Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İk dememle ceylan gibi kaçan kaçanaçünkü kızların düştüğü doğru
Islami perspektiften
Ahbap bu epikti.videoda mikrofonda olan nerd ve onu dinleyenler guzel bir ornek aslinda. simdi cocuk soruyor ya hani, ''sizce benim burcum nedir?'' diye. bu cocuk kendi yukselenini ve ay burcunu, en baskin olan burcunu bilmedigi icin sadece gunes burcuna odaklanmis ve verilen cevaplardan dogru cevap cikmis olabilir, ama haberi yok.
-bence sen tam bir basaksin, cunku blablabla
;yooo degilim, bak astroloji fake HA HA
oysa bu kisinin yukseleni basak olabilir, ama astrolojiyi sadece dogum burcundan ibaret saniyo. bunlara laf anlatmak, sulalene neden hala bekar oldugunu anlatmak gibi
Yildiznameyi diyorsan o cok eski bir metot, Osmanlidan da once yanilmiyorsam.Rusya zamanında savaşa bile bu konuları inceleyerek girişmiş ve kazanmış. Osmanlıda da vardı sanırım tam net hatırlayamadım ama. Göksel olaylara, gezegenlere bakılarak savaşa girişmişler. Bon ostrolojoyo ononmoyoromm sklsll
Iste senin bir günes terazi olup,bu kadar kaos sevmeni haritanda bulucam...bulucam olm.gezegenler çok karışık, bu konu karışacak.
Lenin Ne Yapmalı adlı eserinde de söz ediyordu hatta. İşçi sınıfının burç falına bakarak Ekim devrimini yaptı zaten.Rusya zamanında savaşa bile bu konuları inceleyerek girişmiş ve kazanmış. Osmanlıda da vardı sanırım tam net hatırlayamadım ama. Göksel olaylara, gezegenlere bakılarak savaşa girişmişler. Bon ostrolojoyo ononmoyoromm sklsll