30 yaşına gelip de evlilik hayali olmayan insan

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Açılın konunun uzmanı geldi;
Evlilik hayali kuran insanı hayat buna zorlamıştır, bunu yapan insanlar genellikle hala anne ve babasıyla aynı evde baskıcı bir anlayış altında yaşamaktadır. Tek derdi kertenkele ile bile olsa evlenip o evden çıkıp özgürlüğü tatmaktır.
Normal bir insanın iç güdüleri (siz buna hayal diyebilirsiniz) evlilik değil, seveceği iyi bir eş bulup, üremek ve insan soyunu devam ettirmektir lol .p

Aaa bak sen evlen barklan çoluk çocuğa karış seni yaşatabilen birileri olsun.
Sağol kardeşim. Almim ben. Böyle iyiyim. Evlenen arkadaşlarımı görüyorum. Ben kuaföre, güzellik merkezlerine gidiyorum. Hasretle bakıyorlar bana. Neymiş efendim paramız ortaktır istediğim yere harcayamazmışım. Şuan maaşım sadece bana ait ve istediğim gibi eğleniyorum. Kocayı ne yapayım? Yok kedi sevmiyorum, yok dekolten fazla geldi, yok eteğin kısa, yok eve geç geldin. Gelemem ben bunlara.

Sağol kardeşim. Almim ben. Böyle iyiyim. Evlenen arkadaşlarımı görüyorum. Ben kuaföre, güzellik merkezlerine gidiyorum. Hasretle bakıyorlar bana. Neymiş efendim paramız ortaktır istediğim yere harcayamazmışım. Şuan maaşım sadece bana ait ve istediğim gibi eğleniyorum. Kocayı ne yapayım? Yok kedi sevmiyorum, yok dekolten fazla geldi, yok eteğin kısa, yok eve geç geldin. Gelemem ben bunlara.
Kız yoksa çirkinmisin :)))

bu konudaki yorumlara istinaden evlilerin parasal durumuyla ilgili bir konu açılmalı. sosyal medyada ve arkadaş ortamlarında sürekli konuşulan bir konu bu. forum eksik kalmasın. evlilerin yorumlarını merak ediyorum.

bu konudaki yorumlara istinaden evlilerin parasal durumuyla ilgili bir konu açılmalı. sosyal medyada ve arkadaş ortamlarında sürekli konuşulan bir konu bu. forum eksik kalmasın. evlilerin yorumlarını merak ediyorum.
0 tl ile evliliğe başlayıp 2. Senede dublex ev alan kuzenim ve eşi var.. djdjd

Geri