Sende o sabir var mi?Benim haritama bakan şifa buluyor denemelisin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sende o sabir var mi?Benim haritama bakan şifa buluyor denemelisin
@Xasthur keske ölsen de, helvani yesem.
Yildizima bak orda goremionmu ne zaman olcem ya da hangi evden ölüm cikicak ajsbdbbs@Xasthur keske ölsen de, helvani yesem.
Bilgilerini ver bakayimYildizima bak orda goremionmu ne zaman olcem ya da hangi evden ölüm cikicak ajsbdbbs
Hangi bilgiler gerekli?Bilgilerini ver bakayim
SADE DUYMASIN parçalar seni@Xasthur keske ölsen de, helvani yesem.
okay anladim@Thalassa ciddi ciddi yorumlama yapmıyoruz (ben de yorum yaptığım için cevap verme gereği duydum) kimseye detaylı bi yorum yapmakla uğraşmaz kimse,zaten işin gırgırı biraz.
Plesk in haberi var olmasa da özel şeyler değil bence.
Ben bu ise 12 yilimi verdim Thalassa.@Süreyya
bu konuda egitim mi gordun yoksa kendin arastirarak mi ogrendin? (ben de kendim arastirarak, forumlara katilarak, okuyarak ve vedik astrologlariyla konusarak ogrendim/ogreniyorum misal) hem sadece gezegen burc ve hangi evlerde olduguna bakip yorumlamak dogru degil. o kadar basit degil yani. cocugun ozelini falan yazmak ne kadar dogru. tabii izin verdiyse ayri :s
wauwie bilmiyordum bunu :o yok, yukselmedim. baska yerlerde bu konuda bilgilerin izinsiz farkli sekilde kullanilmasini gordum. o da eglence babindaydi. ondan bi sormak istedim ve merak ettim. no prob xBen bu ise 12 yilimi verdim Thalassa.
Istesem dökerim buraya 50 sayfalik bir harita yorumu.
Ama isin asli ile yazmiyorum burada.
Tabii eksik oluyor öyle ev burc yerlesimi felan.Biz eglenelim derdindeyim.
Plesk in forumda genel davranislari ile bagdastirmaya calisiyorum haritasinda olanlari,fark etmissindir.Bilincindeyim merak etme.
Niye yükseldin bu kadar bilmiyorum.