Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
En zor anımda benim elimden tutup beni ayağa kaldıran sendin..
İyi ki varsın sen..
İyi ki varsın sen..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
En zor anımda benim elimden tutup beni ayağa kaldıran sendin..
İyi ki varsın sen..
instagram.com
Hehe cumartesiye çok var daha değerlendirOysa ki cumartesi diyetisyene gideceğim diye yazmışım oraya… Neymiş efendim alman pastası, neymiş efendim börek…
Bu sen misin yosunkuş*.*
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
(Bu kadını çok beğeniyorum, incele bir istersen)
Sevgili scope o an sorun yasayan sen oldugundan oyle dile getirmisimdir dikkat ederimforumla ilgili bir sey soyledigimde "sorununa sonra bakariz, sorununu cozduk" anlamina gelen cumleler kuruyo
oglum ben sorunlu degilim site sorunlu
takintili biri olarak bu konusmalara asssiri dikkat ediyorum
bunun disinda cok kral bi insan cozum uretmesi guzel futbola ilgili orada yarismak guzel on numara bes yildiz :d
Canımsın çok seviyorum seni... güle güle kullansın, kullanınBöyle şeyleri yazmak artık istemiyorum. Buranın toksik atmosferi beni benden alıyor, şaşırıyorum insanların bu kadar hırs dolu olmasına ya da birilerinin gerçekten iyi ve mutlu olabileceğine inanmamalarına. Ama yosun için istisna her daim yapılır. Çok hassas ve özel bir dönemimde yani bu süreçte beni hiç yalnız bırakmadı, neden bilmiyorum, nasıl gelişti bu iletişim farkında bile değilim, oysaki artık tövbeliydim forum iletişimini dışarı taşımamaya kfjf vefalı ve anaç bir insan, ben bunu bu sürecimde gördüm ve bunu asla unutmayacağım. İyiyi de kötüyü de unutmam :d İyi bir kalbe sahip olduğunu ben tecrübe ettim. Canım benim.
Bugün gözüm doldu çünkü kızıma bir sürü şey hazırlamış, birkaç ufak notla bana kargolamış. O kadar özenli ki. Beni de düşünmüş*.* Bu beni çok duygulandırdı. Sıra dışı şeyler değil bunlar biliyorum ama insan böyle hassas süreçlerde kimin ne yaptığını asla unutmuyor, böyle samimi ve duygusal bir an yaşadım ve biraz da şaşırdım.
Seviyoruz seni yosuncuğum. Gönlünce olsun her şey.