Foruma son zamanlar pek giriş yapamadım o yüzden keşke etiket yapılsaydı da erken görseydim, bu kız o kadar foruma girdi taa ayın başında atılmış mesajlar bize bir ifade bile atmadı deyip kızmadiniz inş...
Öncelikle @x (hala etiket yapamıyorum evet) sözlerin için çok teşekkür ederim. Bazen yanlış arkadaşlıklar yapıyoruz elbette ama hep bir değiştirme huyu var veya 'o aslında öyle biri değildir ya' diye düşünüp tüm gördüklerime duyduklarıma çoğu zaman gözümü kapatıp ufacık bir kırıntıya sığınıyorum sonra sen her seferinde bak yanlış kişiler iyi değiller dediginde, gerçekten işin sonu senin dediğine çıkıyor.... Sanaldaki arkadaşlıklarin çoğu gerçek gibi olmuyor maalesef, kadın/adam karşında olsa hareketlerinden, gözünden anlarsın çoğu şeyi, onca sene geçti yine bu konuda aynı yerde sayıyorum... Bu arada sana kalp atmadım, sana kalp atmak çok garip ya onca sene tanışırız atamam yani ne bileyim.....Başkalarına kalp, bana beğeni deme diye bu açıklamayı yapıyorum. Demezsin de iste ben öyle düşündüm....
@Noah sen iyi bir gözlemcisin (: bunu zaten uzun zamandır biliyorum buradakilere karşı yaptığın yorumlar, düşüncelerini dile getirisin zaten bu yeteneğini fazlasıyla gösteriyor.
Aslında hatırlıyorum pek muhatap olmuyordun benimle, ki ben de seninle öyle. Diyorsun ya biri sana ne kadar yakın olursa sen de ona oluyorsun diye belki de senden tabiri caizse bir guleryuz gormedigimden ben de aynı duruşu sergilemisimdir sana karşı. Zaten sana da saçma gelmiyor mu niye forum içinde ya da başka kanallardan muhabbetin olmayan birine sirnasma ihtiyacı duyalım ki? Uzaktan sevmek, samimi bulmak farklı, sirnasmak çok çok farklı... Ha tanışırsın sonra zaten sorun yok gayet doğal. Mesela ikimiz için dersem bazen bir şey yazıyorum hemen altta senin yorumun olurdu ama sanki beni engellemişsin de öyle alakasız bir mesaj yani ahahah aze kim ya öyle bir üye mi vardı....
Şaka bir yana, sözlerin çok nokta atışı olmuş, teşekkür ederim, ben konuşur gibi yazarım çoğu zaman ve bazen de düşünmeden daha doğrusu planlamadan ay şunu yazayım da şöyle hikaye tutturayim da demediğim için çok kişiyle aram kötü oldu zamanında, ama düzeldigi de çok oldu. Bir şekilde dengeyi buluyoruz sanki ne dersin?
Olduğum kişiyi doğru şekilde yansitabiliyorsam ne mutlu bana, iyi-kötü bütün huylarimla bu benim diyebiliyorsam.
Sadece yazdıklarımdan, insanlara karşı yaklaşımimdan gözlemlediğin şeyler için çok teşekkür ederim.