ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Bahsettiğin arkadaşım inş karga değildir hırrr...
Zamanında herkes herkesle az çok kavga etmiştir ben kinci biri değilim ki eminim bahsettiğin arkadaşım da eskisi gibi sana öfkeli değildir veya sen ona. Olayı bile hatırlamıyorum inanır mısın, kızıp kizmadigimi da. Teşekkür ederim mesajın için ve hoş gelmissin avatar olmasa taniyamayacaktim...
Arkadaşının ne düşündüğü pek önemli değil aslında. Ben , bana vaktiyle yardım eli uzatmış , benimsemiş , yanımda olmaya çalışmış Aze'yi onore etmek ve hakettiği saygıyı göstermek istedim.

Umarım ilk cümlemi saygısızlık olarak kabul etmezsin. Hayır karga değil.
Olgun tavırların içinde ayrıca teşekkür ederim. Arkadaşların seni görmekten oldukça hoşnut buna bende dahil , sensizliğe layık görme onları.

• Beğen
Tepkiler: Aze
-duygusal top on-

Hayatımın mihenk taşlarından biridir Aze. Bunu çok az kişi bilir. Nedeni ise geri planda kalmayı, alçak gönüllü (puşt değil) olmayı sever. Dinlediğim müziklerde, izlediğim filmlerde hep ondan bir iz, efendime söylim bir kubbe (yok mescid deve) -kuble kuble şaka ehehe- bulurum. Nasıl başladığını anlamadığımız gibi nasıl bittiğine dair eminim ikimizin de hiçbir fikri yoktur. Evet. Güzeldik. Güzel sevdi Aze beni. Çok sevdi. Çok titredi üzerime. Sen çok fazlaydın, bense çok eksik. (ali lidar gibi şiir yazma kursuna gittiydim sen yokken)

Eski sevgilim, ömürlük dostum, çılgın gadın... (ımyeh) Her zaman hayatımda var olman dileğiylen.
İmza: Konya Ovası

-duygusal top off-

@Favela

-Serzeniş-

Bu adam her zaman benim konumda bir bomba patlatıp gidiyor... Kıskanıyor beni başka bir açıklaması yok... Eskiden de böyleydi üstten ders alıp ondan önce mezun olup beraber kep atamadık diye hırs yaptı mühendis oldu... Cefasını ben çektim de sefasını başkaları çekiyor ya yanarım yanarım ona yanarım... O şimdi daha olgun ve kendini bilen biri oldu ben onun eski hali olan haylaza döndüm, birbirimizin karakterini aldık yıllar içinde... Nasıl carpistiysak artık yuzlerce kez her cephede omuz omuza... Serzeniş olmadı pek ama bazı kelimelerin anlamı fazla derin, bin anı saklı, bir o anlar okuyunca... (favinin iç sesi, hangi kelime ya.. Haaa... hınzır gülüş... )

-Ulusa sesleniş-

Yıllarca süregelen her sevgi karşılıklıdır... İçinde emek vardır kolayca arkanı dönüp gidemez iki taraf. Beraber geçirilen onca iyi kötü anı vardır. Ve geçmişe göz kırptıginda kavga edilen kötü anı diye tabir edilenleri bile gülerek anarsin. Bazen araya başka gülüşler, bazen ilgisizlik, bazen iş güç, bazen bir ömür girer ama emek verdiğin, aynı sofrada kahkahalarla yemek yediğin, yeri geldiğinde kendinden bile çok inandığın dostluğu taa uzaktan baktığında miyop olsan bile tanırsın. Çocukluğunu geçirdiğin mahalleye dönmek gibi biraz. O mahallenin, evin kokusunu bile tanırsın sadece oraya özgüdür çünkü.
Ya da ülkenden uzak memlekette bir hemşehri görmek gibi diyeceğim ama bu olmadı çünkü hemşehriler başka ülkelerde yanlış şeyler yapıyorlar hemşehrilerine...

-Kapanış-

Bu şarkıyı beraber söylemeye çalışıp o mükemmel ötesi İngilizcem ile gülme krizine girdiğimiz gün gibi bir ömrün olsun Atam.....

2.jpeg

Bugün şu fotoğrafı çektikten sonra aklıma geldi. Bilmem en son ne zaman inmiştir bu yokuştan.

Eski dostum. Sosyal mecralarda tanıdığım en renkli simalardan birisi. Renkli bir sima olmasının yanı sıra hem zeki hem de olgun bir insan. Ne denli kaliteli bir insan olduğu hemen üstteki 2 gönderide de belli oluyor.

Yorumlarını her zaman keyifle okumuşumdur. Hoş bu aralar pek denk gelemesem de @Aze 'nin eski yazılarının tadı damağımdadır. Umarım daha sık yazar diyeceğim ama sanıyorum iş hayatı onu da darlıyor.

@glu fotografi görünce ister istemez duygulandım. Çok güzel anılarım oldu o okulda. Normal bir anadolu lisesinden mezun olup kurtlar sofrasına düşmüş gibi olmuştum ilk zamanlar yalan yok... Bin çeşit insan, okula başlar başlamaz ailenizin mesleği ne diye soran hazırlık hocalari, sadece sınav zamanları gördüğüm birkaç ünlü sima ve gerçekten egitimin hakkını veren hayatımda doğru yön belirlememi sağlayan o mükemmel hocalar. Kaç sene oldu diye düşündüm bir an, en son 2013 yılında son kez çıkmıştım o yokuşu, ringe binmeyip tadına varayim demiştim. Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden esintisi ile yavaş yavaş her bir anıyı hayal ederek çıkmıştım. Tabi klip çeker gibi olmuyor bu gerçek hayatta, o sıcakta terlemis, yokuşuna da taşina da diye başladığım zamanı hatırlamak istemiyorum...

Bu sözlerin benim için çok değerli. Bu foruma ilk geldiğin zaman farkını kisa zamanda ortaya koyacagindan emindim ve buna ek olarak mizah kaliteni de bu forumda görmüş oldum... Diğer yerde biraz biraz şeydin... Şey... Fazla ciddi...

Keşke is hayatinin bu kadar sorumluluk yüklü ve hep bir koşuşturma içinde gececegini söyledikleri zaman, ne kadar zor olabilir ki abartmayın, deyip gulmeseydim... Bu mesajın için çok teşekkür ederim eski dostum.

• Kalp Gözler
Tepkiler: glu
Ben senden yıllarca çekindim uzak durdum biliyor muydun bunu : )
Evet.. Aynen öyle.

Nerden bileyim senin bu kadar sıcak kanlı mantıklı bir kız olacağını.

Senin hakkında bir kaç gözlemimi paylaşacağım ve çok netimdir bu konuda.
Sen sana yaklaştıkça yakın duran birisin. Yine sen kurgulanmış bir hayat değilsin sanal için oluşturulmuş birisi değilsin gerçekten varsın ve burda paylaştığın düşünceler yaşanmışlıklar abartısızca bana geçiyor. Bu bence çok gerçek ve samimi.

Dostlukların sevdiğin insanlara bağın da güzel ve bu gerçekçilik çizgisinde.

Yani boğmuyorsun sıkmıyorsun histerikli bir döngün yok gayet mantıklısın.

Mahallenin kızı gibisin : ) Tanıdık , bildik olduğu kadarını aktaran doğal...

Sen yazınca bakar yok olduğunda anarım : )

Insan insanin aynasidir, nasilsak karsimizdaki insanlarida genelde oyle goruyoruz. Ozellikle beraber birseyler paylaştigimiz insanlari zamanimizi, arkadasligimizi, sevgimizi artik neyi paylastiysak

Aze kardesimin tek bir kötü huyu varsa oda budur. Bazi cingirakli yilanlari bile saf temiz kalbiyle duzeltecegini kendine benzetecegini saniyor haliyle.

Insanin fitrati degismiyor maalesef. Soyle bir dusunsene 2007’den beri ne kadar cok insan gorduk degil mi bu forum dediğimiz sosyal mecrada. :)

Senin gibi kalbi temiz kalani cok az maalesef. Mutlu ve huzurlu olmani her zaman isterim saygideger kardesim benim.

• Beğen
Foruma son zamanlar pek giriş yapamadım o yüzden keşke etiket yapılsaydı da erken görseydim, bu kız o kadar foruma girdi taa ayın başında atılmış mesajlar bize bir ifade bile atmadı deyip kızmadiniz inş...
Öncelikle @x (hala etiket yapamıyorum evet) sözlerin için çok teşekkür ederim. Bazen yanlış arkadaşlıklar yapıyoruz elbette ama hep bir değiştirme huyu var veya 'o aslında öyle biri değildir ya' diye düşünüp tüm gördüklerime duyduklarıma çoğu zaman gözümü kapatıp ufacık bir kırıntıya sığınıyorum sonra sen her seferinde bak yanlış kişiler iyi değiller dediginde, gerçekten işin sonu senin dediğine çıkıyor.... Sanaldaki arkadaşlıklarin çoğu gerçek gibi olmuyor maalesef, kadın/adam karşında olsa hareketlerinden, gözünden anlarsın çoğu şeyi, onca sene geçti yine bu konuda aynı yerde sayıyorum... Bu arada sana kalp atmadım, sana kalp atmak çok garip ya onca sene tanışırız atamam yani ne bileyim.....Başkalarına kalp, bana beğeni deme diye bu açıklamayı yapıyorum. Demezsin de iste ben öyle düşündüm....

@Noah sen iyi bir gözlemcisin (: bunu zaten uzun zamandır biliyorum buradakilere karşı yaptığın yorumlar, düşüncelerini dile getirisin zaten bu yeteneğini fazlasıyla gösteriyor.
Aslında hatırlıyorum pek muhatap olmuyordun benimle, ki ben de seninle öyle. Diyorsun ya biri sana ne kadar yakın olursa sen de ona oluyorsun diye belki de senden tabiri caizse bir guleryuz gormedigimden ben de aynı duruşu sergilemisimdir sana karşı. Zaten sana da saçma gelmiyor mu niye forum içinde ya da başka kanallardan muhabbetin olmayan birine sirnasma ihtiyacı duyalım ki? Uzaktan sevmek, samimi bulmak farklı, sirnasmak çok çok farklı... Ha tanışırsın sonra zaten sorun yok gayet doğal. Mesela ikimiz için dersem bazen bir şey yazıyorum hemen altta senin yorumun olurdu ama sanki beni engellemişsin de öyle alakasız bir mesaj yani ahahah aze kim ya öyle bir üye mi vardı....
Şaka bir yana, sözlerin çok nokta atışı olmuş, teşekkür ederim, ben konuşur gibi yazarım çoğu zaman ve bazen de düşünmeden daha doğrusu planlamadan ay şunu yazayım da şöyle hikaye tutturayim da demediğim için çok kişiyle aram kötü oldu zamanında, ama düzeldigi de çok oldu. Bir şekilde dengeyi buluyoruz sanki ne dersin?
Olduğum kişiyi doğru şekilde yansitabiliyorsam ne mutlu bana, iyi-kötü bütün huylarimla bu benim diyebiliyorsam.
Sadece yazdıklarımdan, insanlara karşı yaklaşımimdan gözlemlediğin şeyler için çok teşekkür ederim.

saç konusunda yardım istemiştim. orada kurduğu bi cümle var.. söylemicem tabii ki size fkfjfjfj
ben o cümleden çok ince düşünen, karşısındakine çok çok nahif tutum sergileyen biri olarak gördüm. hakkında bildiğim tek şey bu. sebepsiz mutluluk dilediğim insan.

• Kalp Gözler
Kendisini duygusal birisi mi yoksa eğlenceli birisi mi olarak görüyor acaba...

• Üzgün
“Heybemde onu övmeye yetecek sözcük dağarcığı yok…”

Şaka bir yana başta biraz kızmıştım ama bu aralar çok sevimli geliyor. Love tepkisiyle okuyorum. <3

“Heybemde onu övmeye yetecek sözcük dağarcığı yok…”

Şaka bir yana başta biraz kızmıştım ama bu aralar çok sevimli geliyor. Love tepkisiyle okuyorum. <3
Hislerimiz karşılıklı :emoji_heart_eyes_cat: Angie hanımcım hangi konuda kızmıştın bana ben çoğu zaman yazdığım şeyin farkında değilim gerçekten, istemeden sinirlendirdiysem kusura bakma
Ben aramızda hiç sorun hatırlamıyorum aslında, hep olumluydum olsun önceden kızsan da şimdiki zaman önemlidir... *-*

mrb aze hnm...
duydum ki bugün de sizi övecekmişiz...djksjd
çok samimi bir yazı dili var, çok gülüyorum okurken. bazen de gülünmesi gereken yerde hüzünleniyorum. dhsjhj kendisiyle kavga ettiği anısını anlattığı başlıkta üzülmüştüm neden bilmiyorum kdjsj aslında gülmüştüm de djskj bir duygu yağmuruydu adeta...:D
uzaktan uzağa hoşlaşıyorum, sanırım annesiyle ile "geçmiş olsun" mesajlaşmamızdan başka da özel bir diyaloğumuz olmadı. bana biraz favela'nın dişisi gibi geliyordu, iyi ki banlanmış, kızı gölgeliyordu... bu kim yaaa, kızı kapatmış....
umarım banını açmazlar kjdsa

• Kalp Gözler
şeytan diyor üye sözlüğünün ortasına şakkadanak ayak fotosu at. o zaman belki inanır kedi patisi gibi ayaklarım olmadığına.

Ovme varsa ben de varim, kendisini cok aciksozlu ve de adil buluyorum. Aze hanim gibi duz insanlari severim.

• Kalp Gözler
Geri