Canis Major
Altın Üye
çok kırıcı bir şarkı, belki bir gün özlersin ne demek ya . bu nasıl sabır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yine ılık şarkılar dinlenilmiş.... hsjjs
Başkalarıyla kendini kıyaslamayı bırakmadığın sürece gerçekten mutluluğa ulaşamayacaksın kanka. Hayat koşulları bir değil. Bir çoğuyla aynı kulvarda değiliz. Bir çoğunun ulaşabildiğine ulaşabilecek güçte de değiliz belki. Kendi liginin en iyisi olman dünya klasmanında rakip tanımaz olduğunu göstermez. Sadece kendi hayatına odaklanman gerekiyor. Sınırların doğrultusunda mutluluğu amaçlarsan mutlu olacaksın…Ciddi ciddi düşündüm eğer ölürsem , gözüm açık giderim. Boş bir hayat geçirmişim , iki ülke dışına çıkamamışım . Spor ile neredeyse hiç ilgim olmamış. İnsan ister istemez karşılaştırma yapıyor ve yaşıtlarıma göre boş zaman geçirmişim gibi hissiyatım var. Bir şeyleri artık değiştirmem lazım . Kendime not düştüm öyle.
Doğrusun kıyaslama yapmak benim değişmez bir parçam ama mutsuzluktan çok dertli değilim , ben mutluyken bile aklıma saçma düşünceler gelebiliyor . Bi an herkesin canını yakmak istiyorum sebepli , sebepsiz . Duygu durum bozukluğu zirvede bu aralar. Keyif almayı özledim herhangi bir aktiviteden. :/Başkalarıyla kendini kıyaslamayı bırakmadığın sürece gerçekten mutluluğa ulaşamayacaksın kanka. Hayat koşulları bir değil. Bir çoğuyla aynı kulvarda değiliz. Bir çoğunun ulaşabildiğine ulaşabilecek güçte de değiliz belki. Kendi liginin en iyisi olman dünya klasmanında rakip tanımaz olduğunu göstermez. Sadece kendi hayatına odaklanman gerekiyor. Sınırların doğrultusunda mutluluğu amaçlarsan mutlu olacaksın…
Düşünmeyi acilen bırakmalısın o zaman. Çok düşünmek engeller zaten güzel şeyleri. Akışına bırak. Bi daha mı gelcen dünyaya be amaaannDoğrusun kıyaslama yapmak benim değişmez bir parçam ama mutsuzluktan çok dertli değilim , ben mutluyken bile aklıma saçma düşünceler gelebiliyor . Bi an herkesin canını yakmak istiyorum sebepli , sebepsiz . Duygu durum bozukluğu zirvede bu aralar. Keyif almayı özledim herhangi bir aktiviteden. :/