Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tam duygulu duygulu kendimi vermiş okuyordum.fkjghfdhg aze, başka hangi platformlara üyeliğin var aşko? hani, paylaşmak istersen.............bin yılların intikamı, kurumuş tahtaların yeşili, kayadaki incir, çölde açan gül, karanlığın yüreğindeki şafak, dağdan dağa uzanan ateş, kardaki yangın, aymamış kapkara saç örgülerinin düğümü, kuru dere yataklarının su hafızası, yetimliğimize baba, ana, yar ve yoldaş. (netflix şifresini vermiştir)
jdjfsd blutv var aşkım spotify bi de....tam duygulu duygulu kendimi vermiş okuyordum.fkjghfdhg aze, başka hangi platformlara üyeliğin var aşko? hani, paylaşmak istersen.............
Umarım zor zamanlarını atlatır mutlu olursunSon iki mesaj beni duygulandırdı. Gerçekten biraz zor zamanlar bu sıralar ama bitecek elbet. Ağlamamam lazım.......
Canımsınız teşekkür ediyorum ayrı ayrı...
kdsjfjsdfk yandan yemişi.....Türkan Şoray mı? @Stockholm Sendromu arkadaşa Dünya Göz Hastanesinden acilinden seri randevu alalım. Tamam çok güzel Azem ama alaka yok iki değişken arasında hdjfjnd
Hürrem olursun da Türkqn olmuyo jfjfjkdsjfjsdfk yandan yemişi.....