Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bugün çok çirkin bir gün gibi geliyor bana. bazı samimiyetsizlikler ben de kapalı komedon yapıyor, dedim dur melocum hemen güzellikleri düşün, derin nefes al. haliyle güzelliklere odaklanınca da aklıma cildim geldi, ona iyi bakınca her şey daha güzel oluyor. hemen trendyol'un muhteşem 15 tl'lik kupon indirimiyle purest solutions'ın c vitaminini ve hyaluronic serumunu aldım. benim kurak cildim neme doymalı çünkü ben buna değerim. bol şans.

Şu yüzünüzü göstersenizde onca aldığınız kremin bi faydası var mı ona göre bizde alalım.

yoSun’un kabak mı lifli mi şeysinden ben de sipariş ettim. Kabaksız kalmayalım arkadaşlar… sklks

bugün çok çirkin bir gün gibi geliyor bana. bazı samimiyetsizlikler ben de kapalı komedon yapıyor, dedim dur melocum hemen güzellikleri düşün, derin nefes al. haliyle güzelliklere odaklanınca da aklıma cildim geldi, ona iyi bakınca her şey daha güzel oluyor. hemen trendyol'un muhteşem 15 tl'lik kupon indirimiyle purest solutions'ın c vitaminini ve hyaluronic serumunu aldım. benim kurak cildim neme doymalı çünkü ben buna değerim. bol şans.
hayır kendine bak ve gününü güzelleştir.. ayrıca o c vitaminini aldım ben de. ilk sürünce güzel bi pırıltı veriyor. uzun süreli etkilerini bilmiyorum.. denenebilir.

hayır kendine bak ve gününü güzelleştir.. ayrıca o c vitaminini aldım ben de. ilk sürünce güzel bi pırıltı veriyor. uzun süreli etkilerini bilmiyorum.. denenebilir.
F1F391A8-6BCE-4057-B20C-9FD997FB106B.jpeg
peki yanlış eve gidip komşumuza teslim edilmesi serumların? sonra adam fark edince kargocuya ulaşıyor, kargocu bana ulaşıyor, ben evde yokum… durduk yere panik yaşadım ama az önce komşu babamdan aldım sjsjsj. allahtan kızı mızı yok adamın hemen çökerdi serumlarıma. yatmadan bi c vitaminlenelim bakalım. <3

Ekli dosyayı görüntüle 73792
peki yanlış eve gidip komşumuza teslim edilmesi serumların? sonra adam fark edince kargocuya ulaşıyor, kargocu bana ulaşıyor, ben evde yokum… durduk yere panik yaşadım ama az önce komşu babamdan aldım sjsjsj. allahtan kızı mızı yok adamın hemen çökerdi serumlarıma. yatmadan bi c vitaminlenelim bakalım. <3
yarın parıldıyoruz o zaman.. sen benim gibi elini korkak alıştırma.. bende killeneyim bari.

Merhaba arkadaşlar Yves Rocher'den aldığım birkaç koku deneyimimi aktarmak istiyorum size.

20230124_144415.jpg

Bunlar saçım için kullandığım saç spreyleri. Hindistan cevizi olanın kokusu o kadar güzel geliyor ki burna. Fresh temiz bir koku.
Monoi olanı ise kullandığım ışıltılı yağın kokusundan sonra demeyimlemek istedim. Monoi biraz daha ağır ve egzotik bir koku ama bana hitap ediyor. Özellikle boyna ve saç uçlarına ışıltılı yağ sonrası spreyi sıkmak hoş bir kombin oluyor.
Sonuncu mangolu hiç ama hiç iyi bir koku değil. Onu online üzerinden sipariş verdim. Ancak ilk sıktığım anda bu nasıl bir şey diyebildim. Sonrasında havai bir koku bırakıyor ama ilk aşamada oldukça kötü.

arkadaşlar almadım ama geçen gün sephora da kasiyer kızdan zorla hediye istedim.. clarins diye bir markanın nemlendiricisini hediye ettiler. kuş kadar bir şey. daha ufağı zaten yoktur. ama mükemmel bir kremmiş beybitolar. asıl fiyatının 1000 lira olduğunu görünce ufak şişesine sarıldım ağladım.

bu sayfadaki onca öneriden yalnızca juju'nun önerdiği ışıltı veren loreal paris glow cherie nemlendiriciyi almıştım, sık kullanmıyorum ama çok uzun süre gitti ve her sürdüğümde cildimin çok iyi göründüğüne dair yorumlar aldım.
juju ne önerse alırım artık.

acayip güzel şeyler aldım, hepsinden çok memnunum. eve gidince müsait olursam yazacağım. bazılarının isimleri aklımda değil. canım ciğerim missha:*

bu arada @yeLda ortadakini ben de kullanıyorum, parfüm gibi deodorant gibi. bana hediye vermişlerdi onu, kendim alacağım bir şey değildi normalde. ikinci şişeye geçeceğim muhtemelen, kumsal kumsal dolanıyorum ortalıkta kdjdj

bu arada @yeLda ortadakini ben de kullanıyorum, parfüm gibi deodorant gibi. bana hediye vermişlerdi onu, kendim alacağım bir şey değildi normalde. ikinci şişeye geçeceğim muhtemelen, kumsal kumsal dolanıyorum ortalıkta kdjdj

Evet Larien ben bu kokuyu ilk ışıltı yağ ile keşfettim. Yağ özellikle yazın vazgeçilmezim. Ve çok amaçlı saç ve vücut için harika bir şey. Sanırım ben bu Monoi ye sardım. Bir de daha kalıcı olsun diye bunu da sıkıyorum saçıma. : )))

20230124_164157.jpg

Saç için bile parfüm kullanıyolar.Bu kadınlar çok acayip
Biz bi eyüp sabri tuncer in kolanyasını sürüp gidiyoz işe.
Kadınlar çok masraflı.
Bu arada en kaliteli ürünler flormarda bence

Ekli dosyayı görüntüle 73669

merhaba bugun size neybiliyim neyin yok firmasının yüz kremini tanıtacağım arkadaşlar, arkadaş bu krem içinde yetmiş sekiz farklı bitkinin aromasını taşıyor. bilmen ne ağacının köklerinden elde edilen ozlerle, zoettoro port meyvesinin cekirdeginin kurusunun karistirilmasiyla ortaya çıkan mucize bir ilaç.
üstelik sikko25 koduyla alirsaniz sepette %25 indirim, sikko30 koduyla alirsaniz sepette %30 indirim kazanırsınız.
böyle iceirklerden haberdar olmak için beni takip etmeyi, kanalıma abone olmayı ve beğenmeyi unutmayin

stock beğeni atmış bence on numara espiriymis ha.

Geri