Yozgat ve Konya’ya gitmek için bir sebep söyleyin?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gitmemek için biseyler yazsam ?

Yozgat'ı bilmem ancak Konya'nın Mevlana Müzesi gezilmeye değer bir yer.

Bir insan hür iradesiyle Yozgat’a gidemez ya. Hdjhdhd Konya’nın bile bir gideri var. Yozgat için sebep yok. Tarihi doku desen yok, gezelim desen bir yer yok…

Sanal flortum konyalidir ama bana izmirliyim demistir :/

konya'ya 2008'de gitmiştim. bir kurban bayramıydı..... gezilecek yerleri gezip, yiyilecek şeylerini yedim, yetti. 16 yıldır ne bir özlem, ne bir merak, hiçbir şey duymuyorum. yozgat'tan yolum da ancak raskonun düğünü müğünü oralarda olursa geçer.....

yolum hiç düşmedi oralara, düşecegini de sanmıyorum ama tabi büyük konuşmayayım .p

• Kahkaha
Tepkiler: ne
konya mevlana ziyareti
yozgaz merak

Ne sanıyorsunuz Konyayı düpedüz ova falan mı arkadaşlar :/
Gelin, bi gezin gezilecek yerleri. Zaten kelebekler vadisiydi, ecdat parkıydı, japon parkıydı, çiçek bahçesiydi, bilim merkeziydi, avmleriydi bir gününüzü alır. Türbeler desen istemediğiniz kadar çok. E bir de şehir merkezine bir tık uzak doğal güzellikleri var. Beyşehir gölü, Meke krater gölü, çatalhöyük, ivriz çayı, sille barajı, kilistra. Bunlar ilk anda aklıma gelenler.

Bir gün öğlen tiritçi mithatta, akşam kebap evinde bi ziyafet çekin. Bir gün etliekmek yiyin, yağ somonu yiyin. Pişman olacağınızı hiç sanmıyorum. Konya gerçekten güzel bir şehir.

konyada etli ekmek yemeyi unutmayin

Ne sanıyorsunuz Konyayı düpedüz ova falan mı arkadaşlar :/
Gelin, bi gezin gezilecek yerleri. Zaten kelebekler vadisiydi, ecdat parkıydı, japon parkıydı, çiçek bahçesiydi, bilim merkeziydi, avmleriydi bir gününüzü alır. Türbeler desen istemediğiniz kadar çok. E bir de şehir merkezine bir tık uzak doğal güzellikleri var. Beyşehir gölü, Meke krater gölü, çatalhöyük, ivriz çayı, sille barajı, kilistra. Bunlar ilk anda aklıma gelenler.

Bir gün öğlen tiritçi mithatta, akşam kebap evinde bi ziyafet çekin. Bir gün etliekmek yiyin, yağ somonu yiyin. Pişman olacağınızı hiç sanmıyorum. Konya gerçekten güzel bir şehir.
Geliyorum. Jdjfj ben etli ekmek isterim ama… ndnnf

sabahattin ali bir bunlar iki. yosun, rasko çıkın korkmayın savunun, yozgat'ı gömdürmeyin bu kadar.

Eleştirenler de sanırsın Etilerde oturuyor.Adam 5 vasıta değiştirip Esenyurta gidiyor kendini istanbulda yaşıyor sanıyor Yozgata sövüyor.

Yozgat duyarı kasayım dedim ama hiç içimden gelmeden yaptım.
Şimdi gelir Yosun "Yozgatlı olmak kaderim olmasa tercihim olurdu" der xd

Cocukluk arkadasimin nisani icin gitmistim yozgata. Guzel yerdi aslinda..
Simdilerde nasildir bilemem ben 15 sene evvel gittim.

Geri