- Web sitesi
- www.instagram.com
Kızlar maskara önerisi olan var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bakım biraz araştırma yapıyordum görünce kullandığınızı görünce çok sevindim amaTurkiye'de bu marka satilmiyor olabilir ;s Ben bol.com'dan aliyorum bunu. Aslinda herhangi bir vitamin c serumu olabilir yeterki icerisinde bu yazilanlar bulunsun (vitamin e ve hyaluronic acid) ve serumun rengi turuncu-sari olmayacak. Su gibi gorunmesi gerek
teşekkür ederim.bulursun ya. heryer olmus vitamin c serum, sadece cakmalari da var. yukarda yazdiklarima da dikkat edersen alirken en muthis serumu almis olursun. coook memnunum
Boyle bazi kizlar makyaj yapinca ciltleri islak gibi oluyor. Cok guzel duruyor parlak parlak. Acaba nasil yapiyorlar. İsiltimiza isilti katmak istiyorsak suc bizim mi?
Sen bilirsin eczacisin, yaralarin iz kalmamasi icin hangi kremi onerirsin ?Turkiye'de bu marka satilmiyor olabilir ;s Ben bol.com'dan aliyorum bunu. Aslinda herhangi bir vitamin c serumu olabilir yeterki icerisinde bu yazilanlar bulunsun (vitamin e ve hyaluronic acid) ve serumun rengi turuncu-sari olmayacak. Su gibi gorunmesi gerek
L'Oreal Paris Likit Aydınlatıcı - Glow Cherie Highlight 01 Light 3600523705450 Fiyatı, Yorumları - TrendyolKendi kendime cevap vereceğim mecbur. Buldum arkadaşlar.. loreal glow cherie diye bir şey var. Çok güzel parlaklık veriyor. Bunu da herkese söylemem. hadi yine iyisiniz.
Gözenek sıkılaştırıcı ehh anı kurtarır. Kullandım gözeneklerim sıkılaştı, ertesi gün eski haline geldi durumu söz konusu.Gözeneklerim için aldım bunu bakalım nolcekk
Ekli dosyayı görüntüle 19145
Bir de bu serumu aldım
Ekli dosyayı görüntüle 19146
Bu kadar olur tam şey yazıyordum eee Morfi kullanmadın mı ürünleri sonuç ney dicektim ki:pGözenek sıkılaştırıcı ehh anı kurtarır. Kullandım gözeneklerim sıkılaştı, ertesi gün eski haline geldi durumu söz konusu.
C vit serumu herkes öve öve bitiremedi, ben kullandım sivilce yaptı. Hiç memnun kalmadım..
Acaba bu ürün yapmıyor olabilir mi diyerek ara verdim, sonra tekrar kullandım ama yok yani gene çıkardı sivilce
Glycine Rosnay Saç Dökülmesine karşı şampuan ve protein sütü kullanıyorum inanılmaz iyi geldi saçlarıma. Eskisi gibi dökülmüyor. Bi ara hiç dökülmedi hatta.
Sonra mevsim geçişleri falan
ehh olur o kadar da :d
bunları yazmayı unutmuşum da
kalp kalbe işteBu kadar olur tam şey yazıyordum eee Morfi kullanmadın mı ürünleri sonuç ney dicektim ki:p
tşkler.