ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şu hayatta 20'lik hatunların yaşlılık muhabbeti çevirmesi kadar irrite edici başka bir şey varsa -oha çok şey var lan-

Üzmeyin kızlar kendinizi, siz üzüldükçe karga üzülüyor pardon karma* diyecektim.

Gerçekten 20 yaşında mı görünüyorum :))))) Tanışabiliriz ehe...
-Lafı evirip çevirip kendime göre şekillendirdim itirazın mı var-

Bir de neyi merak ediyorum, şeyi; bu 10 senelik muhabbetinizde @Melodram 'ın burnuna dair bir espirisi filan oldu mu acaba?
Zîra estetikle dahi kotarılamamış bir burnun nefes alma ve mizah malzemesi olma dışında bir işe yaramadığı apaçık ortada

Bir de neyi merak ediyorum, şeyi; bu 10 senelik muhabbetinizde @Melodram 'ın burnuna dair bir espirisi filan oldu mu acaba?
Zîra estetikle dahi kotarılamamış bir burnun nefes alma ve mizah malzemesi olma dışında bir işe yaramadığı apaçık ortada
öpüşürken batıyordu, ayrılınca yaptırmış... onun dışında problem olmadı.
benden sonrakilerle rahat öpüşmüştür umarım.

Hay eski burnum kadar başına taş düşsün... diyeceğim ama betonlar altında kalırsın kıyamam da...

Ulan burunoviç başkaları sana yazınca kıskanıyorum, umarım melodram ile aranız bozulur.. ben etrafımda mutlu insanlar görmeyi sevmiyorum, hepsi mutsuz olsun, dertli, çilekeş olsun ve bana anlatsın isterim.
- bir dost

Ulan burunoviç başkaları sana yazınca kıskanıyorum, umarım melodram ile aranız bozulur.. ben etrafımda mutlu insanlar görmeyi sevmiyorum, hepsi mutsuz olsun, dertli, çilekeş olsun ve bana anlatsın isterim.
- bir dost

Bir sen bir karga yemin ederim beni hayattan soğuttunuz... Burnum girsin size ama yeter ya..(rapor etmeyin ha sakın)

Panayır yerine döndü konu, birazdan @Lefty bir yerlerden çıkıp Mecnun'a dair bir şeyler yazabilir mesela.

Siz ikiniz beni çok kıskanıyorsunuz. Çekemiyorsunuz insanlarla olan güzel sohbetimi...Lefty hanımcım istesin sabah akşam mecnunun fotosunu atarım...
Tamam dağılalım ya her an biri gelip konumda kavga çıkaracak diye korkuyorum...

@Aze benden söylemesi sevgili @Lefty 'nin üzerime kondurduğu etiketler tamamen şahsının öz düşüncesi. Mecnun'u sakın bence de, hem benim kedileri sevmediğimi biliyorsun. Bu tehlikeli oyunlara gelme sakın!

Mecnun bizimdir bizim kalacak! Jdjfjdk

İlk tanıdığım günden beri sıcak , tatlı gelir Aze
Seviyorum , kocaman bi kalp bırakıyorummmm ♡

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Aze keke çok tatlı biri deilmi sizcede ya hem kizilsacli o bikere excellent

• Kalp Gözler
Yolda yürürken ansızın telefonum çaldı - alo dedim.. lan koş koş diye konuya girince Karga koşmaya başladım.
Bre adam sorsana niye koşuyorum.. - ne oldu la diye sormamla beraber burunoviç Aze fotoğraf attı dedi foruma.
Pardon isim soyisim Aze Burunoviç olacaktı, yanlışlık için özür dilerim.
Kendisi Çekoslovakya'lı :)
Hemen arama sonrası arabayı sağa çektim, el arabası ile salça taşıyordum.. kilosu 40 TL ama forum üyelerine 30 TL arkadaşlar. - Aze kesin yüzde isteyecek, sayfasında reklam yaptım.
Neyse şu güzelliğe bir bakayım dedim ve her zaman olduğu gibi benden fazla etkileşim almış.. herkesin değişimi beğenmiş olması beni mutlu etti, çünkü Image maker'i olarak işe başladım. İletişim için dm kızlar..
Dünya'nın en güzel trip yapan kadını, seviliyor olduğunu bilmen biraz can sıkıcı ama olsun. Herkesin senin gibi birine ihtiyacı var bu hayatta, eh Karga beyi daha çok seviyor olmanı biraz kıskanıyor olduğum doğru..
Hayatın tüm güzellikleri senin olsun.

Uzaktan uzaga iyiydik eskiden ama bu forum uzerinde uzun sure yildizimiz barismamisti. Az biraz muhabbet edince yildizlar baristi diyebiliriz. Onyargilarimi hicbir zaman birakmadigim icin her insana yaklasimim ayni veya benzerdir.
Cok iyi biri olduguna eminim. Guzellikler pesini birakmasin cadaloz.^^ Daha sonra belki ugrarim..

• Beğen
Uzaktan uzaga iyiydik eskiden ama bu forum uzerinde uzun sure yildizimiz barismamisti. Az biraz muhabbet edince yildizlar baristi diyebiliriz. Onyargilarimi hicbir zaman birakmadigim icin her insana yaklasimim ayni veya benzerdir.
Cok iyi biri olduguna eminim. Guzellikler pesini birakmasin cadaloz.^^ Daha sonra belki ugrarim..
Adı guzel bahtiyar gardas, sözlerin için teşekkür ederim birbirimizi sebepsiz pek sevmezdik ama işte insanoğlu tanıya tanıya göre göre doğruya varırız.
Gidem de adı bahtiyari dinleyeyim...

Geri