Canis Major
Altın Üye
ne yazik ki öyle hayallerimiz yok , bir sümeyye değiliz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bak ya, laflara bak. Sen zengin olsaydım senin paranı yeseydim olur muydu şimdi ;dBul bu zengin hatun bas nikahi yasa hayatini
Bu kafayla sana her sey müşterekBak ya, laflara bak. Sen zengin olsaydım senin paranı yeseydim olur muydu şimdi ;d
Cix cix cix . Olmaz , olmaz . Hayat müstahak ;d
Tamam parasını yemeyecem söz , parası da onun olsun , kredi kartı da . Bana birini ayarla da komşu olalım . ;dBu kafayla sana her sey müşterek
bende zaten miyop astigmat var…. mümkün değil göremem…….Biz hiç düşünmedik mesela değil mi @Stockholm Sendromu ... Teklif gelince böyle kiviriyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 41202
bir köşeye otur geçmesini bekle gözünü seveyim, yakma kendini gençsin daha diyen senmissin..Nasıl yani hiç kontrolsüz üremeyi de düşünmediniz mi ? bunun hayalini de kuramadiniz yani ?
dediğimi dinleyin yaptığımı yapmayinbir köşeye otur geçmesini bekle gözünü seveyim, yakma kendini gençsin daha diyen senmissin..
Ne değişti djdkkd