YSK açıkladı! 15 yeni ülkede sandık kurulacak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durun önemli bir görüşmem var hemen döneceğim kaldığım yerden devam ederiz bebeklerim :***

Gurbetçileri forumdan soğuttunuz @melnur bunca söylenene rağmen gidip oy kullanacaksan bir şey demiyorum sana ben utanirdım

akp seçimi kazanmak için elinde olsa mars'a sandık kurup uzaylılara bile oy kullandırmaya çalışır. bakın fetö'den çıkma cevheri güven zamanında bu hile ile oy çalma işlerini sık sık yaptıklarından dolayı, oyların nasıl çalındığını, sistemik işleyişin nasıl yürüdüğünü çok iyi bildiğinden, erdoğan'ın seçimi kazanma ve hile programını bir bir ifşalamış. -video burada- izlemenizi tavsiye ederim. yoksa kıçı kırık tanzaya'da afganistan'da kurulacak sandıklar seçim yüzdesini %1 bile etkilemez. arkaplanda yürüyen düzenbazlık çok daha büyük ve derin.

Pardon da buranın vatandaşı bu hak ona Allah tarafından verilmiş ve istediği zaman gelir istediği kadar kalır sizi bu kadar yok hayır demenize sebep nedir.? Gayette hakları bence
allah tarafından mı verilmiş?sjflj serce hesabın furkan bölükbası tarafından ele gecirilmis gecmis olsun…

ya serçe ağzını burnunu dağıtçam şmdi.jfldj
yaşadığım ülkeden tr e üç kuruşla gelip krallar gibi yaşasam ben de oy hakkımı kullanıp hükümet değişsin istemem. senin ülkeni ya da seni düşünen bi zihniyet yok karşında neyi savunuyorsun..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
yurt dışında yaşasam ben de akp'ye verirdim. forumdaki en aktroll ve en azılı reis dektekçisi olurdum. siz gurbetçilerin erdoğan'ı sevdiğinden dolayı mı oy verdiğini zannediyorsunuz ? eğer öyle düşünüyorsanız gerçekten çok safsınız. onların tek derdi sadece dövizlerinin türkiye'de ne kadar değerli olduğu, hangi rejim hangi siyasi kimlik onların parasını daha değerli hale getirirse ona oy verirler. avrupa'da sosyal demokrat partiye oy verip, türkiye de'ki demokratlarla ise dalga geçerler. o yüzden herkes kendi çıkarını düşünüyor, adamların oy kullanmasına boşuna laf söylemeyin, bir çoğunuz orada olsanız siz de aynısını yapardınız. ben de çift vatandaşım mesela, ha ben hiç kullanmadım bu benim şahsi kararımdır ama vereni de yadırgamıyorum. yalnız iyi sattılar, iyi çaldılar he.

yurt dışında yaşasam ben de akp'ye verirdim. forumdaki en aktroll ve en azılı reis dektekçisi olurdum. siz gurbetçilerin erdoğan'ı sevdiğinden dolayı mı oy verdiğini zannediyorsunuz ? eğer öyle düşünüyorsanız gerçekten çok safsınız. onların tek derdi sadece dövizlerinin türkiye'de ne kadar değerli olduğu, hangi rejim hangi siyasi kimlik onların parasını daha değerli hale getirirse ona oy verirler. avrupa'da sosyal demokrat partiye oy verip, türkiye de'ki demokratlarla ise dalga geçerler. o yüzden herkes kendi çıkarını düşünüyor, adamların oy kullanmasına boşuna laf söylemeyin, bir çoğunuz orada olsanız siz de aynısını yapardınız. ben de çift vatandaşım mesela, ha ben hiç kullanmadım bu benim şahsi kararımdır ama vereni de yadırgamıyorum. yalnız iyi sattılar, iyi çaldılar he.
HDP ye verenler neci

Kendi insaninin ayagina sıkıyorlar abi bu gerçekten kötü. Bir de oy vericek baska adam yok diyorlar. 20 senedir adamlar hukumet oldugundan olmasın?

Bir de oy kullanmam diyenler var. Kullanmam desende teoride kullanmayarak ayni hukumetin devam etmesine oy vermis oluyorsun bunu da bir dusun.

HDP ye verenler neci

adamlar kürt ve kendi ideolojilerinin bayrak taşıyıcısını olarak hdp'yi görüyorlar ve veriyorlar. sonuçta yasa dışı değildir ama yasa dışı bir eylem olarak yansıtılmaya çalışılıyor. kimseye ona oy verme buna ver diyemeyeceğimiz için saygı duymak gerekir. yurt dışında yaşayan azımsanmayacak kadar çok kürt vatandaş var. hatta sayıları türklerle kafa kafaya yarışır, bazı ülkelerde daha fazladır ben 4 yıl belçika'da yaşadım türk'ten çok kürt vardı en büyük şehirlerden biri olan antwerpen'de. ben kürt değilim ancak, kürtleri her siyasi veya ideolojik olayda oradan oraya paçavra gibi atılmasına ve hor görülmesine karşıyım. akp oylarını isteyince kürt kardeşlerim, chp isteyince terörist.

Tartışılması gereken en son konular yine en ön sıralara kaynamaya başlamış….

Hem gurbetçiler, hem de ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlar sadece birbirlerinin sahip oldukları üzerinden siyaset yaptığı sürece başımıza kimi koyduğumuzun önemi yok.

yurtdışında yaşayan insanların burayla tek bağlantısı, orada kazandıklarını gelip burada harcamak oluyor sanırım. çünkü bizim paramızın kıymeti ortada.... üç beş hafta gelip tatilini yaptığı yer için niye söz sahibi olsun ki? buranın yaşam standartlarını gerçekten bilmiyorlar. hadi anlamaya çalışıyorlar diyelim ama yaşamıyorlar.
serçe, inşallah kaos uğruna bunları söylüyosundur.... yoksa biri çıkıp kesecek seni :d gerçi senle bitmiyor bu düşünceler :'(

Ben bu video da Jesse'yi görüyorum. Varmı başka tanıdıklarınız.

• Beğenmedim
yurtdışında yaşayan insanların burayla tek bağlantısı, orada kazandıklarını gelip burada harcamak oluyor sanırım. çünkü bizim paramızın kıymeti ortada.... üç beş hafta gelip tatilini yaptığı yer için niye söz sahibi olsun ki? buranın yaşam standartlarını gerçekten bilmiyorlar. hadi anlamaya çalışıyorlar diyelim ama yaşamıyorlar.
serçe, inşallah kaos uğruna bunları söylüyosundur.... yoksa biri çıkıp kesecek seni :d gerçi senle bitmiyor bu düşünceler :'(
Gurbetçi olmadığıma göre ? İstediğim randımanı aldım : D

ya serçe ağzını burnunu dağıtçam şmdi.jfldj
yaşadığım ülkeden tr e üç kuruşla gelip krallar gibi yaşasam ben de oy hakkımı kullanıp hükümet değişsin istemem. senin ülkeni ya da seni düşünen bi zihniyet yok karşında neyi savunuyorsun..
1679047587057.png

Gurbetçi akrabalarım belki burda ise sırf gözlerine girmek için Sjsjjs

kız serçe, biraz uslu dursana gariiii :d

• Kahkaha
Geri