Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kullandıktan sonra yorumlarını bekliyoruz @Morfinyus 'cum .

şu gözenek maskesini daha dün kullandım. Kandırıkçı olabilir bilmiyorum ama ilk kullanımda gözle görülür bir sıkılaşma oldu.

Ah bir de saçlarım inanılmaz dökülüyor ve bu şampuanı aldım. Sanırım yeni bir marka ve bir iki kez kullanmama rağmen etkisini gördüm. Saç dökülmesinden tamamen kurtulursam dağa taşa yazıcam bu şampuanı sdkfjndslk
Yanında bir de dökülmeye karşı protein sütü hediye gönderdiler yerim

1603449228679.png

1603525860759.jpg
Resmen aşk yaşıyorum ojelerimle yaaa çok güzeller 2 renk olması çok güzel 3 renklisinden de 3 tane aldım sırada 4 renkliyi bekliyoruz mara oje:=)
Soğukta pembe oluyor sıcakta gri çok amaçlı ve sürümü çok kolay ve iz filan yapmıyor:=)
Tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 19221
Resmen aşk yaşıyorum ojelerimle yaaa çok güzeller 2 renk olması çok güzel 3 renklisinden de 3 tane aldım sırada 4 renkliyi bekliyoruz mara oje:=)
Soğukta pembe oluyor sıcakta gri çok amaçlı ve sürümü çok kolay ve iz filan yapmıyor:=)
Tavsiye ediyorum.

Bukalemun gibi şekilden şekle girin sonra da
Erkekler bizi anlamıyor deyin
Anlamaz tabi, fotoğraftan bile tanınmazsınız böyle .d

Bukalemun gibi şekilden şekle girin sonra da
Erkekler bizi anlamıyor deyin
Anlamaz tabi, fotoğraftan bile tanınmazsınız böyle .d
Ojeyle ne alaka ya sanki yüzümüzü boyuyoruz yoksa tırnaklarını mı seviyorsun karşı cinsin:=) of İsmail offf:=) neyse sen bize hediye oje al:p

En son yüz temizleme jeli ,göz çevresi kapatıcısı bide pastelin 20 numara rujunu aldım .Ruja bayılıyorum soğuk renk sevenler alsın kızlar xd

Mat ruj seven ve dudakları kurutmayan özelliği önemseyenler için kullandığım markalardan tavsiyede bulunabilirim. Her ikisi de kalıcı ve dudakta pürüz yaratmıyor hatta Max Factor saten bir duruşa sahip.

Physicians Formula The Healthy Lip Velvet Finish Liquid Lipstick Ruj
Renk: All Natural Nude

images

Max Factor Lipfinity Velvet Matte Ruj
Renk: 15 Nude Silk ve 35 Elegant Brown

Max-Factor-Lipfinity-Velvet-Matte-Review-10.jpg

Son düzenleme:
Maskenin altinda ruj görünmüyor ki.Sinir bozucu.

Geri