Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her gün yoğurt yiyorum bol bol fındık desen zaten her akşam. Ama zayıflama namına birşey yok bende.
LG-D802TR cihazımdan gönderildi
Aç kalıp öleyim ben.
Sadece bunlari yersen zayiflarsin. Ama bunlarla beraber kalori bombalarinida tuketiyosan kilo vermez alirsin lnklşm
Sen almiyorsun cok afeden sozum meclisten disari okuz gibide yiyon ama almiyon kamki defol konudan:asd:Başak kamki hocam, bunun kilo aldıran versiyonu yok mu?
Oyyy oyyyyyyy oyyyyyy sende tam kivamindasin bebisim ya :pben Başak'a şahit oldum, tam kıvamında şuan. onu dinleyin.
Aç kalıp öleyim ben.
Hayat böyle güzel bence.
İnsan her gün ne yiyecegini şu kaç kalori bu yağ yapar mı ya da bunu da yesem kilo alır miyim düşünür mu düşünür.
Bizim Türk kadınları bu işi çok iyi yapıyor [emoji4]
LG-D802TR cihazımdan gönderildi
Sen almiyorsun cok afeden sozum meclisten disari okuz gibide yiyon ama almiyon kamki defol konudan:asd:
Oyyy oyyyyyyy oyyyyyy sende tam kivamindasin bebisim ya [emoji14]
Evet maalesef omrum hesapla geciyo babam su kafayi sinavlarda kullansaydin cocuuum diyo[emoji14]
Yoo bende yapmadi seker hastalarinda aclik asabiyet yapar ama bilemiyorum bi dene bakalim yari ama konuya yazin yani:pyarın başlayayım 2 kg fazlam var nekadar dayanabilirsem artık asabiyet yapıyor mu?
Baba sözü dinlesen profesör olurdun desene.
En azından bir şey olmayacağını biliyorsun bu bile güzel diyetisyen ol sen.
Yoo bende yapmadi seker hastalarinda aclik asabiyet yapar ama bilemiyorum bi dene bakalim yari ama konuya yazin yani[emoji14]
Benden bisi olmaz :asd:
Sen almiyorsun cok afeden sozum meclisten disari okuz gibide yiyon ama almiyon kamki defol konudan:asd:
Sağ ol kamkiciğim. Bir kamki hem bu kadar övülüp hem bu kadar gömülenilirdi jkjkl
Demek ki boşa ugrasiyorsun.
Haksizmiyim peki :asd: lan yillardir ugrasip olamadigim kilodasin :nee:
Dokaaanmaz :asd: sende basliyosun yarin:T:Fazla fındık dokanmasın![]()
Demek ki boşa ugrasiyorsun.
Sen kendi üstüne toprak attin farkında değilsin [emoji3]
Dokaaanmaz :asd: sende basliyosun yarin:T:
Karanlik beni bi gomdun sen hayirdir![]()
Haksizmiyim peki :asd: lan yillardir ugrasip olamadigim kilodasin :nee:
Karanlik bana kbez muamelesi yapiyo:asd:Yahu benden sanki bir farkı varda burada kamkisi övüyor ya yanagını ısırdığım. Hani yakından görenmek inanacağız di mi başgan :/ Metal Militia
Sabah findik ye sade turk kahvesi ic basla su diyete doverim seni:T: :asd:Benim yarın sınavım siz başlayın ben size yetişirim![]()