- Web sitesi
- www.instagram.com
Kullandıktan sonra yorumlarını bekliyoruz @Morfinyus 'cum .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kullandıktan sonra yorumlarını bekliyoruz @Morfinyus 'cum .

Ekli dosyayı görüntüle 19221
Resmen aşk yaşıyorum ojelerimle yaaa çok güzeller 2 renk olması çok güzel 3 renklisinden de 3 tane aldım sırada 4 renkliyi bekliyoruz mara oje:=)
Soğukta pembe oluyor sıcakta gri çok amaçlı ve sürümü çok kolay ve iz filan yapmıyor:=)
Tavsiye ediyorum.
Ojeyle ne alaka ya sanki yüzümüzü boyuyoruz yoksa tırnaklarını mı seviyorsun karşı cinsin:=) of İsmail offf:=) neyse sen bize hediye oje al:pBukalemun gibi şekilden şekle girin sonra da
Erkekler bizi anlamıyor deyin
Anlamaz tabi, fotoğraftan bile tanınmazsınız böyle .d
Benim rujummm aynısını kullanıyorum favorim çok memnunum ..Ekli dosyayı görüntüle 19144
The balm ürünleri biraz pahalı ama hakediyor
SINCERE olan rengi bu çok seviyorum bitmek üzere ama
Tavsiye edilir.
evet çok güzel indirime girdiğinde alacaklar listesinin favorisi bitmek üzere:pBenim rujummm aynısını kullanıyorum favorim çok memnunum ..
Ben daha yeni aldım sorun yok bi dahaki indirime kadar yeter gibi dhdhdhdevet çok güzel indirime girdiğinde alacaklar listesinin favorisi bitmek üzere:p
Ama güzel renk ya yada biz güzeliz diye midir nedir baya yakışıyor ;)))Şuan %50 indirimde 42.50 imiş iş çıkışı mağazaya bakım bari internette bitmiş bizim renk hem internetten siparişler gelene kadar ay oluyor.
olabilir o da bir bakış açısı , tam böyle doğal hoşşşşşş :=)Ama güzel renk ya yada biz güzeliz diye midir nedir baya yakışıyor ;)))
Ojeyle ne alaka ya sanki yüzümüzü boyuyoruz yoksa tırnaklarını mı seviyorsun karşı cinsin:=) of İsmail offf:=) neyse sen bize hediye oje al:p
cok cimrisinSende fazlasıyla varmış, param yok .d
sen bi oje almamak icin param yok dedinBir oje için beni cimri yaptın, kırıldım.![]()
paylaş bizimle rengini filanEn son yüz temizleme jeli ,göz çevresi kapatıcısı bide pastelin 20 numara rujunu aldım .Ruja bayılıyorum soğuk renk sevenler alsın kızlar xd