Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Burdan aldığımız ürünleri paslaşalım memnuniyetimizi falan filan bildirir ona göre hareket ederiz kızlar:=)
Hibisc%C3%BCs.jpg

Son aldığım seri çok hoşuma gitti kokusu şampuanı her ne kadar kıvırcık saç metoduna uygun olmasa da hepsinde olan şeyler bazen mecburen kullanabiliyoruz. Aramızda güzel bir çekim var şuan ilerisinde ne olur vazgeçer miyim bilmiyorum şuan bunu kullanmaya başladım.

Ayrıca çok severek aldığım kokusuna bayıldığım diğer bir ürün gratis milkshake bakım köpüğü ama benim saçıma her zaman milk yazan şeyler iyi gelmiyor alıpta kullanamamak çok kötü:=)

images

Saç dökülmesine karşı varaa bir öneriniz açığım

En son aldıklarım bunlar, Note Highlighter ve Loreal Paris'in kapatıcısı..En ama en fovorim bu kapatıcı..Sadece gözaltı için değil yüzümün istediğim noktasında kullanıyorum..Olmazsa olmazım..
Note Highlighter'ın o parlaklığı acayip havalı, muhakkak o dokunuşu da yaparım..

20200930_150902.jpg

1601657625720.png

Her anne adayını ya da anne olma düşüncesini içinden geçiren kadınlara güven konusunda eşlik eden vazgeçilmez tıraş kolonyamız, alfa kardeşlerime tavsiye ederim. sakalınız varsa da sürün..

1601657732895.png

climax hocama sabun güzellemesi yaparken ciddiye almıştı belki de yanılmıyordur, bunu kullanıyorum, basit, güzel, vegan asdkmf

1601657864028.png

klasik limon kolonyasından sıkılan arkadaşlar deneyebilir, ben limon tütün devamke.. ama arada bunu da sıkıyorum..

1601657950058.png

jöle niyetine kullanıyorum..

1601658060194.png

sentetik tiner kalmadıysa elektronik devre temizlemek için yardımcım..

bıcı bıcı kokusunu alıp konuya geldim resmen.... bıcı bıcı kokusu fan gööörrll... <3
son zamanlarda loreal'in paradise maskarasını aldım, yeni çıkan formüllüsünü, ilkine göre daha güzel, ilki benim gözlerimi çok yakmıştı. indirimde 65 tl oluyor, kesin daha da inen bir indirimi olur, yalnız maskalara ne kadar pahalılaştı ya dram :(
*
the balm hot mama allık almıştım, hayatında hiç allık kullanmamış biri olarak şans verdim, çok tatlı bir rengi var, the balm zaten allık, bronzer ve aydınlatıcı da gayet iyi ürünler çıkarıyor ama fiyatlar malum, ben süper bi indirimde yakalaşmıştım kendisini, tabii çok kullandım mı nöööğ.
17435bc198c70d5554ac87d98e6f3671.jpg
*
çok fondöten sürüyormuş gibi gittim bi de real techniques sünger aldım, kesinlikle şart bi şey değil. 5 yıl önce falan ilk patladığında bu süngerler watsons'ın kendi çıkardığı çok uygun fiyatlı bi sünger vardı buna on basar. fondöten severler için puanım 7/10 olsun.
*
bi de nascita'nın fırçalarından aldım, karıştırma fırçam eskidi, allık fırçam yok diye... allık fırçası yine iyi ama karıştırma fırçası leş kızlar.
bi kere şu karıştırma fırçaları yumuşak, oval, sağa sola kolay kıvrılabilir şekilde olmalı, bunların yapısı sert kalıyor.
kaç yıl önce hm'den bi karıştırma fırçası almıştım, hala üstüne tanımadım. en son paraya kıyıp mac'ten alcaz galiba çünkü makyajda tek sevdiğim şey far..
nsc.png
ALMAYIN...

bi de forumdaki tek kaossuz ve dayanışma konusu olacağına inandığım için memnun kaldığınız, hassas ciltlilere uygun peeling önerilerinizi alırım kızlar...
önermeyecekseniz eğer cosmed'in toz peelingini almaya gidiyorum...
önerin lütfen...

Ben en son nemlendirici almistim.
5A8D5328-7542-4A64-91C0-2090C815D466.jpeg
Bence cok iyi.. biraz pahali ama minicik bile surulunce yetiyor.

Makyaj malzemesi alacaktim ama maskeden dolayi almayayim dedim.. allahim cok tasarrufluyum gercekten.. ama melo nun bahsettigi allik cok iyi alacaktim en son kalmamisti. Hayin kizlar yine talan etmis..

Gözeneklerim için aldım bunu bakalım nolcekk

1603448759472.png

Bir de bu serumu aldım

1603448820577.png

Geri