Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Cıktı mi çıkmadı mi..sade dün bu konuyu konuştuk, bugün hemşire bir kısmetim çıkmadı. gelin olup gideceğim sanırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cıktı mi çıkmadı mi..sade dün bu konuyu konuştuk, bugün hemşire bir kısmetim çıkmadı. gelin olup gideceğim sanırım.
çift maaş olayını düşününce nasıl heyecanlandıysam yanlış yazmışım.Cıktı mi çıkmadı mi..
Bence bir kahve içilebilir..çift maaş olayını düşününce nasıl heyecanlandıysam yanlış yazmışım.
Parası yoktur nebilim sorumluk alacak durumda deildir iş ev arası mekik dokuyordur zamanı yoktur![]()
işin aksi dün akşam ben bir hemşire ile kahve içtim ama ben memur değilimsade dün bu konuyu konuştuk, bugün hemşire bir kısmetim çıktı. gelin olup gideceğim sanırım.
Ben düğün davetiyesini dağıtırken davetiyenin altına annemler size şundan takmış aynısını getirin diye not yazmayı düşünüyorumyaptım hesabımı. takıdan 100 bin geliyorsa şu an bulunduğum dubleksi bir yıl sonra alabiliyorum.(tabi fiyatı o zamana kadar artmazsa) bu ekonomik krizde takıdan 100 bin gelir mi? eksik kalırsa forumdan çeyrekler, yarımlar, tamlar falan tamamlar mıyız 100 bine. krediyle uğraştırmayın beni.