ibadeath
Elmas Üye
Tmm o zaman kullanmaTm git o reisine söyle neden bu hakkı veriyor.
Ben şahsen bu hakkı doğru bulmuyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tmm o zaman kullanmaTm git o reisine söyle neden bu hakkı veriyor.
Kullanamazsın olur biter. Ayrıca neden her gurbetçinin akpye oy vereceğini düşünüyorsunuz.?Tm git o reisine söyle neden bu hakkı veriyor.
Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Yasal hakkım var kullanırım yanlış da bulsam, meydanı gericilere bırakacak değiliz.Tmm o zaman kullanma
nereden bilelim senin 10 sene sonra şiddete meyilli olmayacağına? evrak imzalar mısın? bekliyorum.......şiddete karşıyım ama serçeyi boğasım geldi niyeyse...... boş konuşursun da bu kadar da konuşmazsın......
yine akp seçilirse büyük ihtimal olacağım.......nereden bilelim senin 10 sene sonra şiddete meyilli olmayacağına? evrak imzalar mısın? bekliyorum.......
Görgüsüzlükleri değil ki anlatmak istediğim. Ülkenin ihtiyacı ne, halk ne durumda bilmeden yapacakları tercihler kusurlu olacak.Efendim zahmet çektiniz de adamlarda bedava yararlanmıyorlar basıyor euroyu atıyor havasını havalı arabalar bilmem neler oh mis fakiriz diye kıskanmayalım rica ederim Sjsjsjs
Bebeğim hiç bir olur mu allasen Türkiye kurulurken başında sen vardın puhahahaha : Dyorumlara bakıyorum da... mesela şimdi, bazılarıyla benim oyum bir mi?...