Yozgat ve Konya’ya gitmek için bir sebep söyleyin?

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Yozgat’a hiç gitmedim ama Konya’ya gittim. Yani çok düzenli şehir, hala öyle mi bilmiyorum; bir yerden bir yere varmak çok kolaydı. Şehrin avantajı bu. Üstelik etli ekmek çok güzel bir şey:d Aslında bildiğimiz pide ama biraz daha ince idi benim yediğim. Mevlana Müzesi’ni gezdim ben de, eh yani, ben galiba tasavvufa uzak oluşumdan etkilenmedim ama yine de oraya gidip de görmemek olmazdı. Kelebekler Vadisi’ne gidemedik, bir gün tekrar Konya’ya gidersem bunun için giderim çünkü kelebeklere düşkünüm:d

Allah Tealanın verdiği adım sayısını boşa harcamamak lazım. Ne olursan ol yine gel" derken Mevlana, Konya'da olduğu sırada sıkıldığı için söylüyor millete. Yok çünkü o zamanda da bir şey yok şimdi de bir şey yok.

işteki kız konyadan sevgili yaptı. öve öve bitiremiyor konyayı. görmesek bi b.k sanacağız, anlatamıyorum.: )))

Eş değiştirme partileri
Ensest
Gay ilişki

Al üç sebep

• Wow
Tepkiler: ne
eğitim... yoksa yolum yozgat'a düşmezdi :d ama iyi ki de düşmüş. konya için henüz bir şey diyemiyorum...

Turkiye'nin bir cok yerini gezmiş birisi olarak söylüyorum. Bu başlığı yazan veya yazmayı düşünen kişinin, bu topraklardan kayif alabileceği bir şey yoksa bu kendi eksikliğidir.

Bir kere Konya'nın kültürel yerlerini gezmek veya kültürel tüm işaretlerini deneyimlemek için size öyle 1-2 hafta bile yetmez.

Yozgat Kadışehri'nin yollari bile olmayan bir köy evinde, taş bir evde 1-2 ay boyunca kaldım. Bir yeri görmeyi, deneyimlemeyi plaj, deniz, kum, yakışıklı, karı, kız vs vs olarak tanımlayan kişilerin keyif almasını tabi ki bekleyemeyiz ama her şehrin kendine özel harika tatları var.

konyayı sevmeyen kız
kesin çirkindir
ben güzelden anlarım

Konya’ya gittim etli ekmek çok güzeldi…. Yozgat’a da içerisinden geçiyorduk.. artık Amasya’dan gidip Sivas ve Yozgat’ı görmüyoruz.. Çorum’u görüyoruz..

Ne anlar bunlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Serçe'yi kaçırıp 15 gün Yozgat'ta esir tutma fikri çık aklımdan...
Bu konuda çok büyük konuşmak istemiyorum Allah orayla cezalandirir falan ayy yazarken bile tüylerim ayaklandı 🤣

Geri