Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Basakcim Yunustaki Gobegin Erimesi Icin betox cozumde olmaz Ona. Beyfendi Kendi Kilosundan cok Benim Kilomla Ilgileniyo Baksana![]()
Bak bana zayifla diyor ama rus cikiletasi getiriyor ye diye niye çünkü çok karizmatigim kilo almami istiyor kiskaniyor [emoji3] [emoji3]İşte bu ya :d
Dağılın lnlhfjnk
Basakcim Yunustaki Gobegin Erimesi Icin betox cozumde olmaz Ona. Beyfendi Kendi Kilosundan cok Benim Kilomla Ilgileniyo Baksana![]()
Şu anda çok güzel bir diyet yapıyorum bol fındıklı rus çikolatası yiyorum harika birsey.
Evet enisteniz oluyorum![]()
Nixie ve KaranLIK sizden alinti yapma aebebim Ellanin postuna bakin gidin bi kosede utanin diye:asd:İşte bu ya :d
Dağılın lnlhfjnk
Valla Başak sen düşün artık bizim ne kadar rahat olduğumuzu dimi Nixie [emoji3] Sen git bi köşede 2gram zayifla [emoji3]
Bak bana zayifla diyor ama rus cikiletasi getiriyor ye diye niye çünkü çok karizmatigim kilo almami istiyor kiskaniyor [emoji3] [emoji3]
Yapacak birsey yok vallaha hatun bu herseyi yapar kullanım hakkı onda [emoji3]Enişte yahu hatun göbekli seviyor demek ki :d Valla kusura bakma açık konuşacagım ama Ellacığım biraz seni gömdü gibi [emoji14]
maria varım demiş ama yarın dominosta çek in yapar.
hayır salatalık falan tüketme sadece kahve çay vs içebilirsin ama sıfır şeker asla şeker değmicek ağzına yoğurt fındık takılacan(:Basaak yarın sabah başlıyorum salatalık yiyebilir miyiz gün içinde yoksa sadece yoğurt ve fındık mi?
Bi de suyumun içine taze nane yaprakları ve limon da koymayı düşünüyorum tat olsun diye. : )
Cahil cahil her şeyi detoks diye sallamayın
Kafana göre burda şunu ye bunu yeme diyemezsin.
hayır salatalık falan tüketme sadece kahve çay vs içebilirsin ama sıfır şeker asla şeker değmicek ağzına yoğurt fındık takılacan(:
Sen yapmazsın kültürlü diye anıtını dikeriz biz pis cahiller
Kafana göre burda şunu ye bunu yeme diyemezsin.
ben kendim uyguluyorum kimseyi zorlamıyorum senin bu konuya yorum atman bile manasız sanane ayrıca ben bu konularda yeterince dikkatliyim kendi metodumu sordu maria ve sadece ona şunu ye bunu yeme diyorum bir zorlama yok sananeeeKafana göre burda şunu ye bunu yeme diyemezsin.
Diyemezsiniz diyecektiniz sanırım? Diğer "Cahil cahil" postunuzu görmezden gelerek. Eleştirinin de dozu var.
Detoks yapın.
Yapınız.
Ama nato mermer nato kafa demiş eskiler.