ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Aze hanımı hiç tanımasam da takip ettiğim kadarıyla benim de çok sevdiğim (o da ara sıra paylaşıyor) bir müzikle öveyim.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Bir insanı söylediklerinden çok sustuklarında tanırsınız derler ya, ben onu hüznündeki gülümsemede hissettim.
Hayatı tüm acılarına rağmen kucaklayabilmiş dev bir yürek.
Senin gibi insanlar hayata gerekli.
O yüreğinde biriken kat kat emeklerine, bir aileyi sevgiyle taşıyan, baba olup vefa ve fedakarlığı bilen hayatına saygılar güzel insan. :emoji_tulip:

Bir insanı söylediklerinden çok sustuklarında tanırsınız derler ya, ben onu hüznündeki gülümsemede hissettim.
Hayatı tüm acılarına rağmen kucaklayabilmiş dev bir yürek.
Senin gibi insanlar hayata gerekli.
O yüreğinde biriken kat kat emeklerine, bir aileyi sevgiyle taşıyan, baba olup vefa ve fedakarlığı bilen hayatına saygılar güzel insan. :emoji_tulip:
Bu yorumunu kaç kere okudum bilmiyorum. Yüzüme yine o ince gülümsemeyi ekleyip bu içten mesajın için çok teşekkür ederim çavlan hanımcım. Bastığın her yer pembe krizantem açıyor, öyle şefkatli ve sevgi dolu. Forumdaki her mesajıni o neşe ile okuyorum. Teşekkür ederim *-*

Yazılan yorumları okuyorum, herhalde bu kadını ben tanımıyorum hissine kapılıyorum :)
Neyse biz Titanic çalgıcıları gibi işimize bakalım, eh forum ortamında özledim ponçik Aze hanımcığımı. @Psinoza'nın da aklına girip bazı çetrefilli işler yapmış olmasına rağmen çok severim.
Her şey güzel de Aze'm senin berbat bir müzik zevkin var ya, şarkı atacaktım da ne atsam diye düşünüp duruyorum. Ben en iyisi mi gidip sürekli nick değiştiren Psinoza'nın sayfasına yazayım. Çok büyük sürpriz bekliyor sizleri, görüşürüz çiçeğim.

Herkes mutlu olsun ama en cok mutlu olanlardan biri Aze olsun.
Bizim havamiz nasil olursa olsun senin havan hep güzel olsun gibi bi sey oldu bu Aze.Idare et.

azem hanım, yokluğunuz gözlerimi dolduruyor, kalbimi ise donduruyor. iyi olduğunuzu öğrendiğim için bir parça mutluyum ama geldiğinizi görünce daha mutlu olacağım. öptüm<3

Nerelerdesin @Aze ciğim?
Ses yarışmasına @Psinoza ile katılacak mısınız?:)

• Kalp Gözler
neyiz biz popstar mı? cağnım lefty, bu aralar felaket soğuk aldım bir de tütün içiyorum ses filan berbat... aze desen zaten detone maalesef mümkün değil...
Geçmiş olsun.:) @Aze ciğimin bülbül gibi sesine laf ettiğine göre sesini kıskanıyor olmalısın, detone olduğuna hayatta inanmam.:)
Peki, öyle olsun. Başka bir zamanda ortak bir çalışmanıza denk geliriz belki.

• Kalp Gözler
Geçmiş olsun.:) @Aze ciğimin bülbül gibi sesine laf ettiğine göre sesini kıskanıyor olmalısın, detone olduğuna hayatta inanmam.:)
Peki, öyle olsun. Başka bir zamanda ortak bir çalışmanıza denk geliriz belki.
ohoo biz kaç tane kayıt yaptık, haberin yok tabi... kızın sesi şahane de şarkı söylerken felaket detone.

Kaprissiz, her şeyde bilir kişi geçinmeyen, etrafına neşeli yansıması ile insanca hissedişleri duyumsatabilen, özlenen.:emoji_rose:
Sevgilerimi bıraktım.:emoji_heart_eyes:

Kendisi aklimda cok degisik kalmis :d yani Aze dendigi zaman aklima baskasi geliyo.. aklima Mecnun geliyo ya. kocaman da kedi. hayatimda oyle bise gormemistim. vallahi tam tosun pasa ve mis gibi yasiyor belli ki. hep mutlu olun ^^

Aze hanım bir anda ortadan niye kayboluyorsunuz.. rütbeniz mi yükseldi.. hayırlı olsun diyelim mi...
Eğer birkaç saat içinde gelmezseniz beatbox yapıp foruma atıcam... beni böyle görmelerini ister misiniz yani... soruyorum sadece...

Aze hanım bir anda ortadan niye kayboluyorsunuz.. rütbeniz mi yükseldi.. hayırlı olsun diyelim mi...
Eğer birkaç saat içinde gelmezseniz beatbox yapıp foruma atıcam... beni böyle görmelerini ister misiniz yani... soruyorum sadece...

Geldim Anna hanımcim.... Umarım öyle bir şey yapmadınız daha çok gençsiniz inanın hayat çok güzel aslında....
Evet bir şey oldu....
IMG_20211024_160554.jpg

Geldim Anna hanımcim.... Umarım öyle bir şey yapmadınız daha çok gençsiniz inanın hayat çok güzel aslında....
Evet bir şey oldu....
Ekli dosyayı görüntüle 47073
skjj Zaten sırıtma vura vura, git len bu mahalleden.. dememek için kendini zor tutanlar var.. bunu yapsaydım kesin bu sefer beni depiklerlerdi.......
Bu arada hayırlı olsun Aze hanım..
güzel bir şey olmuş hayatınızda.. biz seni tebrik ederken.. siz de sevgilinizin vücut dilini cözmeye başlayın.....

Ama şöyle bir şey yaşamanız da mümkün gibi görünüyor....

Screenshot_20211028_205115.jpg

Geri