ahshddhJjshdjakaNsjs

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
sevgililerinden ayrılırken sen daha iyilerine layıksın diye ayrılmayan tek adamlar bunlar heralde anasını satim. zaten bu adamlardan ayrılan sevgili de vicdan azabından ne bu dünyada ne öbür dünyada rahat bulamaz mezarında ters döner yemin ederim.

0qnpy8.jpg

gelecek 3 ayımın özeti:

sınav
sınav
sınav
sınav
sınav
sınav
sınav
ev
ev
ev
ev
ev
ev
ev
ev
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık
ayvalık

üniversite hayatımın 3. yılını da etliye sütlüye karışmadan, aşık olmadan, sevgili yapmadan, büte kalmadan, bu akşam nerde sabahlasam değil de bu akşam ne yesem diye düşünerek geçirdim. bildiğin yine ot gibi geçirmişim anasını satim. evrene yolladığım pozitif enenerji flash tvden halay olarak mı geri dönüyo anlamadım ki.

"ramazan bi bitsin, kesin tatile çıkıcam anasını satim." deyip evde müge anlının yeni sezonunu bekleyen bayanlar, yutuba dünya kupasının en iyi golleri yazıp aratan baylar onlayn mı. xd

oggy tatilde:
gjod6b.jpg

geçen seneki ayaklarımım manzarası daha güzelmiş. bu yaz böyleyiz:
d5MN9Z.jpg

mayıs ayında arkadaşlarım mezun oldu foto attı kurtulduk derken şimdi de birbir evlenip düğün fotolarını atmaya başladılar. ben daha ne mezun oldum ne de evlenecek kız buldum
2gqlBj.jpg

Benim bebeyim de buradaymış <3

İsmini bulmak zor olsa da bu başlığı takibe alıyorum artık. Tanıdık, sevdik simalar görmek ne hoş bir duyguymuş.

- ya kanka bazen oturup uzun uzun hayal kuruyorum şöyle los angelesta son teknoloji, dünyanın binbir yöresinden getirtdiğin çiçeklerle bezeli bahçesindeki jakuzide akşamları malibunu yudumlayacaksın, sonra milyonlarca paralar döktüğün tasarım son model porşenle los angeles gecelerinin tozunu attıracakasın ardından eve gelip 3 kişilik king bedinde kaz tüzü yastıklara başını koyup uyuyacaksın. nasıl hayalim sence, sen ne diyosun.

*
B0mlXj.jpg

Geri