ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Telepati yöntemi ile iletişim kurabilen, forumun yönetiminde yer alan, ponçik ve sevimli olmasının yanında çok tehlikeli birisi. Ünlüleri insanlıktan çıkardığı konuları ile foruma renk katan, kaos çıkarmaya müsait olmasının yanında sevimli birisidir. Dobra olduğu doğrudur, bazen kırıcı olabilir, forumda kızlarla küçük sempatik gruplar topluyor olduğu gerçeğini görüp bütün erkekler önlem almamız gerekiyor.

Sevdiğim yöneticilerden birisi :) Bazen yaptığı yorumlar çok eğlenceli oluyor. Oda içindeki duyguları pek gizleyemeyen , içten ve samimi bulduğum kişilerden birisi :)

Bazen ciddi bazen eğlenceli. Cümle arasında ki lol’leri hoş değil bence .p sadece özeleştiri

• Beğen
Tepkiler: Aze
Onun açtıgı fotograftan ünlü bul oyununda ünlüyü bulmaya çalışırken girdiğim poz.
Sankı merkez bankasının kasa sıfresını cozuyorum.
Öyle gizliyor

• Beğen
Başarılı yönetici. Onu sinir etmenin yolunu öğrendim ki bu çok iyi oldu aslında.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Aze hanım bana baya sempatik geliyor .
Aynı gün doğmuşuzzz.
Terazi kadınları zaten mükemmledir sjsjxd.
Tanıdıkca yazarımmm güzel bayannn.

• Beğen
Telepati yöntemi ile iletişim kurabilen, forumun yönetiminde yer alan, ponçik ve sevimli olmasının yanında çok tehlikeli birisi. Ünlüleri insanlıktan çıkardığı konuları ile foruma renk katan, kaos çıkarmaya müsait olmasının yanında sevimli birisidir. Dobra olduğu doğrudur, bazen kırıcı olabilir, forumda kızlarla küçük sempatik gruplar topluyor olduğu gerçeğini görüp bütün erkekler önlem almamız gerekiyor.

Seni pek sevmem Run aslında ama gözüme girmeye çalışıyorsun gibi lol.
Şaka bir yana ben asla kırıcı biri değilim,teşekkür ederim alttan alttan giydirsen de güzel sözler.

Bazen ciddi bazen eğlenceli. Cümle arasında ki lol’leri hoş değil bence .p sadece özeleştiri

İngilizce bildiğimi belli etmeye çalışıyorum lol.

Aze hanım bana baya sempatik geliyor .
Aynı gün doğmuşuzzz.
Terazi kadınları zaten mükemmledir sjsjxd.
Tanıdıkca yazarımmm güzel bayannn.

Biz teraziler mükemmel canlılarız gerçekten,yeri gelir kendimizle dalga da geçeriz ama bir gıdım azalmaz mükemmelliğimiz,Tarkan'ın burcundan olmak bunu gerektirir!

Teşekkür ederim herkese iyi kötü her yoruma lafım olacaktır deyip önlemi alayım şimdiden lol

Kimseyle gereksiz samimiyet icine girmez. Inanmadigi hicbir seyi yapmaz, inandigindan da sasmaz. Ailesine baglidir ve onun icin hayvan sevgisi her zaman ön plandadir. Merhametli bir yuregi vardir. Tarafimca da sevilir <3

Benden hoşlanıyor

Keşke Lahmacun City'de beraber yaşasak diye hayallerim vardı...

Kimseyle gereksiz samimiyet icine girmez. Inanmadigi hicbir seyi yapmaz, inandigindan da sasmaz. Ailesine baglidir ve onun icin hayvan sevgisi her zaman ön plandadir. Merhametli bir yuregi vardir. Tarafimca da sevilir <3

Zeytinim,kolay kolay utanmam ama böyle konular beni hep utandırır şakaya alırım genelde o havayı dağıtmak için.
Bu yorumun da benim için çok özel,karakterimi bu kadar kolay çözmen beni şaşırttı ayrıca mutlu da etti (:

Evinde beslediği kedileri Leyla ile Mecnun'un maceralarını paylaştığı zaman ilgi ile takip ettiğim fakat şahsını yeni tanımaya başladığım ve tanıdıkça da iyi niyetli, kendine özgü bir tarzı-duruşu olduğuna kanaat getirdiğim, başarılı bir yönetici arkadaşımız.
Leyla ile Mecnun paylaşımlarına yine devam etme şansı olur inşallah.

• Beğen
Bir gün bir martı ile bir kedi bara girer.......

-olaylarolaylar-

• Beğen
Evinde beslediği kedileri Leyla ile Mecnun'un maceralarını paylaştığı zaman ilgi ile takip ettiğim fakat şahsını yeni tanımaya başladığım ve tanıdıkça da iyi niyetli, kendine özgü bir tarzı-duruşu olduğuna kanaat getirdiğim, başarılı bir yönetici arkadaşımız.
Leyla ile Mecnun paylaşımlarına yine devam etme şansı olur inşallah.

Teşekkür ederim,Leyla ile Mecnun istediğim pozları vermiyorlar ne zamandır,şimdi uyuyorlar hemen dürtüp uyandırarak fotoğraf çekmeliyim ahah
Konunun pek takip edildiğini bilmiyordum teşekkür ederim devamı gelecektir.

Acilen mandalina yememiz gereken konular var sdfjk Birde muavini döveceğim ben ayağım iyileşsin bana sağlam planlar lazım martı, gerçekten adamı döveceğim..

• Beğen
Al Pacino 'ya çirkin demiş, kendini darı ambarında sanan bir meczup bana göre.
Al Pacino'ya çirkin demeyecektin, hedefimdesin artık !

Geri