Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@yeLda benim bebekler de bunlar. monoi yağını da bana hediye vermişlerdi. banyodan sonra saçıma sürüyorum ya da vücut için kullanıyorum. ikisi için de kullanılabiliyor. çok beğendim, özel olarak alacağım tekrar.
9CE776F2-32E8-4C55-8FCB-7F83AD8E3FBF.jpeg
benim asıl bahsetmek istediklerim diğerleri. biri self control peeling. missha’daki personel, yüz için de kullanabileceğimi belirtti. daha çok yüzüm için kullanıyorum. bildiğim bütün peelingleri unuttum:d bana iyi geldi, nemli bir his bırakıyor ürün. benim zaten missha’da kullanıp memnun kalmadığım bir ürün yok pek.

diğeri de glow kapatıcı. ben çok beyaz tenliyim ve bu sebepten cildimle uyum sağlayabilen bb krem, kapatıcı, pudra bulmak benim için hep zor. missha bir kore markası olduğu için ve koreliler de malumunuz olduğu için beyaz tenliler için missha bir hazine. çok hafif bir kapatıcı, antiagingmiş (benim pek inancım yok bu tarz etkilere ama bilemem), ton eşitliyor, cilde de güzel bir parlaklık veriyor daha ne olsun. çok memnunum.

bir de şu ruju aldım aynı alışverişte; koyu olduğuna bakmayın, ince bir ürün ve inanmayacaksınız ama benim gibi ruj yiyen birine göre bile kalıcı. benimki mat.
560309ED-3F01-4371-B9B2-EA0DA200267E.jpeg

@yeLda benim bebekler de bunlar. monoi yağını da bana hediye vermişlerdi. banyodan sonra saçıma sürüyorum ya da vücut için kullanıyorum. ikisi için de kullanılabiliyor. çok beğendim, özel olarak alacağım tekrar.
Ekli dosyayı görüntüle 75757
benim asıl bahsetmek istediklerim diğerleri. biri self control peeling. missha’daki personel, yüz için de kullanabileceğimi belirtti. daha çok yüzüm için kullanıyorum. bildiğim bütün peelingleri unuttum:d bana iyi geldi, nemli bir his bırakıyor ürün. benim zaten missha’da kullanıp memnun kalmadığım bir ürün yok pek.

diğeri de glow kapatıcı. ben çok beyaz tenliyim ve bu sebepten cildimle uyum sağlayabilen bb krem, kapatıcı, pudra bulmak benim için hep zor. missha bir kore markası olduğu için ve koreliler de malumunuz olduğu için beyaz tenliler için missha bir hazine. çok hafif bir kapatıcı, antiagingmiş (benim pek inancım yok bu tarz etkilere ama bilemem), ton eşitliyor, cilde de güzel bir parlaklık veriyor daha ne olsun. çok memnunum.

bir de şu ruju aldım aynı alışverişte; koyu olduğuna bakmayın, ince bir ürün ve inanmayacaksınız ama benim gibi ruj yiyen birine göre bile kalıcı. benimki mat.
Ekli dosyayı görüntüle 75758

Missha tesadüf eseri görüp yalnızca likit allığını deneyimlediğim bir marka. Bence gayet başarılı da. Oje formunda olan şeftali allığı gönül rahatlığıyla önerebilirim. Ben yüzüme fondöten vs kullanmıyorum ona rağmen çok doğal bir görüntü sağlıyor.
Ruju ilk fırsatta deneyimleyeceğim. İyi görünen ruj makyajın olmazsa olmazı. :)

95D4A2EC-A601-4D18-8117-97E54F1B2255.jpeg
masamı toplarken bu konu aklıma geldi de hortlatayım dedim. bu yves rocher’ye girip hiç kandırılmadan çıkabilen var mı? bazen başarıyordum ama bugün başarmak istemedim. evidence aldım yine çünkü buradaki en sevdiğim koku sanırım, bana çok yakışıyor. vücut sütünü de sattılar, daha kalıcı yapıyor muhabbetine. kandık. en sağda asla almayacağım tarzda bi vücut spreyi aldım vanilyalı. normalde vanilya kokusunu pek sevmem ama arkadaşım geçen gün çok tatlı kokunca gaza geldim. baktılar çok gaza geldim, iyi giydirdik dediler bb krem, allık falan hediye ettiler. bb kremini deneyimleyen varsa yorum alabilirim… sevgiler. şu an aşırı kokulu yazıyorum bu postu, o yüzden bütün kızlara sarılıyorum sjsj <3

Ekli dosyayı görüntüle 76243
masamı toplarken bu konu aklıma geldi de hortlatayım dedim. bu yves rocher’ye girip hiç kandırılmadan çıkabilen var mı? bazen başarıyordum ama bugün başarmak istemedim. evidence aldım yine çünkü buradaki en sevdiğim koku sanırım, bana çok yakışıyor. vücut sütünü de sattılar, daha kalıcı yapıyor muhabbetine. kandık. en sağda asla almayacağım tarzda bi vücut spreyi aldım vanilyalı. normalde vanilya kokusunu pek sevmem ama arkadaşım geçen gün çok tatlı kokunca gaza geldim. baktılar çok gaza geldim, iyi giydirdik dediler bb krem, allık falan hediye ettiler. bb kremini deneyimleyen varsa yorum alabilirim… sevgiler. şu an aşırı kokulu yazıyorum bu postu, o yüzden bütün kızlara sarılıyorum sjsj <3
Benim yaz ayları kullandığım parfüm ve vücut kremi. Müthiş bir koku... yves rocher asigiyiz.... bb kremini denemedim parfümü görünce yazmadan edemedim... eminim bb kremi de baya iyidir, çünkü neden olmasın...

bütçe dostu fiyatı, doğal içeriği ve ağızda bıraktığı temizleme hissi ile eyüp sabri tuncer diş macunlarını çok seviyorum..... premium hikayesiyle satılan diş macunlarından daha premiumdur..... çamaşır deterjanı gibi köpürmeden direkt işini yapıyor..... damak tadınıza göre tercih edebilirsiniz, ben karanfil özlüsünü kullanıyorum.... aktif karbonlusu diğerlerine göre daha pahalı..... propolis, çikolata ve karadut'un biraz şekerli olduğunu söylüyorlar..... hadi propolisi anlarım da diş macununda çikolatayla karadut ne alaka zaten.......

eyup-sabri-tuncer-seyahat-boy-dis-macunu-seti-dis-macunlari-eyup-sabri-tuncer-26796-23-B.jpg

aranızda şunu kullanan var mı beybiler; kapatıcılığı olmasa da cildi pırıl pırıl gösteriyormuş diyola... gratis watsonslarda bitmiş resmen. ürün yok.

1680170881511.png

Makyaj değil ama olsun. Ben saçlarım için amla yağı almıştım. Kaşıma da sürdüm. Baya gürleştirdi, kalınlaştırdı, yeni kaş çıkardı. Deneyin.

Makyaj değil ama olsun. Ben saçlarım için amla yağı almıştım. Kaşıma da sürdüm. Baya gürleştirdi, kalınlaştırdı, yeni kaş çıkardı. Deneyin.
Sen bunu bi kez daha baska bir konuda yazmistin, ya da burada..tam hatirlamiyorum..
Biz, yani fesatlar da, fesatlik yapmistik.

aranızda şunu kullanan var mı beybiler; kapatıcılığı olmasa da cildi pırıl pırıl gösteriyormuş diyola... gratis watsonslarda bitmiş resmen. ürün yok.

Ekli dosyayı görüntüle 78639
değmez o paraya jujuşkom. onun yerine ışıltılı baz al, üzerine azıcık bb krem geç daha iyi... yabancılar çok övüyordu da onların cildi refahtan parlıyor bence sjjhs. türkiye'de kullananlar biraz gömmüştü...

değmez o paraya jujuşkom. onun yerine ışıltılı baz al, üzerine azıcık bb krem geç daha iyi... yabancılar çok övüyordu da onların cildi refahtan parlıyor bence sjjhs. türkiye'de kullananlar biraz gömmüştü...
ki zaten bizim pırıl pırıl pırıldayan bazımız var.:D evet ben de izledim türkiyedekiler baya kötülemiş. kapatıcılığı zaten hiç yok. parlamıyorsa bir de ne edelim biz onu. hemen ikna oldum almayalım.<3

0206C9F3-AE66-4132-A40C-90C7D339192C.jpeg
kötü başlanan gün olsa da bakımlarımızı yapmadan triplere girmiyoruz… şimdi sürerken aklıma geldi yazayım dedim. yves rocher’nin cilt bakım ürünlerine genelde çok bayılmam, birkaç maskesi ve peelinginden verim almıştım ama çok yükselmem FEKAT bu krem… ah bu krem. kurudan yağlıya dönebilen karma cildime o kadar iyi geldi ki. gece sürüp yatıyorum ve bebekten daha bebek uyanıyorum. harika emilim, sıfır ağırlık ve kadifemsi ten… çok çok çok kuru ciltler sever mi bilmiyorum ama standart kurulukta bir cilt anlaşır gibi.
bebeksiliğimizi sağda solda değmeyecek insanlar için heba etmiyoruz di mi kızlar? muck <3
(arkadaki purest solutionsları da deneyimliyorum… bakıcaz)

Ekli dosyayı görüntüle 79263
kötü başlanan gün olsa da bakımlarımızı yapmadan triplere girmiyoruz… şimdi sürerken aklıma geldi yazayım dedim. yves rocher’nin cilt bakım ürünlerine genelde çok bayılmam, birkaç maskesi ve peelinginden verim almıştım ama çok yükselmem FEKAT bu krem… ah bu krem. kurudan yağlıya dönebilen karma cildime o kadar iyi geldi ki. gece sürüp yatıyorum ve bebekten daha bebek uyanıyorum. harika emilim, sıfır ağırlık ve kadifemsi ten… çok çok çok kuru ciltler sever mi bilmiyorum ama standart kurulukta bir cilt anlaşır gibi.
bebeksiliğimizi sağda solda değmeyecek insanlar için heba etmiyoruz di mi kızlar? muck <3
(arkadaki purest solutionsları da deneyimliyorum… bakıcaz)
bu kremin bir de mavisi var sanırım. o da çok iyi diyorlar.. ben de onu deneyeceğim. arasındaki farka ilişkin bilgim sıfır.. işte biri mavi biri yeşil.

bu kremin bir de mavisi var sanırım. o da çok iyi diyorlar.. ben de onu deneyeceğim. arasındaki farka ilişkin bilgim sıfır.. işte biri mavi biri yeşil.
mavisinin içeriğine bakınca sanırım jel kıvamlı o ve daha kuru ciltlere uygun sanırım bebikom. bu yeşillisi gözenek sıkılaştırma ve pürüzsüzleştirme yaparım ben diyor… pürüzsüzleştirdiği kesin <3 ikisi de seviliyormuş ben ilk defa hiç bakmadan aldığım bi şeyden memnun kaldım. al gitsin, indirimde…

Benim şu sıralar saçları güçlendiren bir şampuana ihtiyacım var. İnce telli saçlarım artık güç geçtikte solan bir çiçek gibi alnıma dökülüyor..... Şampuanla birlikte bir bakım kremi veya serumu önerisi de alabilirim..

edit: anlım ne ya..... alnıma

Son düzenleme:
Benim şu sıralar saçları güçlendiren bir şampuana ihtiyacım var. İnce telli saçlarım artık güç geçtikte solan bir çiçek gibi anlıma dökülüyor..... Şampuanla birlikte bir bakım kremi veya serumu önerisi de alabilirim..
bunun için kendi kullandığım, gözle (hatta elle khjh) görülen bir değişim sağlayan bakım yağı ve şampuanımla birazdan geliyorum.

• Kalp Gözler
Tepkiler: glu

aradaki farkı ben de bilmiyorum juju ama ben mavisini kullandım, bana yeterli gelmedi. çok kuru da bir cildim yok ama sevmedim. aslında uzun süre nem vaat ediyor ama bende cıks. senin cilt tipin ne bilmiyorum ama yağlıya dönük ciltler, bu üründen daha fazla randıman alır gibi geldi.

istanbul'dan kuaför önerisi de verebilecek olan var mı ya? :pp en az bakım ürünleri kadar önemli bi konu.

bana da gözaltı nemlendiricisi önerin kızlar. her aldığım ürüne önce “uu beybi, iyiymiş bu” diyorum ama uzun vadede beğenmiyorum.

Son düzenleme:
Benim şu sıralar saçları güçlendiren bir şampuana ihtiyacım var. İnce telli saçlarım artık güç geçtikte solan bir çiçek gibi alnıma dökülüyor..... Şampuanla birlikte bir bakım kremi veya serumu önerisi de alabilirim..

edit: anlım ne ya..... alnıma
glu bey saçla ilgili uzun süre bir problemle uğraşmam sonucunda yeni saçlar çıkaran ürünleri çok inandırıcı bulmuyorum. doktorlar da bulmuyor. içeriğinde minoxidil içermeyen bir şeyin saçları gürleştirmesi biraz zor diye biliyorum. onun da ayrı zararları var.. ancak belki dolgun gösteren şeyler bulunabilir.

• Beğen
Tepkiler: glu
Geri