Bugün yüzyüze bir mülakata katıldım . Yapay zekadan aldığım destek ile mükemmel bir sunum yaptım. İngilizcemi test ettiler fakat test eden adam hello how are you olduğundan sadece dinledi ve onayladı asgklsjagsg. Klasik türk iksı. Neyse o işi alıp almamak hayati önem taşımıyor olsa olur olmasa da olur.
Asıl iyi giden benim kendi işim olan oyun ticareti. Yaklaşık 8 yıllık callofduty oyunu tekrar hypelandı ve 1000 online oyuncudan 60 bin civarına fırladı. Bu tabii ki kime yaradı ? Dünyada şuan kimsede olmayan hesap stoğu olan bana günlerdir müşteriler cevap yazmakla uğraşıyorum.
Bu arada tabii kötü giden dateler blokeler hatta engel atılmaları aşk hayatımın boktanlığı vs beni yıpratmıyor. Ama tanrının gerçekten beni bi yola ittiğini biliyorum.
İşten çıktığım günün akşamı mail geldi satış oldu diye şaşırdım ve ardı ardısı kesilmedi yaklaşık ayda 5-6 adet satarken bi günde 10-15 bandına fırladı. Bu aslında bir işaretti buradan devam etmem için.
Zamanında annemi ne zaman hastahaneye götürsem veya orada ziyaret etsem 4-5 satış aynı anda olurdu. Ve kontrol ettiğimde bu hesapları alanların oyunu oynamadığını ve ilahi bir gücün bana yardım ettiğini düşündürmüştü.
Yani yaşanan her olayın bir sebebi var . Kesinlikle hayata boşuna gelmedik hepimiz amacımızı tamamlayıp göçüp gideceğiz. Bu yaşam adı verilen süreyi umarım mutlu,verimli hatta sağlıklı geçiririz.
Öpüldünüz canım sanal kamkilerim kendinize iyi davranmayı unutmayın ...
En sevdiğim maili ekleyeyip bitireyim. Bir ödeme aldınız !