Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
ben bi sürü yağlı otlu tarif bulurum hepsini alırım ama hiçbirini yapmam... benden umudu kesin. ben daha saç dibi kuruluğu için bi bardak sirke dökmüyorum kafama, benden olmaz... saç sefadan uzuyor da kirpik neden uzamıyor mesela? kırıcı...

ben bi sürü yağlı otlu tarif bulurum hepsini alırım ama hiçbirini yapmam... benden umudu kesin. ben daha saç dibi kuruluğu için bi bardak sirke dökmüyorum kafama, benden olmaz... saç sefadan uzuyor da kirpik neden uzamıyor mesela? kırıcı...
hahahhaa ben dün aktara gittim limon yağı tatlı madem yağı yosun yağı susam yağı daha unuttum adını şuan hepsinden aldım :p kirpik bakarsan uzar bunu al işte rimelin altınada sürülüyor:p

Ben boyle cilde asiri derecede yag, karisim, meyve, sebze bilmem ne surulmesine de karsiyim ya. Bu iste kardesim degisen bir sey olmuyor. Bi sacima hindistan cevizi yagi suruyorum arada. O da iste maksat sac iki gun yumusasin, bakim yaptim havasi gelsin, iki modumuz yukselsin diye.

ya ben istiyorum ki bugün süreyim yarın kirpiklerim kaşıma değsin, benim beklentim minimum bu... maksimumunu karıştırmıyorum bile. @juju şu boom butter mı ne var, herkes bi yağlıyor ballıyor onu acaba güzel midir ki? saç dibi kuruluğuna da iyi geliyor demişler, yalancı değillerse. ama size pırıl pırıl, tertemiz içerikli, ıspartanın derinliklerinden gelen bir gül suyu hatta yağlı gül suyu önereyim. mya markasının gül suyu, alın kullanın. direkt gül olduğu için fazla kokuyor ama dayanırsınız. teşkürler.

Ben boyle cilde asiri derecede yag, karisim, meyve, sebze bilmem ne surulmesine de karsiyim ya. Bu iste kardesim degisen bir sey olmuyor. Bi sacima hindistan cevizi yagi suruyorum arada. O da iste maksat sac iki gun yumusasin, bakim yaptim havasi gelsin, iki modumuz yukselsin diye.
Umarım o hindistan cevizi yağını derisine değil sadece saçına sürüyorsundur:=)

ya ben istiyorum ki bugün süreyim yarın kirpiklerim kaşıma değsin, benim beklentim minimum bu... maksimumunu karıştırmıyorum bile. @juju şu boom butter mı ne var, herkes bi yağlıyor ballıyor onu acaba güzel midir ki? saç dibi kuruluğuna da iyi geliyor demişler, yalancı değillerse. ama size pırıl pırıl, tertemiz içerikli, ıspartanın derinliklerinden gelen bir gül suyu hatta yağlı gül suyu önereyim. mya markasının gül suyu, alın kullanın. direkt gül olduğu için fazla kokuyor ama dayanırsınız. teşkürler.
@Melodram bebeğimsu ben de gördüm onu. Ama ben yıllardır herhangi bir hindistan cevizi yağını sürüyorum. sıvı değil de bu katı olanlardan. Ama bir anda instagramda herkes aynı ürünü yayınlayınca bana biraz reklam gibi geliyor alasım gidiyor..:( Doğal olan herhangi bir marka da yumuşak yapıyor zaten. Gül suyu da alasım vardı bak. Senin dediğini alayım. Cildime süreceğim gül koksun. Çünkü gül gibiyiz.

Umarım o hindistan cevizi yağını derisine değil sadece saçına sürüyorsundur:=)

Yosuncum benim saçımda bir rahatsızlık olduğu için dibine genelde hiçbir şey sürmüyorum.. sadece orta ve uç kısımlarına sürüyorum. Yimişacık oluyor...

Yosuncum benim saçımda bir rahatsızlık olduğu için dibine genelde hiçbir şey sürmüyorum.. sadece orta ve uç kısımlarına sürüyorum. Yimişacık oluyor...
tamam doğru olan o zaten jujuşko deriye özellikle hindistan cevizi yağı sürülmez büyük moleküllü olduğundan tişikkirler:p

Genşler şöyle bir şey var ya..adının ne olduğunu bilmiyorum;
1620304734743.png

Çok işe yaradığını söylüyorlar ama kullanan var mı aranızda. Bana boşuna para verdirtmeyin...

Genşler şöyle bir şey var ya..adının ne olduğunu bilmiyorum;
Ekli dosyayı görüntüle 33673

Çok işe yaradığını söylüyorlar ama kullanan var mı aranızda. Bana boşuna para verdirtmeyin...
Gua sha taşı diye geçiyor jujuşkom, ben de birkaç yorum okudum beğenmişlerdi. Bi de bu infu tayfadan bir kız var onun yorumlarını beğeniyordum, hatta kendi markasında da çıkaracak galiba... Biraz daha takip etmek lazım, hemen almayalım <3

Gua sha taşı diye geçiyor jujuşkom, ben de birkaç yorum okudum beğenmişlerdi. Bi de bu infu tayfadan bir kız var onun yorumlarını beğeniyordum, hatta kendi markasında da çıkaracak galiba... Biraz daha takip etmek lazım, hemen almayalım <3

Ya bende ne kadar doğru bilmiyorum ama bi before after gördüm orada bi etkilendim.. ben o kadar bilmiyorum markaları falan. O zaman bekleyelim.. sonra haberleşerek alırız<3 aynı zamanlarda gençleşelim. malum evlencen..

Ya bende ne kadar doğru bilmiyorum ama bi before after gördüm orada bi etkilendim.. ben o kadar bilmiyorum markaları falan. O zaman bekleyelim.. sonra haberleşerek alırız<3 aynı zamanlarda gençleşelim. malum evlencen..
doğru... manitamla ilgileneyim gidip...

aha buldum dkdj siz beni ne zannediyonuz ya sjsj

lyn yeşil seri kullanıyorum. serumunu. nemli bir görünüm veriyor, üstüne bb krem kullanıyorum, gerçekten çok sağlıklı ve aydınlık bir görünüm sağlıyor. her cilt tipi, benim aldığım verimi alır mı bilmiyorum, hunharca tavsiye ediyorum diyemem ama ben çok memnun kaldım. fiyatı 190 tl civarı. ama internet üzerinden daha uyguna da bulunabilir sanırım. ben beklemek istememiştim, eczaneden almıştım.

images

geçen gün aldım kullandım ve yorumlaya geldim daha önce egzotik yağlar olanını kullanmıştım çok memnunum ki ondan gittiğimde 12 tl görünce 5 tane filan aldım bir sonraki indirime kadar yeter bana :=) yeni bir ürünleri bu yavruağızı renkli durulanmayan saç kremi gördüm deneme amaçlı 1 adet aldım içeriğinde Biotin, Buğday Proteini, Hindistan Cevizi var kokusu diğer egzotik yağlar kadar güzel değil ama bu da güzel bir ürün tüm saç tiplerinde saçı beslemeye, onarmaya, yumuşatmaya, parlatmaya ve saçın kabarmasını engellemeye yardımcı oluyor bundan da memnun kaldım tavsiye edebilirim.

ayrıca bir bomba maskara keşfettim kesinlikle bunda şiddetin şiddetini tavsiye ediyorum neden mi 100 tl aldığımız maskaraların bire bir tıpa tıp aynı özelliklere sahip fırçası kendisi fiyatı efsane kullandım bizzat.
23 tl olan bu maskara gratis card ile 11,50 tl düşüyor yani efsanenin efsanesi maskara ihtiyacı olan alsın ne demek istediğimi kullanınca anlayacak.
images

En iyisi vazelin aslında xd
yüzde tüylenme filan yapıyor mu biliyo musunxd
gitmişim botox kremi almışımmmm sjdnxhd ne saçma güldüm şimdiii içinde ne olduğu bellisiz botox kremi ne yaa sjxmjd

Ben böyle her gördüğümü alıyorummm kızlarrr yani kullanmasamda dursunnn lazım olurrr filann ahxndjd neyse bi ürün var ista da filan hep karşıma çıkıyodu bb krem.renk olarak beyaz ama yüze sürüldüğünde ten rengini alıyor sürdükçe ,tek numara satılıyor zaten :D baya hoşuma gitti alim değişik arada kullanırıım filan çok fondeten kullanmıyorum ama o da olsun dedim işte..kızlara filan göstericem siz de alınnn sürelimmm ohh sjsnxjdj...
Neyse geldi bi hevesle açtım elimin üstüne sürdüm denemek içinnn ayyyy o ne piss kokuuuuğ:emoji_persevere:lanettt.tarif edemiyorummm bile bok gibi filanda değil yani ajsnzjsjs bi gün kokusu burnumda gitmedi gittim elimi yıkadım hemen ahsnsjdk pissshh hemen çöpe attım tabi birazda saydırdım içimdennn...aman kızlara filanda söylemedim sjxnsjdj

Ah buuu mal şey :s
almayın aldırmayın sakın xd

images (12).jpeg

selam çucuklar. biraz önerilerle geldim.

bu macun kullandığım en iyi ve etkili diş macunu. tek seferde bile farkı görebiliyosunuz. aşk yaşıyorum. indirimde 75 tlye mi ne almıştım.C794AD9E-6CAD-4340-A4F8-560DEB86EA18.jpeg

bu toniği bi süre kullandım. güzel temizliyor cildi. ilk başlarda gözenek sıkılaştırıyor gibi geldi sonra gelmedi. niye öyle oldu bilmiyorum....ucuz yollu iyi
bi tonik ihtiyacınız varsa alın derim. ben şu an kullanamıyorum çok sevgili kardeşim üç şişeyi de almış götürmüş. fiyatı da şaka gibi indirimde 28tl
0B365199-B206-4025-AEC8-D0681AC8554A.jpeg

bu da mütüş bi concealer. günlük çok uygun mu bilmiyorum ama sorunlu gözaltları için birebir. renginizi bulursanız kaçırmayın. indirimde şu an 80 tl falan.
F5D7F7A2-3FEA-4FAE-A6DA-9419F2B83930.jpeg

ben bu toniği yanlışlıkla aldım. ilk kullandım bi kaç sivilce yaptı gibi oldu sonra baktım işe yarıyor....sevdim. kokusu bi kötü ama şans verilebilir. ayrıca farmasininkinden çok daha iyi arındırıyor. indirimde 90 küsüre yakalamıştım.8413A6CC-8BB5-431A-A0FE-5431EA7B7185.jpeg

bir de rengi size uymayan, kullanmadığınız yumuşak rujlarınız varsa allık yapın. aşırı kalıcı oluyo. ben bize gelen minik kızlara vermekten pek kullanmadığım bi ruj tutamıyorum ama bir iki tanesini sakladım hdjh hem hafif simli hem ıslak ıslak duruyor canlı canlı çoğk seveeeriiğm.

Geri