30 yaşına gelip de evlilik hayali olmayan insan

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
memur fakir. geçinemiyor ama. maaş/dubleks hesaplamasını yapayım bakayım. kurtarıyorsa bakarız.

5 5 alsanız yılda 120
2 yılda 240 eder..
Ikinizin biraz birikimi varsa 300 eder..
Takılar aile desteği 400 eder..
Yeme içmeyi düş en kötü ihtimal 3. Senede alırsınız..

yaptım hesabımı. takıdan 100 bin geliyorsa şu an bulunduğum dubleksi bir yıl sonra alabiliyorum.(tabi fiyatı o zamana kadar artmazsa) bu ekonomik krizde takıdan 100 bin gelir mi? eksik kalırsa forumdan çeyrekler, yarımlar, tamlar falan tamamlar mıyız 100 bine. krediyle uğraştırmayın beni.

Çünkü dublex temizlemek zor ısıtmak zor ilerde çocuk olsa merdivenlerden düşme ihtimali var o yüzden küçük ev olsun..

Nasıl ya ?
Cidden mi ? hiç şeyde mi dusunmediniz , evleneyim bir an önce sonra sabah sekizde ise gideyim akşam gelince karının koynuna gireyim dokuzda ,dokuzu üç gece çıkayım balkonda yıldızları seyredeyim falan?
valla boş yasamissiniz.İnsan üremek üzerine programlanmış bir canlı, doğ büyü ve yiyis felsefesi.
bu yüzden evlenmeniz şart.

yaptım hesabımı. takıdan 100 bin geliyorsa şu an bulunduğum dubleksi bir yıl sonra alabiliyorum.(tabi fiyatı o zamana kadar artmazsa) bu ekonomik krizde takıdan 100 bin gelir mi? eksik kalırsa forumdan çeyrekler, yarımlar, tamlar falan tamamlar mıyız 100 bine. krediyle uğraştırmayın beni.
Ben düğün davetiyesini dağıtırken davetiyenin altına annemler size şundan takmış aynısını getirin diye not yazmayı düşünüyorum :)

Geri