1 haftalik detoks diyetim

Konu sahibi son olarak 640 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basakcim Yunustaki Gobegin Erimesi Icin betox cozumde olmaz Ona. Beyfendi Kendi Kilosundan cok Benim Kilomla Ilgileniyo Baksana :D

Şu anda çok güzel bir diyet yapıyorum bol fındıklı rus çikolatası yiyorum harika birsey.
Evet enisteniz oluyorum :D

Basakcim Yunustaki Gobegin Erimesi Icin betox cozumde olmaz Ona. Beyfendi Kendi Kilosundan cok Benim Kilomla Ilgileniyo Baksana :D

Şu anda çok güzel bir diyet yapıyorum bol fındıklı rus çikolatası yiyorum harika birsey.
Evet enisteniz oluyorum :D

İşte bu ya :d
Dağılın lnlhfjnk
Nixie ve KaranLIK sizden alinti yapma aebebim Ellanin postuna bakin gidin bi kosede utanin diye:asd:
Ellacim seni seviyorum karanligi veren rabbim sabrinida verir :d

Allahim mesut etsin :srl:

Nixie ve KaranLIK sizden alinti yapma aebebim Ellanin postuna bakin gidin bi kosede utanin diye:asd:
Ellacim seni seviyorum karanligi veren rabbim sabrinida verir :d

Allahim mesut etsin :srl:
Valla Başak sen düşün artık bizim ne kadar rahat olduğumuzu dimi Nixie [emoji3] Sen git bi köşede 2gram zayifla [emoji3]

Allah razi olsun. Allah size de nasip etsin inşallah.

Dusun birbirinize mikroplar sizi.:asd:
Ellacım seni tenziiih ediyorum bitanem :p

Enişte yahu hatun göbekli seviyor demek ki :d Valla kusura bakma açık konuşacagım ama Ellacığım biraz seni gömdü gibi [emoji14]
Yapacak birsey yok vallaha hatun bu herseyi yapar kullanım hakkı onda [emoji3]
Gobeksiz erkek balkonsuz ev gibi birsey [emoji3]

Basaak yarın sabah başlıyorum salatalık yiyebilir miyiz gün içinde yoksa sadece yoğurt ve fındık mi?
Bi de suyumun içine taze nane yaprakları ve limon da koymayı düşünüyorum tat olsun diye. : )

Basaak yarın sabah başlıyorum salatalık yiyebilir miyiz gün içinde yoksa sadece yoğurt ve fındık mi?
Bi de suyumun içine taze nane yaprakları ve limon da koymayı düşünüyorum tat olsun diye. : )
hayır salatalık falan tüketme sadece kahve çay vs içebilirsin ama sıfır şeker asla şeker değmicek ağzına yoğurt fındık takılacan(:
Cahil cahil her şeyi detoks diye sallamayın

Sen yapmazsın kültürlü diye anıtını dikeriz biz pis cahiller

hayır salatalık falan tüketme sadece kahve çay vs içebilirsin ama sıfır şeker asla şeker değmicek ağzına yoğurt fındık takılacan(:

Sen yapmazsın kültürlü diye anıtını dikeriz biz pis cahiller
Kafana göre burda şunu ye bunu yeme diyemezsin.

Kafana göre burda şunu ye bunu yeme diyemezsin.
ben kendim uyguluyorum kimseyi zorlamıyorum senin bu konuya yorum atman bile manasız sanane ayrıca ben bu konularda yeterince dikkatliyim kendi metodumu sordu maria ve sadece ona şunu ye bunu yeme diyorum bir zorlama yok sananeee
ayrıca dediğim gibi ben bunları diyemiyorum madem sende girip konuma böyle yorum atamazsın o zaman ok ötede oyna canımsın gece gece sinirlendirme insanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri