Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
0285615_deniz-tuzu-etkili-sprey-75-ml.jpeg

kıvırcık saçlar için yine mükemmel bir ürün tavsiye.
Doğal dalgalarınızı daha belirgin hale getirirek doğal bir görünüm sağlar.

Boyle bazi kizlar makyaj yapinca ciltleri islak gibi oluyor. Cok guzel duruyor parlak parlak. Acaba nasil yapiyorlar. İsiltimiza isilti katmak istiyorsak suc bizim mi?

Turkiye'de bu marka satilmiyor olabilir ;s Ben bol.com'dan aliyorum bunu. Aslinda herhangi bir vitamin c serumu olabilir yeterki icerisinde bu yazilanlar bulunsun (vitamin e ve hyaluronic acid) ve serumun rengi turuncu-sari olmayacak. Su gibi gorunmesi gerek
Bakım biraz araştırma yapıyordum görünce kullandığınızı görünce çok sevindim ama :(

Boyle bazi kizlar makyaj yapinca ciltleri islak gibi oluyor. Cok guzel duruyor parlak parlak. Acaba nasil yapiyorlar. İsiltimiza isilti katmak istiyorsak suc bizim mi?

Kendi kendime cevap vereceğim mecbur. Buldum arkadaşlar.. loreal glow cherie diye bir şey var. Çok güzel parlaklık veriyor. Bunu da herkese söylemem. hadi yine iyisiniz.

IMG_20210427_012226_673.jpg

Kızlarrr kaşınızı şekillendirmek istiyosanız alınn kokusu çok güzelll...yeni aldım bir kaç defa kullandım gizeeell. Mujkkkk

Son düzenleme:
Turkiye'de bu marka satilmiyor olabilir ;s Ben bol.com'dan aliyorum bunu. Aslinda herhangi bir vitamin c serumu olabilir yeterki icerisinde bu yazilanlar bulunsun (vitamin e ve hyaluronic acid) ve serumun rengi turuncu-sari olmayacak. Su gibi gorunmesi gerek
Sen bilirsin eczacisin, yaralarin iz kalmamasi icin hangi kremi onerirsin ?

böyle şeyler atıyorsunuz hepsini alasım geliyor ama en son ne zaman yüzüme bi şey sürdüm hatırlamıyorum... rimel falan önerin dicem ama kirpiğim yok... bakalım arifoğlunu kullanabilecek miyim düzenli yositomun tavsiyesiyle kirpiklenirsem önerin :D
ama cilt bakımı için temiz içerikli bi şey arıyorsanız, uygun da fiyatlı celenes cloudberry serisi kullanılıp onaylanmıştır. kuru ve hassas ciltler sever <3
sivilce iziniz varsa da avene onarıcı nemlendiricisi tavsiyedir. teşkürler.

Gözeneklerim için aldım bunu bakalım nolcekk

Ekli dosyayı görüntüle 19145

Bir de bu serumu aldım

Ekli dosyayı görüntüle 19146
Gözenek sıkılaştırıcı ehh anı kurtarır. Kullandım gözeneklerim sıkılaştı, ertesi gün eski haline geldi durumu söz konusu.

C vit serumu herkes öve öve bitiremedi, ben kullandım sivilce yaptı. Hiç memnun kalmadım..
Acaba bu ürün yapmıyor olabilir mi diyerek ara verdim, sonra tekrar kullandım ama yok yani gene çıkardı sivilce :(

Glycine Rosnay Saç Dökülmesine karşı şampuan ve protein sütü kullanıyorum inanılmaz iyi geldi saçlarıma. Eskisi gibi dökülmüyor. Bi ara hiç dökülmedi hatta.
Sonra mevsim geçişleri falan
ehh olur o kadar da :d

bunları yazmayı unutmuşum da

Gözenek sıkılaştırıcı ehh anı kurtarır. Kullandım gözeneklerim sıkılaştı, ertesi gün eski haline geldi durumu söz konusu.

C vit serumu herkes öve öve bitiremedi, ben kullandım sivilce yaptı. Hiç memnun kalmadım..
Acaba bu ürün yapmıyor olabilir mi diyerek ara verdim, sonra tekrar kullandım ama yok yani gene çıkardı sivilce :(

Glycine Rosnay Saç Dökülmesine karşı şampuan ve protein sütü kullanıyorum inanılmaz iyi geldi saçlarıma. Eskisi gibi dökülmüyor. Bi ara hiç dökülmedi hatta.
Sonra mevsim geçişleri falan
ehh olur o kadar da :d

bunları yazmayı unutmuşum da
Bu kadar olur tam şey yazıyordum eee Morfi kullanmadın mı ürünleri sonuç ney dicektim ki:p
tşkler.

9567713525810.jpg

@Melodram arifoğlunu unut bunu aldım ben deneyip yazarım sonucu hoş gür ama daha gür ve uzun olsun:=)
Bu aralar böyle temzi içerikli ürüünlere taktım kafayı :p

Corylus avellena (Fındık Yağı):
  • Cildi nemlendirir
  • Cilt üzerinde sıkılaştırıcı bir etkisi vardır
  • Kolajen üretimini artırmaya yardımcı olur
  • Yara izlerini azaltmaya yardımcı olur
  • Cilt üzerindeki çizgilerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur
  • Güneşin cilt üzerinde yarattığı hasara karşı koruma sağlar
Prunus Amygdalus Dulcis (Tatlı Badem Yağı)Badem yağı sağlıklı, parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar. A, B ve E vitamini bakımından zengin olan badem yağı, cildi nemlendirerek emilimi arttırır. UV ışınlarına maruz kalan kişilere sık sık önerilir. Özellikle hassas cilde sahip olan kişiler tarafından kullanılması önerilir.

Oleum Oleum Sesamum Indicum (Susam Yağı)Susam yağı çok eski yıllardan beri faydaları bilinen ve kullanılan bir yağdır. Saçlara parlaklık vermesi, saç dökülmesini önlemesi, kabızlığa iyi gelmesi, kansere karşı koruma sağlaması susam yağının faydaları arasındadır. Susam yağı saçlara, cilde, deriye dışarıdan uygulanabildiği gibi içilerek de tüketilebilir.

Cannabis Sativa (Hint Yağı)
  • Kabızlığı gidermede önemli bir yardımcıdır. ...
  • Doğal bir nemlendiricidir. ...
  • 3. Yaraların iyileşmesine yardımcı olur. ...
  • İltihap önleyici etkisi vardır. ...
  • Akneleri azaltır. ...
  • Mantarlarla savaşır. ...
  • 7. Saçların ve saç derisinin güçlenmesinde oldukça etkilidir. ...
  • 8. Yaşlanma etkilerini azaltır.
Oleum Junlans Regia(Ceviz Yağı)
1. Kalp krizi riskini azaltır.
2. Antioksidan özelliği gösterdiğinden dolayı kansere karşı koruma görevi vardır.
3. Uyku sağlığına da etki eder çünkü içerisinde melatonin vardır. Bu sebepten dolayı uyku düzeni oluşmasında yardımcı olur.
4. Omega 9, Omega 6 ve Omega 3 yağ asitleri bulunur.
5. Kan dolaşımını hızlandırır.
6. Vücutta bulunan damarların korunmasına fayda sağlar.
7. Bağ doku, manganez ve tiroit fonksiyonlarının düzenlenmesine katkı sağlar.
8. Egzama gibi ciddi cilt sorunlarını da ortadan kaldırır.
9. Çinko, fosfor, selenyum, demir gibi maddeler içerisinde bulunur. Bu maddeler vücuttaki hormonları düzenlemede fayda sağlar.
10. Göz altında meydana gelen göz altı torbalarını önler ve göz altı morluklarının ortadan kaldırılmasına yardımcı olur.
11.Sakal ve bıyık çıkmasını sağlayan yağ çeşitlerindendir.
12. İştah kesici özelliğe sahiptir. Bu sebepten dolayı kullanan kişilerin zayıflamasını sağlar.
13. Beyinde bulunan hücreleri korumak ve hafızayı güçlendirmek gibi görevleri de bulunur.
14. Unutkanlık, odaklanamama, dikkat dağınıklığı gibi problemlerin çözülmesine yardımcı olur.
15. Öksürük kesici özelliği olduğundan dolayı öksürük bulunan kişilerin kullanımında fayda sağlar.
Urtica Diocia Seed Oil (Isırgan Yağı)Isırgan otu yağı cildin temizlenerek zararlı maddelerden arınmasına yardımcı olmaktadır. Isırgan otu yağı özellikle sedef hastalığı gibi hastalıklarda faydalı olmaktadır. Cilt sorunlarında özellikle güneş lekelerinde ve diğer rahatsızlıklarda kullanılması cilde parlak bir görünüm sağlamaktadır.

Simmondsia Chinensis (Jojoba Yağı)
  1. Nemlendirir. Jojoba yağı nemlendirici görevi görür. ...
  2. Antibakteriyel özelliklere sahip. Jojoba yağı antimikrobiyal özellikler barındırır. ...
  3. Yaraları iyileştirebilir. ...
  4. Cilt bakım ürünlerinin etkinliğini artırır.
Oleum Triticum Vulgare (Buğday Yağı)Temel olarak saç ve cilt bakımı için kullanılan buğday yağı, yanık ve yara tedavisi, göz altı morlukları, sivilceler, kırışıklıklar, cilt kuruluğu ve selülit için de oldukça etkili bir bakım ürünü. Tüm bunların yanı sıra buğday yağı, görme bozukluğunda, hafıza problemlerinde ve mide-bağırsak problemlerinde de etkili.
Tocopheryl Acetate, ...

Bu içeriğinde ki yağlar cidden mükemmel:=)

Son düzenleme:
Geri