Günlük Already Broken

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
her ayrılık sonrası erkeği gibi 550 tane kız takip etmeyeceğim. Biten bir ilişkiye saygı duyacağım. Daha önceler gibi pislik biri olmayacağım.

Hayatımın en kötü yılı şüphesiz 2023 oldu. Hastalıklar , kavgalar , tartışmalar vs vs. Saç baş yolduran tarzda canımdan bezdirdiler. Herkesin bir kapasitesi var overload olunca yanıyor işte devreler. Ben gidiyom ya valla bavul yapıyorum, bir iki hafta uzaklaşayım herkesten belki iyi gelir de dönmem. Valla hayat böyle yaşanmaz ya.

Canım sanal dostlarım, umarım siz benim düştüğüm çilelerin içine düşmezsiniz. öptüm.

Oh be sonunda köye gidiyorum hafta içi oradayım. Bahçeyi çapalarım falan.

umarım kimse kimsenin eline düşmez, muhtaç kalmaz. bir insanın başına gelebilecek en büyük kötülük, acizlik budur.

Hayatı düzene koymak keyifli oluyormuş. huzurluyum şimdilik. online olamıyorum çünkü yaz ayındayız pango. bir zahmet dolaşın sizde , forum kaçmıyor ya ? ehehe öpdüm

dibini görmeden sıçrasak ne güzel olur...

aşk meşk bize göre değil hele bu devirde yani... örneğin hiç 4-5 flört altına düşmemiştim son iki yıldır 0 flört dsafdsfsf

insanın yedeği olmayınca özgüvensiz oluyor. bundan sonra yedekli çalışmaya devam. canım kendim seni üzenin varya taaa **Spam/Adversiting** ahahah

olmayınca olmuyor ustaaaa

instagramı kapattım ya, çok gereksiz gelmeye başladı. azıcık şovu bırakıp kendi hayatıma odaklanayım asdfsaf

evim yüksek katta olsa atlamıştım öyle sıkıldım ki .

bunun acıyla mutsuzlukla ilgisi yok, mutluyken bile aklımdan geçiyor. hedef falan mı koymak lazım ne yapmak lazım bu düşüncelerden kurtulmak için ?

Ciddi ciddi düşündüm eğer ölürsem , gözüm açık giderim. Boş bir hayat geçirmişim , iki ülke dışına çıkamamışım . Spor ile neredeyse hiç ilgim olmamış. İnsan ister istemez karşılaştırma yapıyor ve yaşıtlarıma göre boş zaman geçirmişim gibi hissiyatım var. Bir şeyleri artık değiştirmem lazım . Kendime not düştüm öyle.
Başkalarıyla kendini kıyaslamayı bırakmadığın sürece gerçekten mutluluğa ulaşamayacaksın kanka. Hayat koşulları bir değil. Bir çoğuyla aynı kulvarda değiliz. Bir çoğunun ulaşabildiğine ulaşabilecek güçte de değiliz belki. Kendi liginin en iyisi olman dünya klasmanında rakip tanımaz olduğunu göstermez. Sadece kendi hayatına odaklanman gerekiyor. Sınırların doğrultusunda mutluluğu amaçlarsan mutlu olacaksın…

Başkalarıyla kendini kıyaslamayı bırakmadığın sürece gerçekten mutluluğa ulaşamayacaksın kanka. Hayat koşulları bir değil. Bir çoğuyla aynı kulvarda değiliz. Bir çoğunun ulaşabildiğine ulaşabilecek güçte de değiliz belki. Kendi liginin en iyisi olman dünya klasmanında rakip tanımaz olduğunu göstermez. Sadece kendi hayatına odaklanman gerekiyor. Sınırların doğrultusunda mutluluğu amaçlarsan mutlu olacaksın…
Doğrusun kıyaslama yapmak benim değişmez bir parçam ama mutsuzluktan çok dertli değilim , ben mutluyken bile aklıma saçma düşünceler gelebiliyor . Bi an herkesin canını yakmak istiyorum sebepli , sebepsiz . Duygu durum bozukluğu zirvede bu aralar. Keyif almayı özledim herhangi bir aktiviteden. :/

Doğrusun kıyaslama yapmak benim değişmez bir parçam ama mutsuzluktan çok dertli değilim , ben mutluyken bile aklıma saçma düşünceler gelebiliyor . Bi an herkesin canını yakmak istiyorum sebepli , sebepsiz . Duygu durum bozukluğu zirvede bu aralar. Keyif almayı özledim herhangi bir aktiviteden. :/
Düşünmeyi acilen bırakmalısın o zaman. Çok düşünmek engeller zaten güzel şeyleri. Akışına bırak. Bi daha mı gelcen dünyaya be amaaann

Dalga geçiyordum , işe gidenlerle , alarm kurup 6-7 gibi uyananlarla, aşk acısı çekenlerle , sürekli hayal kurup sürekli ama sürekli düşünen insanlarla. Çık işten , gez eğlen ya . bırak şu hayalleri biraz gerçekçi ol hedef koy . Bir kız için mi bütün bu hüzünün?

Dalga geçmemem gerekiyormuş … neyse iyi olan tek şey sabah kalkıp işe gideceğim ve sadece işle meşgul olacağım . Yoksa kafayı yememek elde değil .

Son olarak , arkadaşlar insanlar ciddi ciddi çok sahte , para ve aşk konularında kimseye güvenmeyin . Yarı yolda kalırsınız . Ben çok ayran gönüllü olduğum için birini unutup başka birine aşık olmam 1-2 ay sürmüyor ama siz benim gibi şanslı olamayabilirsiniz . İçinizden geçerler .

Sizi seviyorum sanal dostlarım

Çok mutluyum, istediğim özgürlüğe ve sınırsızlığa yeniden kavuştum...

yaklaşık 6-7 cevapsız çağrı kaldı arkamızda .... ne merak ediyorum ne özlüyorum ne seviyorum. evet eski sevgilisini unutmak isteyen bana yazsın , taktik vereyim.

bu işte çok başarılıyım ya, bundan sonra acı çektirmeyi seven biri olarak devam edeceğim hayatıma ister seveyim ister takılayım hiç farketmez.

herkese işkence ... ahahah selam ve dua ile...

Geri