Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnşallahömür yeterse Allah nasip ederse vani ve van gülünüde görecegim insallah
Yosun attığım görselden sonra Yozgat’ı haritadan silecek gel vanlı ol be @yoSunYosun zihnimizdeki yozgatı asla değiştiremeyeceksin..
Sana bi kac hafta once Yozgati neden savundugumu anlatmistim :d sen de ben gibisin hahahaGtümün kenarları sanki bana stockholm’de, Brüj’de yaşıyorlar da Konya’yı beğenmiyorlar. Yeşilyurt -3. Bodrum kattan yozgatı eleştiriyor adam
Yok ben yozgatı değil de Yozgat’tan beter yerde yaşayıp yozgatı gömenleri yeriyorum :dSana bi kac hafta once Yozgati neden savundugumu anlatmistim :d sen de ben gibisin hahaha
Çorum olabilir mi?Yok ben yozgatı değil de Yozgat’tan beter yerde yaşayıp yozgatı gömenleri yeriyorum :d
Yürü be fenerli tek kankimYok ben yozgatı değil de Yozgat’tan beter yerde yaşayıp yozgatı gömenleri yeriyorum :d
MümkünÇorum olabilir mi?
Aradigim ve alkisladigim postKonya neyse de Yozgat'a bir insanın işi nasıl düşebilir ki?