ÜSözlük Aze

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Forumda görmekten mutlu olduğum isimlerden birisi sevgili @Aze
Vakit sorunu var anladığım kadarı ile ancak seni daha çok görmek istiyoruz, özletme lütfen!
Leyla ile Mecnun'un fotoğraflarını da bekliyorum.:)

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Forumda görmekten mutlu olduğum isimlerden birisi sevgili @Aze
Vakit sorunu var anladığım kadarı ile ancak seni daha çok görmek istiyoruz, özletme lütfen!
Leyla ile Mecnun'un fotoğraflarını da bekliyorum.:)
@Karga geçen gün, Lefty sana aşık her yerde aze aze diyor gel bu güzel kadının gönlünü hoş et dedi ve geldim... Şaka bir yana vakit ayırmak göreceli bir kavram tabi aslında, istedikten sonra her şeye öyle ya da böyle vakit buluyor insan, sadece öncelik sıraları başka şu sıralar Lefty hanımcım. Ücretsiz izne ayrıldım bir tık daha aktif olabilirim sanırım artık... Mecnun ve leylosun fotolarını bugün ayarlayıp salarım foruma teşekkür ederim düşüncelerin için (:

Hoşgeldin @Aze (Arkandan çok dedikodu yaptık)
Canınız sagolsun be İsmail. Kim kime ne demiş kim kiminle nerede ne yapmış önemsiz gözümde artık. En azından bazıları gibi arkamdan konuşup yüzüme gülmuyorsun aslan gibi çıkıp arkandan konuştuk diyorsun helal be kaldı mı senin gibileri......

@Karga geçen gün, Lefty sana aşık her yerde aze aze diyor gel bu güzel kadının gönlünü hoş et dedi ve geldim... Şaka bir yana vakit ayırmak göreceli bir kavram tabi aslında, istedikten sonra her şeye öyle ya da böyle vakit buluyor insan, sadece öncelik sıraları başka şu sıralar Lefty hanımcım. Ücretsiz izne ayrıldım bir tık daha aktif olabilirim sanırım artık... Mecnun ve leylosun fotolarını bugün ayarlayıp salarım foruma teşekkür ederim düşüncelerin için (:
Ücretsiz izinler arttı maalesef fakat buraya vakit ayırabilecek olmana sevindim.
@Karga daha önce de Mecnun ile adımı çıkartmıştı, çok da şaşırmıyorum artık.:)
Fotoğrafları merakla bekliyorum.:emoji_purple_heart:

• Kalp Gözler
Bütün emektar üyelerimiz bilgili ve saygı duyulan olmak durumunda sanırım, çünkü Aze hanım içinde böyle bir ruh haline giriyorum. Henüz tam anlamıyla tanımıyorum kendisini ama kendisiyle ilgili yorum yazarken kelimeleri seçerek ve dikkatli yazıyorum.

Azecim candır ya sevimli dost canlısı mikemmel bir kişilik pls respect.. : )

• Kalp Gözler
Bütün emektar üyelerimiz bilgili ve saygı duyulan olmak durumunda sanırım, çünkü Aze hanım içinde böyle bir ruh haline giriyorum. Henüz tam anlamıyla tanımıyorum kendisini ama kendisiyle ilgili yorum yazarken kelimeleri seçerek ve dikkatli yazıyorum.
Abartılacak bir durumum yok aslında ama sözlerin için gerçekten teşekkür ederim.

En güzel sohbetlerimden birini yaptık onunla.

O dövme fikri halen bana aittir ve yakında yaptıracağım sen de yaptırabilirsin elbet. İkinci olman hoşuma gider.

• Beğen
En güzel sohbetlerimden birini yaptık onunla.

O dövme fikri halen bana aittir ve yakında yaptıracağım sen de yaptırabilirsin elbet. İkinci olman hoşuma gider.
Teşekkür ederim mastor, dövme konusunu unutmamissin. Aklımda o dövme hala ama bir ton şeyle uğraşınca ona zaman yaratamadim. Hala senden önce yaptırma şansım var...
Bu arada hoş gelmişsin.

Azem azem güzel azemmm daha sık gelll mujkkk...
Şu erkeklere ver ayarısjsks

• Kalp Gözler
İnşallah kankisiyle vs attığım için bana kızmamıştır , çümki ben onu seviyorum.
Bahsettiğin arkadaşım inş karga değildir hırrr...
Zamanında herkes herkesle az çok kavga etmiştir ben kinci biri değilim ki eminim bahsettiğin arkadaşım da eskisi gibi sana öfkeli değildir veya sen ona. Olayı bile hatırlamıyorum inanır mısın, kızıp kizmadigimi da. Teşekkür ederim mesajın için ve hoş gelmissin avatar olmasa taniyamayacaktim...

Azem azem güzel azemmm daha sık gelll mujkkk...
Şu erkeklere ver ayarısjsks
Canım yarmam aklıma geldikçe damliyorum hemen buraya, 14 şubat ya bugün yalnız kaldığım için de damlamis olabilirim...... Sen de hoş gelmişsin yavru kuşum beraber veririz o ayarı erkek bozuntularına...
Isiririm o güzel suratını ❤️

Geri