30 yaşına gelip de evlilik hayali olmayan insan

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Belki de zamanında evlilik hayali kurup, hayali yıkılınca bu durumu sonsuza dek rafa kaldırmış insandır.

Üstü tozludur o hayalin.

Herkes evlenecek diye kaide mi var?

O benim işte kardeş. Evliliği kesinlikle düşünmeyen birisiyim. Evlilikten nefret ediyorum. 34 oldum lakin evlilik kötü bir düşüncedir bana göre. Evlenirsem eğlenemicem, kısıtlanacağım eminim. Herkes de evlenmesin.

başta aile olmak üzere, arkadaşlar, dostlar, tanıdıklar her kesimden baskı yiyorum. günümüz itibariyle bir sürü sebep var bu topa girmemek için ama insanlara anlatamıyorsun. onlara basit geliyor.

Bizim komsunun oglu sey diyor. Maaşımı bölemem. Cok hakli degil mi?

Kim girecek o kadar borca şimdi jdjdjd kimseyi günaha sokmanın anlamı yok djjdjd

Herkesin kafasindaki algi su ; ''Eger bir kadin evlenmemisse sisman, cirkin, erkekler tarafindan begenilmeyen birisidir.Benim teyzem de evlenmedi. 38-39 yasinda falan sanirim.Gayet guzel, bakimli birisi. 30'lu yaslarin basinda gosteriyor hala. Ama kimseyi begenmiyor iste. Rahatim boyle diyor. AVM icindeki bir magazanin muduru var. Evlenmemis. Inanilmaz derecede seksi biri. Yani demem o ki ; Cirkin kiz yine bir sekilde, cirkin bir adam bulup evleniyor. Ama guzel bir kadin evlenmiyorsa, kendi tercihidir.

Seçim yapmakta zorlanıyordur. Hayallerinin kızını bulmak kolay mı :)

O benim işte kardeş. Evliliği kesinlikle düşünmeyen birisiyim. Evlilikten nefret ediyorum. 34 oldum lakin evlilik kötü bir düşüncedir bana göre. Evlenirsem eğlenemicem, kısıtlanacağım eminim. Herkes de evlenmesin.
Aaa bak sen evlen barklan çoluk çocuğa karış seni yaşatabilen birileri olsun.

Geri