Günlük Already Broken

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Unuttum demek bile hatırlamaktır derdim hep , ama değilmiş. Aslında insanlar zincirlerinden kurtulduğuna o kadar mutlu oluyormuş ki kendini tutamıyormuş . Hayat bana iki senede öyle şeyler gösterdi ki , nasıl bir adam oldum böyle . Bazen insanları hafife almayı çok abartıyorum gibi geliyor ama değil . Kendiniz hariç kimseyle aynı teraziye girmeyin canım dostlarım. Seviliyorsunuz , öyle bir güncelleme yapmak istedim . Ne de olsa burası benim günlüğüm <3

İş spor ev
Ev iş spor

güzel döngüymüş. Ot gibi yaşamak bana göre değildi ama böyle gerekmiş. İyi geliyor işte.
Mental olarak yoğunum yorgunum kırgınım öfkeliyim . Neyse biraz ağlayayım geçsin .

Bu yarayı , acıyı iyi bilirim .
Unutmuyorsun ama alışıyorsun , uzgunum bu his icin daha çok yolun var.
Hislerini ,hissizliklerini dokmeye caliş , anlat kim olduguna aldirmadan .
Anlat ki biraz olsun hafiflesin yükün olur mu ?
Anlatmazsan ( ben gibi ) cok yorulursun ,yapma .
Topragı incitmesin , sevgiler.

Hayat cidden bok bişey be .

o hep boş melankoliler falan geçti . Onlar bile tat vermiyor .

aşk meşk para pul sağlık falan hayatta önemli ne varsa önemini kaybetti sanki bende .

Toparlanmam gerekiyor ama bilemiyorum. Boş vermek daha tatlı .

şu günlüğe girince kendi yazılarıma bile darlanıyorum. neyse size şöyle bir parça bırakıp gideyim, kendinizi bok gibi hissederken birde bunu dinleyin ahaha.

kanrevan içindeyimmmmm ahhh.

canım sıkılıyor aynı şeyleri yapmaktan yaşamaktan uygulamaktan sıkıldım. yaşıtlar çoluk çocuğa karıştı parklara pikniklere gidiyor ben hala bar pub.

he ben seçtim ayrı mevzu , belki serseri dayı olarak kalıcam öyle hatırlanıcam benim olayım budur belki.

kendime yeni eğlence bulmam lazım acil. oyun vs değil gerçek bir şey.

birinin acısını çekmeyi bile özlemiş olabilirim duygularım o kadar boş . insanın aklına eski sevgilisi falan gelir benim hep iş var aklımda. içerken bile lan şunu şöyle mi yapsak böyle mi yapsak öf.

neyse öyle işte günlük.

rüyamda üniversiteye başlamışım , ilk ders sanat gibi bir şey ne yazılanları ne hocayı anlayabiliyorum vs vs. zaten kötü geçiyo bi de iki tane kız ayakkabımı saklamış ayakkabımılarımı arıyorum sonra yerini söylüyolar sakladıkları için kavga ediyorum falan.

eve dönerken de lan ben 100 bin taksidi nasıl ödüyeceğim iptal edicem bu üniversiteyi falan diye hayıflanıyordum .

resmen kabus gibiydi ya ağzım burnum kurumuş.

f07ff81a80846c7af5be18b711cca013.jpg

Geri