Sen yözgatli mıydın yossi? Ne bu talihsizlikYozgat'lı olmayanlar konudan çıkabilir mi ?![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen yözgatli mıydın yossi? Ne bu talihsizlikYozgat'lı olmayanlar konudan çıkabilir mi ?![]()
Ben çok karışığım yaban mersiniSen yözgatli mıydın yossi? Ne bu talihsizlik
Nolsun belkide sevebileceğimiz nadir yozgatlısındır : ))Ben çok karışığım yaban mersini![]()
Sırf senin hamarat ellerinden çıkacaklar için Yozgat’a gidilir hee kjkjkhYozgat çamlığında piknik organizasyonu yapalim hahaha kaynaşalım![]()
Çıkın çıkın gelin bi siz eksiktiniz tam olur.. yalnız ben kendime Konyalı demiyorum zoruma gidiyor
Yaptık gittik ordaki restaurantta yemek yedik neyseki vip tik de yozgatin çirkinliğini kapatti puahahahYozgat çamlığında piknik organizasyonu yapalim hahaha kaynaşalım![]()
Seni gebertirim bakYaptık gittik ordaki restaurantta yemek yedik neyseki vip tik de yozgatin çirkinliğini kapatti puahahah
Diyene bak memleketinde en meşhur olan şey otlu peynir gelmiş Yozgat beğenmiyor.
Bizim denizimiz var bi kereDiyene bak memleketinde en meşhur olan şey otlu peynir gelmiş Yozgat beğenmiyor.
Bizim de barajimiz ,deremiz var ne yaniBizim denizimiz var bi kere

Bizim denizimiz var bi kere
Senin için konu açtım seneye gel dövizleri vanda bozdurup yiyek abi kjkhkhbizimde kizil irmagimiz var bi kere
konya yozgat gördük
insallah vana gidip van gölünüde görürüz