Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
allah tarafından mı verilmiş?sjflj serce hesabın furkan bölükbası tarafından ele gecirilmis gecmis olsun…Pardon da buranın vatandaşı bu hak ona Allah tarafından verilmiş ve istediği zaman gelir istediği kadar kalır sizi bu kadar yok hayır demenize sebep nedir.? Gayette hakları bence
HDP ye verenler neciyurt dışında yaşasam ben de akp'ye verirdim. forumdaki en aktroll ve en azılı reis dektekçisi olurdum. siz gurbetçilerin erdoğan'ı sevdiğinden dolayı mı oy verdiğini zannediyorsunuz ? eğer öyle düşünüyorsanız gerçekten çok safsınız. onların tek derdi sadece dövizlerinin türkiye'de ne kadar değerli olduğu, hangi rejim hangi siyasi kimlik onların parasını daha değerli hale getirirse ona oy verirler. avrupa'da sosyal demokrat partiye oy verip, türkiye de'ki demokratlarla ise dalga geçerler. o yüzden herkes kendi çıkarını düşünüyor, adamların oy kullanmasına boşuna laf söylemeyin, bir çoğunuz orada olsanız siz de aynısını yapardınız. ben de çift vatandaşım mesela, ha ben hiç kullanmadım bu benim şahsi kararımdır ama vereni de yadırgamıyorum. yalnız iyi sattılar, iyi çaldılar he.
Senden daha çok bu ülkeyi seviyorlar. Ama İYİP liler kadar çok sevmiyor olabilirler, CHP liler ile yarışırlar ama.HDP ye verenler neci
HDP ye verenler neci
Gurbetçi olmadığıma göre ? İstediğim randımanı aldım : Dyurtdışında yaşayan insanların burayla tek bağlantısı, orada kazandıklarını gelip burada harcamak oluyor sanırım. çünkü bizim paramızın kıymeti ortada.... üç beş hafta gelip tatilini yaptığı yer için niye söz sahibi olsun ki? buranın yaşam standartlarını gerçekten bilmiyorlar. hadi anlamaya çalışıyorlar diyelim ama yaşamıyorlar.
serçe, inşallah kaos uğruna bunları söylüyosundur.... yoksa biri çıkıp kesecek seni :d gerçi senle bitmiyor bu düşünceler :'(
ya serçe ağzını burnunu dağıtçam şmdi.jfldj
yaşadığım ülkeden tr e üç kuruşla gelip krallar gibi yaşasam ben de oy hakkımı kullanıp hükümet değişsin istemem. senin ülkeni ya da seni düşünen bi zihniyet yok karşında neyi savunuyorsun..