angie
Elmas Üye
Yağı nerene sürüyorsun ve ne etkisi oluyor kız kslkshelllooo, ben geldim @glu bey<3 ( @Raskolnikov semişko sen de bak. bahsettiklerim ama sana bi türlü atamadığım ürünler bunlarjsjs)
duştan önce sürüyoruz bu yağı. sonrasında bir süre bekliyoruz. ne kadar beklersek o kadar iyi. ben işten gelir gelmez sürüyorum mesela. yemek, o bu şu derken yaklaşık 1,5-2 saat kadar tutuyorum. tavsiyem en az 1 saat kadar tutmanız. yağ için fazla bir şey yazmayacağım daha ama kullandıktan sonra bana “bu nedir stock? dile benden ne dilersen…” diyeceğinizin garantisini veriyorum. çok memnun kalacaksınız, aksi olur ise gelin, bulun beni.ksjs rasko saçımdaki değişimi fark edenlerden meselaaağ.
Ekli dosyayı görüntüle 79266
kullandığım şampuan da bu. bunu da 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. şampuanın tek sorunu; içerisinde krem vb şeyler bulundurmadığından sertleştiriyor biraz. ben o yüzden duş sonrası durulanmayan köpük kullanıyorum. onu da aşağıya bırakacağım.jsjs
Ekli dosyayı görüntüle 79268
eveet, köpüğümüz de bu. kokusu, dokusu her şeyiyle mükemmel bir ürün. durulanmıyor oluşu da işi kolaylaştırıyor. deneyin, denettirin<3
Ekli dosyayı görüntüle 79269
p.s.: ürünlere uzak durabilirsiniz. şampuan ve köpük olarak ürünleri farklılaştırabilirsiniz de ama ben 3’ünden de çok memnunum. naçizane, son olarak şunu diyebilirim bakım yağını, mutlaka ve mutlaka alın, kullanın. asla pişman olmazsınız.
baybay.