Günlük Already Broken

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Deprem felaketinin üstünden biraz zaman geçti , henüz kendime gelemedim. Hiç giden olmadı bizden belki gitmek isterdim yardıma ama boş kalabalık yapmanın zararı olacağını düşünüp sadece maddi olarak yardım yapabildim.

Yaklaşık 2018 yılından beri evden çalışıyorum , üç dört kez depresyon geçirdim hatta daha kötü günler bile oldu ama şu 2022 ve 2023 kadar yorucu zaman geçirmedim.

Bir buçuk yıla yakın zamandır hastahanelerdeyiz, inanın hiç düşmek istemezsiniz. İlk bir yılı cerrahpaşa denen hastahane bozuntusu yerdeydik. Ben hayatımda bu kadar garibanlığı boş bırakmışlığı başka yerde görmedim.

Neyse umarım İstanbul depremi olmadan taşınmış oluruz buralardan, mayıs gibi Kırklareli'ne taşınıp telefon sosyal medya vs. kullanmadan bahçe toprak hayvancılık işleri yapmayı planlıyorum.

Önümüzdeki ay 32 olacağım ve benim gelecek planım bundan ibaret. Buraya kadar okuduysan teşekkür ederim öpüyorum.

Ne zamandır dertsiz tasasız yuvarlanıp gidiyordum, aha doğum günü geldi hiç sevmiyorum sürprizleri falan ya bi de anlıyorum hepsini önceden yapılacağını falan. Aha bu akşam yapacaklar bi tane. Direkt içme faslına geçsek pasta masta olmasa.

Hediye olarakta 3000 tl altı bir şey almazlarsa sevinirim o kadar paket açıyorsun falan bi bakıyorsun 150 tllik spotify bilmem nesi sdfgjasgas adam gibi hediye alın veya almayın bu kadar basit.

yani kısaca kuru mesaj > 3000tl altı hediye. xd

birine böyle hafiften değer gösterince götü kalkıyor ya cinnet geçiriyorum. bütün insanlar bir anda fikir değişip sevmediğine karar verebilir. bunun bilincinde olan herkes stabil kalmaya devam etsin. ego kasmak isteyen gitsin mirc chatinde kassın lan.

Ciddi ciddi düşündüm eğer ölürsem , gözüm açık giderim. Boş bir hayat geçirmişim , iki ülke dışına çıkamamışım . Spor ile neredeyse hiç ilgim olmamış. İnsan ister istemez karşılaştırma yapıyor ve yaşıtlarıma göre boş zaman geçirmişim gibi hissiyatım var. Bir şeyleri artık değiştirmem lazım . Kendime not düştüm öyle.

Ölüm ve yaşam başlı başına adaletsiz. En güzeli yaşlanmadan , muhtaç olmadan gidebilmek. Bu arada hasta bile olmayın , ayağınız hiç çamur çukur görmesin . İnsanlar pusuya yatmış bekliyor. Kimin leşini yesek diye , bana kalırsa 2-3 dost harici konuştuğunuz bile olmasın. Birey olmanın tadını çıkarın.

olmaz dediğim her şey bu ay içinde gerçekleşiyor , gerçekleşmeye devam edecek gibi.

aklıma sahip çıkmam lazım . hevestir geçer canım benim.

Sanki sadece ben çabalıyormuşum gibi geliyor . Ev tuttum mesela, mesela aylardır gece işten geç çıkıyor diye gidip işinden aldım evine bıraktım beş dakikalık yol olmasına rağmen. Kıyamadım, uğraştım , sevdim , özledim , çok kızdım. Ama her şeyin olduğu gibi ilişkilerinde bir son kullanma tarihi var. Bazen akışına bırakmak lazım. Ben artık salıyorum, sadece benim uğraşımla olacaksa olmasın bu saatten sonra. Her şeyinizi harcadığınız ilişkilerde insanlarda gidebilir bunu hiç unutmayın oldu mu canım sanal arkadaşlarım. buraya kadar okuduysan öpüyorum seni teşekkürler , kıymetlisin.

Üzgün olmam bir yedi sekiz saat sürdü şimdi daha iyiyim . Bana ne arkadaş ben aldığım paraya bakarım , ne ölene ne aç kalana üzülmek yok bundan sonra. Orta doğu bataklığında umutlu olacak kadar nasıl polyanna olabiliyorsak o kadar suç bizde işte :D 6 okuna da chpsine de akpsine de hepsine ayrı gireyim boydan. bu saatten sonra ülkeden kaçmak için elimden geleni yapacağım. umarım yeterli parayı toparlar ve giderim dönmemek üzere.

Uzun süre kapalı ortamda kalmak insanı bunaltır. Yazın güzel bir tatile çık, iyi gelir. Mümkünse çok uzaklara, kimsenin seni tanımadığı yerlere. Ben bazen öyle yapıyorum. (Ve telefonu kapatıyorum)

Uzun süre kapalı ortamda kalmak insanı bunaltır. Yazın güzel bir tatile çık, iyi gelir. Mümkünse çok uzaklara, kimsenin seni tanımadığı yerlere. Ben bazen öyle yapıyorum. (Ve telefonu kapatıyorum)
hayatımın çoğu tatil gibi geçti ona rağmen bu kadar depresif olmayı başarmışım maalesef.

Bak seçim diyorduk geldi geçti, deprem diyorduk bitti gitti , yılbaşı geçeli yarım yıl oluyor neredeyse . Kısacası öyle bir geçer zaman ki ;

Çok sevdiğiniz biri için doktordan 4-6 hafta yaşar / yaşamaz denmesini duymak nasıl bir etki yapıyor anlatabilmek mümkün değil. Zaten hayat bombok giderken üstüne bir sürü kötü haber gelmesi, benim hayat ile olan bağlantımı koparmaya yetti. Zaten sıkı sıkıya bağlı değildim ama dediğim gibi sevdiğim insanlar hastalıkla boğuşunca ne psikoloji kalıyor ne sağlık ne de mutluluk. Kimin ahını aldık bunları yaşıyoruz bilmiyorum ama her zaman her olayın en kötü versiyonu çıkıyor karşıma.

acım var içiyorum, mutluyum içiyorum, yeni şeyler oluyor içiyorum. hep içiyorum. kafamı bastırmamın bir yolu işte.

Geri