Aldığımız Makyaj Malzemesi Bakım Ürünleri Vs.

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
bilindik markalar işe yaramıyorsa deneyebilirsin. uzun süredir kullanıyorum, işe yarıyor.

Cillob gibi birşey oluyorsun en uzak noktalara sık sıkabilirsen..
13C0330A-1F28-4429-B59F-8C455222CE2B.jpeg

images

Arkadaşımla gratiste gezerken dedi bu mükemmel hiç boşuna çok para verme çoh hoş cidden yumuşak sürümü var fiyatı sakız parası:p

Beyler saç için, kazık gibi yapmıyor, gün içinde tekrar şekil verebiliyorsunuz, kepek yapmıyor, kokmuyor. Tşk

DB8745AD-F2D5-4406-95E8-D130CE83C0C1.jpeg

umarım şuna dikkat ediyorsunuzdur arkadaşlar :

certified-cruelty-free-vegan-logos1-1024x683.png

ralph'i paylaşmakla kalmıyor çünkü.... gerçi serkan tavşan avlayıp yiyen bir insan... o pek güven vermiyor.....

• Beğen
Tepkiler: glu
yüzünüz düşer valla o kadar şey kullanırsanız.

çok bile.

loreal'in saf kil maskesinde hep tereddüt etmiştim çıkışta bir bakayım bakalım:=)

o sivilce karşıtı bence de bir işe yaramıyor:=)
tşkler efenim:*
Kesinlikle denemelisin o maskeyi benim cildime aşırı iyi geldi..
Rica ederim efenim ne demek :*

yüzünüz düşer valla o kadar şey kullanırsanız.

çok bile.
Hahaha hepsi aynı anda değil zaten ama şart plesk bey :) çünkü havadaki kirli emisyonlar cildimize işliyor , tükettiğimiz gıdalardaki yağlar ciltte problemlere sebep oluyor bakım her zaman iyidir.. Temiz temiz gezelim cildimiz hava alsın biraz.

Hahaha hepsi aynı anda değil zaten ama şart plesk bey :) çünkü havadaki kirli emisyonlar cildimize işliyor , tükettiğimiz gıdalardaki yağlar ciltte problemlere sebep oluyor bakım her zaman iyidir.. Temiz temiz gezelim cildimiz hava alsın biraz.
bakma sen bana. benim de var kullandığım bir o kadar.

Geri