1 haftalik detoks diyetim

Konu sahibi son olarak 640 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bende kotu dilim yaaa :nee: sadece zayiflik takintim var napim ya :d
Ben yukarda yazdım zaten mesela Nixie 45 kilo sende diyelim ki 45,2 kilosun hah işte o virgulden sonra gelen 2 gram için savaşan düşmanı halt edebilmek için her yolu deneyen bir asker gibisin işte [emoji3] Ama ne yazık ki savaşı hep kaybetmissin belli ki.

Ben yukarda yazdım zaten mesela Nixie 45 kilo sende diyelim ki 45,2 kilosun hah işte o virgulden sonra gelen 2 gram için savaşan düşmanı halt edebilmek için her yolu deneyen bir asker gibisin işte [emoji3] Ama ne yazık ki savaşı hep kaybetmissin belli ki.

Vallaha tikandim suan :asd:

Harika özet :d Bu gece ki alkış Karanlık'a :p

Ele basi sensjn la zaten bu detoksu yapacam 1 hafta sonra resim atacam gorecennn

Yok hic biri olmadi emin olabilirsin:D

Maasummmm valla masum bi dene yarin :D
Şu anda senin sayende Allah'a bir kez daha sukrediyorum ki diyet nedir bilmeyen ve böyle şeylere ihtiyacı olmayan bir 90-60-90 bir hatunu karşıma çıkardığı için.
Sen uğraş dur [emoji3] [emoji3]

olamassın bura dünya burda hiç bişeyden emin olamassın
Cokerttiniz psikolohimi el birligiyle yemin ederim ya :asd:
Şu anda senin sayende Allah'a bir kez daha sukrediyorum ki diyet nedir bilmeyen ve böyle şeylere ihtiyacı olmayan bir 90-60-90 bir hatunu karşıma çıkardığı için.
Sen uğraş dur [emoji3] [emoji3]
Benim fizgim falan gayet duzgun ayh kesicem bileklerimi ya :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri