Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
helllooo, ben geldim @glu bey<3 ( @Raskolnikov semişko sen de bak. bahsettiklerim ama sana bi türlü atamadığım ürünler bunlarjsjs)

duştan önce sürüyoruz bu yağı. sonrasında bir süre bekliyoruz. ne kadar beklersek o kadar iyi. ben işten gelir gelmez sürüyorum mesela. yemek, o bu şu derken yaklaşık 1,5-2 saat kadar tutuyorum. tavsiyem en az 1 saat kadar tutmanız. yağ için fazla bir şey yazmayacağım daha ama kullandıktan sonra bana “bu nedir stock? dile benden ne dilersen…” diyeceğinizin garantisini veriyorum. çok memnun kalacaksınız, aksi olur ise gelin, bulun beni.ksjs rasko saçımdaki değişimi fark edenlerden meselaaağ.

Ekli dosyayı görüntüle 79266

kullandığım şampuan da bu. bunu da 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. şampuanın tek sorunu; içerisinde krem vb şeyler bulundurmadığından sertleştiriyor biraz. ben o yüzden duş sonrası durulanmayan köpük kullanıyorum. onu da aşağıya bırakacağım.jsjs

Ekli dosyayı görüntüle 79268

eveet, köpüğümüz de bu. kokusu, dokusu her şeyiyle mükemmel bir ürün. durulanmıyor oluşu da işi kolaylaştırıyor. deneyin, denettirin<3

Ekli dosyayı görüntüle 79269

p.s.: ürünlere uzak durabilirsiniz. şampuan ve köpük olarak ürünleri farklılaştırabilirsiniz de ama ben 3’ünden de çok memnunum. naçizane, son olarak şunu diyebilirim bakım yağını, mutlaka ve mutlaka alın, kullanın. asla pişman olmazsınız.

baybay.
Yağı nerene sürüyorsun ve ne etkisi oluyor kız kslks

benzer saç tipine ben de sahibim...... uzattıktan sonra daha fazla dökülme eğilimi oluştu...... stokun yaptığı gibi duştan önce şunu sür, duşta şununla yıka, çıktıktan sonra şununla kurut falan yapmaya başladım....... bir sürü şey aldım....... sonra baktım bu kadar kimyasal saçımı daha fazla yoruyor...... çözümü şöyle buldum: minimum yıkama...... 2, 3 bazen 4 güne kadar saç yıkaması yapmıyorum....... yağlandığı kadar yağlanıyor...... ardından tek seferlik şampuanlamayla yıkıyorum..... mis...... galiba şunu kaçıyoruz biz; kadınların saçı ile bizim saçımızın kimyası aynı değil...... bizim saçımız her gün, bırak beni nolur döküleyim ya diye dikiliyor kafamızda...... o yüzden kimyasallarla üzerine gitmeye hiç gerek yok...... ha bir de 15 gündür kullanıyorum diye kolejen seviciliği yapmayacağım ama cidden işe yarıyor abi, cildimde bile hissediyorum bu farkı.....
Kesinlikle katılıyorum. Hayatımda saçlarımla ilgili hiç problem yaşamadığım tek dönem, Sivas'ta askerlik yaptığım dönemdi. O dönem yerel bir çarşıdan aldığım zeytinyağlı el yapımı bir sabunla yıkıyordum saçlarımı ve o süreç boyunca yıpranma, dökülme, yağlanma gibi sorunlarla karşılaşmadım hem de neredeyse 10-12 saat kep takmama rağmen. Tabii tek faktör sabun değil. Muhtemelen Sivas'ın suyu da bunda etkiliydi. İstanbul'un, bilhassa Avrupa yakasının suyu gerçekten hem cilt hem de saç için problemli.

Bir de şu husus var, bu türden ürünlerde şuna özellikle dikkat etmek gerek, ürün saç diplerine de uygulanabiliyor mu? Bu bakım ürünleri ekseri kadınlara ve uzun saçlı insanlara yönelik üretildiği için kısa saçlarda hem etkili olmuyor hem de saç dipleriyle temasından ötürü belki de faydadan ziyade zarar da veriyor.

İşin açığı kolajen ile ilgili pek bir bilgim yok ama onu da araştırayım.

onu da sürseniz, bunu da uygulasanız çoğu dökülmenin nedeni genetikle ve yaşam koşulları ile alakalı bir durum değil mi? döküleceği varsa dökülür o saç, önüne geçemezsiniz. dökülme değil de beyazlamanın önüne geçebiliyor muyuz? : /

3B51F02D-A9CC-418A-BE53-A0593C8BE57D.jpeg
Duyma yetinizi makyajlıyor….

Üstelik şimdiye kadar kullandıklarım arasında en iyi gürültü engelleme özelliğine sahip olan ürün oldu. Neyin gürültü olup olmadığına karar veremeyenler için birebir……

onu da sürseniz, bunu da uygulasanız çoğu dökülmenin nedeni genetikle ve yaşam koşulları ile alakalı bir durum değil mi? döküleceği varsa dökülür o saç, önüne geçemezsiniz. dökülme değil de beyazlamanın önüne geçebiliyor muyuz? : /
beyazlamanın önüne de geçebiliyorsun. duştan önce ve sonra 3 kere sübhaneke, 3 kulhuuğ. arkadaşlar…. dökülme genetik ya da sağlık sorunu ile alakalı olabilir zaten nşa ortalama günlük 100 tel saç dökülmekteymiş. tamamen önüne geçebilir miyiz, bilemiyorum fazla bilimsel bir soru benim için ama yavaşlatabilirsiniz. mesela benim paylaştığım yağ sonrası bebek saçlarım bile uzamaya başladı. kuaförüm bile farketti daha sağlıklı oluşunu. sadece ince nokta bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir. bunu da ancak deneyerek anlayabilirsiniz. teşekkürler, rica ederim….

Screenshot_20230416_135240_Chrome.jpg
Cok bencil bir krem hiç sevmedim tester denedim iyi ki ... cildinize bu kremden sonra bir sey sürmenize izin vermiyor:))))) diyelim nemlendirdiniz 2 3 saat sonra bile makyaj yapmanıza izin vermiyor kusuyor. Sevmedim güzel değil, tavsiye etmiyorum.

bütçe dostu fiyatı, doğal içeriği ve ağızda bıraktığı temizleme hissi ile eyüp sabri tuncer diş macunlarını çok seviyorum..... premium hikayesiyle satılan diş macunlarından daha premiumdur..... çamaşır deterjanı gibi köpürmeden direkt işini yapıyor..... damak tadınıza göre tercih edebilirsiniz, ben karanfil özlüsünü kullanıyorum.... aktif karbonlusu diğerlerine göre daha pahalı..... propolis, çikolata ve karadut'un biraz şekerli olduğunu söylüyorlar..... hadi propolisi anlarım da diş macununda çikolatayla karadut ne alaka zaten.......

Ekli dosyayı görüntüle 77234
@Oggy nokta atışı bir öneri. Son yıllarda kullandığım en iyi diş macunu. Evde epey bir Eyüp Sabri Tuncer ürünü kullanıyorum ama diş macununa hiç denk gelmemiştim. Senin gönderinden sonra bir şans verip Amazon'da satılan tek ürün olan Misvak özlü olanı aldım. İnanılmaz. Gerçekten bağımlılık yapacak kadar iyi ve çok güzel bir his bırakıyor. En önemlisi insanın ağzı çamaşır makinası gibi köpürmüyor. 9/10

@juju şunu aldım, cildinin kuruya dönük olduğunu belirtmiştin. bundan randıman alabilirsin. ben memnun kaldım. kızlar 1 haftadır kullanıyorum, yeterli bir süre mi emin değilim ama şimdilik iyi gidiyor. missha.

Ekli dosyayı görüntüle 79855
Bu aralar krem makyaj bakim urunleri almayi kendime yasakladim. Yasagi deldigim zaman bunu da deneyecegim lariko.. <33

2023-04-16 at 20.50.39.jpeg

konuyu görünce size DAHA RAHAT anlamanız açısından bitirdiğimin farkında bile olmadığım ve sıfır memnuniyet duyduğum nemlendiriciyi atacaktım. bi baktım ki yositom da atmış... jujuşkom da bunu soruyordu zaten. evet. açıklıyorum... mavi kapaklı nemlendiricisi ne kadar kötüyse, yeşil kapaklı nemlendiricisi de o kadar iyidir. mavisi yeterince nemlendirmiyor, topaklanıyor, makyaj altında kusuyor ama yeşili bebeksi yapıyor, pürüzsüzlükten hülya avşar blurlanması gibi dolanıyorsunuz... teşekkürler.
juju, lari ve yosi'ye sevgilerimle :*

QtGgHv.jpeg

Cildi pürüzsüzleştirip yeniliyor.Yumusak bir cilde sahip oluyorsunuz ( bıkmadan 2-3 ay kullanın)

Kizlar, boyanin akmasini onlemek icin kullandiginiz sampuan ve sac kremi var mi acaba?

Geri