Günlük Already Broken

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
lanet olası merhametim ve insanlara olan sonsuz güvenim.

daha yeni yabancı bir lavuk dolandırdı bi miktar dolar meğer sadece bizimkiler dolandırıyormuş hehe.
Giden para olsun , canin sagolusn .
Hem söz verdin bana zengin olup paralari ezecegiz daha , doparlannn birakma kendini ,dd

bu öyle ilgi çekme postu falan değil , çok ciddi can sıkıntısından boşluktan ağır depresyona gireceğim veya kafama sıkacağım.

bunun aşk ile evlilik vs alakası yok .

bildiğin hayat easy mod ile başladı bi ara hardcore mode açıldı , sonra annemi kaybettim belki yakında babamı kaybedeceğim . ee ne kaldı iki kedi :)

hayvanlara yardım etmek iyi geliyordu onu da bırakmak üzereyim en son ameliyatta çok yüksek fiyat çıktı ödedik ama veteriner saplıyor bana gibi geldi.

**Spam/Adversiting** çocu yardım ediyoruz insan kazıklamaya yer arıyorsunuz.

konuya dönecek olursak canım sıkkın bu bir yardım talebi falan değil sadece iç dökme postudur. okuduysan teşekkürler öptüm.

bu öyle ilgi çekme postu falan değil , çok ciddi can sıkıntısından boşluktan ağır depresyona gireceğim veya kafama sıkacağım.

bunun aşk ile evlilik vs alakası yok .

bildiğin hayat easy mod ile başladı bi ara hardcore mode açıldı , sonra annemi kaybettim belki yakında babamı kaybedeceğim . ee ne kaldı iki kedi :)

hayvanlara yardım etmek iyi geliyordu onu da bırakmak üzereyim en son ameliyatta çok yüksek fiyat çıktı ödedik ama veteriner saplıyor bana gibi geldi.

**Spam/Adversiting** çocu yardım ediyoruz insan kazıklamaya yer arıyorsunuz.

konuya dönecek olursak canım sıkkın bu bir yardım talebi falan değil sadece iç dökme postudur. okuduysan teşekkürler öptüm.

Hayat çok güzel, yaşamaya değer safsatalarına girmeyeceğim. Bok gibi ve taraktan. Bi evre var, hiçbir şeyden keyif almama evresi. Önceden yapmaktan keyif aldığın şeyleri bile yapmama isteği. İmkanın olsa bile. Hiçbir boktan keyif alamama. O evre çok tehlikeli bir evre. O raddeye gelince kafaya sıkmak ile yaşadığın(!) hayatı kabullenme arasında gidip geliyorsun. Yarınlar bugünden güzel olmayacak. Pollyannacılığa gerek yok. Bazı insanlar şanssız oluyor, haddinden fazla hemde. Ama yine de bir bira açıp “bu derdin de üstesinden geleceğim” değil de “senin de a. koyayım” demenin verdiği keyif körelmiyor, bir o baki kalıyor. Sabahın 7’si, işten çıkıyorum eve geçiyorum. Şuan tek isteğim bir an önce eve varıp, biramı açıp “senin de a. koyayım” terapime başlamak. Evet bu saatte, aç karnına. Durumu kabullen, az düşün, olabildiğince saçmala. Faydası olacağını düşünüyorsan psikoloğa git. Ben gittim, bi faydasını görmedim. Klasik hayatı sev masalları. Eve gittim psikolog için de bir bira açıp onun da a koydum. Sana klişe, geçmeyecek ama alışmaya bak. Benden de bir bira iç.

Hayat çok güzel, yaşamaya değer safsatalarına girmeyeceğim. Bok gibi ve taraktan. Bi evre var, hiçbir şeyden keyif almama evresi. Önceden yapmaktan keyif aldığın şeyleri bile yapmama isteği. İmkanın olsa bile. Hiçbir boktan keyif alamama. O evre çok tehlikeli bir evre. O raddeye gelince kafaya sıkmak ile yaşadığın(!) hayatı kabullenme arasında gidip geliyorsun. Yarınlar bugünden güzel olmayacak. Pollyannacılığa gerek yok. Bazı insanlar şanssız oluyor, haddinden fazla hemde. Ama yine de bir bira açıp “bu derdin de üstesinden geleceğim” değil de “senin de a. koyayım” demenin verdiği keyif körelmiyor, bir o baki kalıyor. Sabahın 7’si, işten çıkıyorum eve geçiyorum. Şuan tek isteğim bir an önce eve varıp, biramı açıp “senin de a. koyayım” terapime başlamak. Evet bu saatte, aç karnına. Durumu kabullen, az düşün, olabildiğince saçmala. Faydası olacağını düşünüyorsan psikoloğa git. Ben gittim, bi faydasını görmedim. Klasik hayatı sev masalları. Eve gittim psikolog için de bir bira açıp onun da a koydum. Sana klişe, geçmeyecek ama alışmaya bak. Benden de bir bira iç.
eyvallah hacım , seninde saatlerin bok gibiymiş. yaşamak için çalışmak zorunda olmak yani hayatta kalmak için , hemde değmediğini düşündüğn bir hayat için gerçekten cehennem.

umarım bu durumdan kurtuluruz. istiyorsak tabii . afiyet olsun

iki tane yeni yatırımcı ortak buldum , sayfalarını ayarladım yaklaşık 20 siteye pazar sayfalarını açtım tabii dolar üzerinden hem benim ürünleri satacaklar hem ürünlerime para verecekler ,hem kar ortaklarıyım.

onlar sadece yatırım için para veriyor . aslında karlı iş biri 5k biri 3k dolar vermiş oldu. kazançları hemen hemen üç ay içinde amorti. sonrası saf kar. hemde hiç uğraşmadan

neyse gideyim kupon yapayım bugün hedef 1 milyon tl. forumu cluba götürcem

Ben üzülmem sen ağlaaaaaaaa
Dert dinlemem anlat orda burdaaaaa

eski tr rock şimdi nerede beee. mal mal rapçiler türedi keko keko şarkılar.

bu ara şansım inanılmaz açık bir kıbrıs yapıp geleceğim kasım ayında. o zamana kadar şansım tükenmese bari...

geçen rüyamda erkek çocuğum vardı futbol seçmelerine götürüyordum siyah cadillac escalade ile... çocuk kesin başarılı olur çok zengindim...

gerçekleşir umarım hehehe

hafiften yalnızlık vuruyor kış gelince ... yalnız olanlar bilir , millet sonbahar dizilerine başlar beraber yemek yapar gezinir vs. sen mal gibi story izlersin :d

bu arada yalnızlık benim seçimim sırf yalnızlık edebiyatı yapmak için yalnızım xd yoksa buluruz elbet birini ama kimseyle uğraşacak vaktim yok.

örneğin şuraya gidelim mi aşkım dicek ben hayır dicem bi ton kavga :d

neyse exleri özledik ufaktan hangisini düşünsem onu da bi düşüneyim

bedelli askerlik için ayırdığım parayı babama gönderdim, yarın başvuru yapıyorum askerlik için.

umarım doğuya falan düşüp zor koşullarda askerlik yaparım.

can sıkıntısından cinnet geçireceğim yoksa. işler otomatik şekilde yürüyecek , çarşı izni vs olursa o ara kontrol ederim. kardeşim zaten başında durur .

hazır aşk meşk yokken gidem gelem sonra evlilik falan mevzuları çıkıyor bu yaşta askerlik yapmadn mı yapram demesinler.

özet : canis askere gidiyor.

öptüm

bedelli askerlik için ayırdığım parayı babama gönderdim, yarın başvuru yapıyorum askerlik için.

umarım doğuya falan düşüp zor koşullarda askerlik yaparım.

can sıkıntısından cinnet geçireceğim yoksa. işler otomatik şekilde yürüyecek , çarşı izni vs olursa o ara kontrol ederim. kardeşim zaten başında durur .

hazır aşk meşk yokken gidem gelem sonra evlilik falan mevzuları çıkıyor bu yaşta askerlik yapmadn mı yapram demesinler.

özet : canis askere gidiyor.

öptüm
Yaş 35 falan değil mi senin nasıl erteledin şimdiye kadar?

iki haftadır siteye girmiyorum , meğer ne çok para harcıyormuşun lan ben kumara.

vallahi en fazla 1000tl atıyorum günlük, hesap kontrolünü kardeşime bıraktım şifreleri vs .

oda köyde bu aralar yani ulaşamıyorum istediğim zaman paraya , çekim adreslerim coinler vs onda.

ben bu hayatta iki seneye ulaşmak istediğim yere gelirim. sonrada emeklilik.

1762730968287.png

İncecik ip üzerine koca ayaklar bindi, nefsim içine sindi
Kirpiklerim titremekte korkularımdan, düşersem yanarım
O kadar içime sindim ki, vinç getirsen kalkmaz başım

Iki haftadir koydeyim, istanbul seruveni benim icin bitti. Ne sebep olursa olsun donmeyecegim. Burada inanilmaz huzurlu mutlu ve enerjigim.

Ihtiyacim olan hersey elimin altinda. Su elektrik bedava kisin odun masrafi mazot ve araba giderleri haric giderim yok.

Pasif gelirim var alti yildir iki haftadir isime odaklandim gelistiriyorum finansal ozgurlugume 2026 yilinda kavusmus olurum.

Saglik olarak yaklasik 7 kilo verdim odem atiyorum baya 115e dusmusum. Psikolojim hic olmadigi kadar saglam.

Imkani olan varsa koyune gocsun. Yakinda bir kopek sahiplenecegim belki iki uc tavuk alirim. Kumes icin yeterli malzemem var.

Karavan siparisi vermek istiyorum 150 200 bin arasi guzel karavanlar var deniz kenari vs gidip dolasmalik ayriyetten misafir gelirse kalabilir icinde.

Simdilik bu kadar belki ilerde videolu anlatim gelir. Öpuldunuz canimlar.

Sessiz kalma olayı çok işe yarıyor. Hayatında iyi bir şey mi yaşadın ? Sessiz ol.
Para mı kazandın sessiz ol.
Çok mu mutlusun sessiz ol.

Bu bana iyi geldi , denemek isteyen olursa deneyebilir. Nazar enerjisine inanıyorum.

Güncelleme olarak hala köydeyim , 2. Ev tamamlandı fakat içini yapamadık. Onu bi ara halledeceğiz.

Aşk hayatı senelerdir yok. Exlerden biri darlıyor yanına geleyim orada yaşarız vs diye fakat kapanan defterleri açma gibi huyum yok , biten kesin olarak bitmiştir.

Yaza kadar bu rolanti devam. Her şey yolunda. Öpüldünüz.

2. Evin içine trilyon harcadık yeminle ya babam bu hayatı çok iyi yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Acayip aurası var bedavaya sera yaptırmış bi kaç mobilya almış, iki tane manitası var arkadaşlarının ismiyle kaydetmiş burhan yazıyor açtım kadın sesi adhdfshfs hem çapkın hem zengin valla inşallah babamın tırnağı kadar olabilirim.

Neyse işlerim ekonomik durumum falan çok yolunda sağlığım ona keza hemen hemen 15 kilo verdim . Askerlikten 33C ile yırttık kilodan yani.

Aşk hayatım bok gibi çünkü maymun iştahlıyım çok iyi insanları geride bıraktım hatta bir tanesi yeni bitti. Ama ben buyum nerede olursam olayım flört benim olayım. Beni zamanında başak çok iyi tanımlamış şerefsiz :s flörtüm olmadığı zaman boş hissediyom.

Şimdi ev almayı düşünüyorum lüleburgaz civarı biraz pahalı ama çarçur olmasından ise bir evi olmalı insanın lokasyon çok dert değli.

Gelecekti büyük canise söz olsun g kasa mercedes beşiktaşta dubleks... Hadi eyv canımlar.

2. Evin içine trilyon harcadık yeminle ya babam bu hayatı çok iyi yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Acayip aurası var bedavaya sera yaptırmış bi kaç mobilya almış, iki tane manitası var arkadaşlarının ismiyle kaydetmiş burhan yazıyor açtım kadın sesi adhdfshfs hem çapkın hem zengin valla inşallah babamın tırnağı kadar olabilirim.

Neyse işlerim ekonomik durumum falan çok yolunda sağlığım ona keza hemen hemen 15 kilo verdim . Askerlikten 33C ile yırttık kilodan yani.

Aşk hayatım bok gibi çünkü maymun iştahlıyım çok iyi insanları geride bıraktım hatta bir tanesi yeni bitti. Ama ben buyum nerede olursam olayım flört benim olayım. Beni zamanında başak çok iyi tanımlamış şerefsiz :s flörtüm olmadığı zaman boş hissediyom.

Şimdi ev almayı düşünüyorum lüleburgaz civarı biraz pahalı ama çarçur olmasından ise bir evi olmalı insanın lokasyon çok dert değli.

Gelecekti büyük canise söz olsun g kasa mercedes beşiktaşta dubleks... Hadi eyv canımlar.
Babanın sadece 2 tane mi manitası var? Benim pederin en yoklukta olduğu zamanlar 3 tane oluyor…

Geri