YSK açıkladı! 15 yeni ülkede sandık kurulacak

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Vay arkadaş ben gurbetçi olsam şuan bu konuya ne görseller atar delirtirdim ahaha : D

Buraya yazanlar trde Peki şuan yurt dışında olsaydınız kullanmasınlar diyecek miydiniz ? Yööö :d
Kardeşim yurtdışında ve aynı görüşte olmamıza rağmen (sonradan), oy kullanmamasını her seçim de vurguluyorum.

Kardeşim yurtdışında ve aynı görüşte olmamıza rağmen (sonradan), oy kullanmamasını her seçim de vurguluyorum.
Buna ciddi anlamda bir gerekçen varmı.? Mesela aynı partiye vereceğiniz halde neden kullanmasın nedir bu ego ?

Onca sığınmacının hakkı varken topraklarımızda kendi insanımın neden olmasın?

bu konuyla alakalı son zamanların en haklı gerekçesi hosgeldinharunabi tarafından yazılmış ''kendilerinin ASLA yaşamayacağı ama benim asla terk etmeyeceğim...''.

Bakma sen bunlara soru işareti gemiyi ilk bunlar terk eder he de geç

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ne kadar eminsin terketmeyeceğinden bana 10 sene sonra yurt dışında yaşamayacağının garantisini verir misin bekliyorum evrak imzala.?
CbmpsXbWwAAvSTw.jpg

@Kurt ve @HosgeldinHarunAbi beyefendiler gayet açıklayıcı ifadelerde bulundular. Bunun neresinde ego var Allah aşkına.?
Ben bu açıklamalardan tatmin olmadım. İnsanlar gelip parası ile tatil yapıyor memleketinde sizimi beni mi sömürüyorlar.? Ayrıca kimin ne zaman ülkesini terkedeceği belli olmaz bugün yüksek sesle söylediğinizi yarın sesiniz kısık okumamak için insanların yasal haklarına saygı gösterin.

bu konuyla alakalı son zamanların en haklı gerekçesi hosgeldinharunabi tarafından yazılmış ''kendilerinin ASLA yaşamayacağı ama benim asla terk etmeyeceğim...''.

aegish, hoşgeldinharunabi için bir zamanlar bu capsi kullanmıştı. bu cümlesiyle (acı ama gerçek) pamuk gibi yaptı bizi.

Sizin ki ne biliyor musunuz.? Sizin ki kendi insanına düşmanlıktan başka bişey değil. Ben öyle anlıyorum. Neyse ki ne kadar yurt dışında yaşasalarda hala bazı hakları saklı çünkü yarın ne olacağı belli olmaz.

sen çıldırmışsın.dslkfjahahahah evrak istiyormuş imzalı.dsklfjhjasjhjasdshjgfhsdgfjhas
Parmak bassanda olur : D

Geri