Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aferin hep böyle sus çünkü sizin konuşmanız yasaları değiştirmiyor : DAllah vermiş ben sustum o yüzden .
Kardeşim yurtdışında ve aynı görüşte olmamıza rağmen (sonradan), oy kullanmamasını her seçim de vurguluyorum.Buraya yazanlar trde Peki şuan yurt dışında olsaydınız kullanmasınlar diyecek miydiniz ? Yööö :d
Buna ciddi anlamda bir gerekçen varmı.? Mesela aynı partiye vereceğiniz halde neden kullanmasın nedir bu ego ?Kardeşim yurtdışında ve aynı görüşte olmamıza rağmen (sonradan), oy kullanmamasını her seçim de vurguluyorum.
Ego ?Buna ciddi anlamda bir gerekçen varmı.? Mesela aynı partiye vereceğiniz halde neden kullanmasın nedir bu ego ?
Başka bi açıklaması var ise buyur ?
Ne kadar eminsin terketmeyeceğinden bana 10 sene sonra yurt dışında yaşamayacağının garantisini verir misin bekliyorum evrak imzala.?bu konuyla alakalı son zamanların en haklı gerekçesi hosgeldinharunabi tarafından yazılmış ''kendilerinin ASLA yaşamayacağı ama benim asla terk etmeyeceğim...''.
@Kurt ve @HosgeldinHarunAbi beyefendiler gayet açıklayıcı ifadelerde bulundular. Bunun neresinde ego var Allah aşkına.?Başka bi açıklaması var ise buyur ?
Ne kadar eminsin terketmeyeceğinden bana 10 sene sonra yurt dışında yaşamayacağının garantisini verir misin bekliyorum evrak imzala.?
Ben bu açıklamalardan tatmin olmadım. İnsanlar gelip parası ile tatil yapıyor memleketinde sizimi beni mi sömürüyorlar.? Ayrıca kimin ne zaman ülkesini terkedeceği belli olmaz bugün yüksek sesle söylediğinizi yarın sesiniz kısık okumamak için insanların yasal haklarına saygı gösterin.@Kurt ve @HosgeldinHarunAbi beyefendiler gayet açıklayıcı ifadelerde bulundular. Bunun neresinde ego var Allah aşkına.?
Görsel evrak istiyorum yemin iç yurt dışına gitmeyeceğine bu görseller eskidi bebek hadi : D
Sen de kullanmazsan olur.@melnur oy kullanma
sen çıldırmışsın.dslkfjahahahah evrak istiyormuş imzalı.dsklfjhjasjhjasdshjgfhsdgfjhasGörsel evrak istiyorum yemin iç yurt dışına gitmeyeceğine bu görseller eskidi bebek hadi : D
Niye ben bu topraklarda yaşıyorumSen de kullanmazsan olur.
Parmak bassanda olur : Dsen çıldırmışsın.dslkfjahahahah evrak istiyormuş imzalı.dsklfjhjasjhjasdshjgfhsdgfjhas
Tm git o reisine söyle neden bu hakkı veriyor.Niye ben bu topraklarda yaşıyorum