ÜSözlük yoSun

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Vay be yosun zamanında dış mihraklar aramızı bozdu ama şimdi iyiyiz demi

forumda yosunu sevmeyen yok diye düşünüyorum
yosunu sevmeyen varsa o kişi problemli demekdir

Herhalimi çeken gören sayılı insanlardan..
Çok seviyorum seni benim için çok değerlisin..
Ben enişte o tatile gidicez..
Bensiz olmaz..

enerjisini en çok sevdiklerimden yosun. her sabah günaydın ponçiklerrrr diyerek giriş yapar foruma, hiç şaşmaz…mutfakta çok hamarat evleneceği adam çok şanslı…. dikkat et yosuncuum kısa sürede balkon oluşmasın…. dfjl. hep var olsun….

Tanışmadan enerjisini sevdiğim bi insan. Foruma geldiğim andan itibaren yakınlığını hissettim. Umarım ilerleyen zamanlarda tam olarak tanışırız, iyi anlaşacağımızı hissediyorum :emoji_hugging:
Hayat karşına güzel insanlar çıkarsın sevgili yoSun :)

Oysa ki cumartesi diyetisyene gideceğim diye yazmışım oraya… Neymiş efendim alman pastası, neymiş efendim börek…

Bu sen misin yosunkuş*.*

(Bu kadını çok beğeniyorum, incele bir istersen)

hepside seni sevmis hic birtane kötü yazan yok masallah

kiz dikkat et bunlar sani öve öve nazar yapacaklar

Oysa ki cumartesi diyetisyene gideceğim diye yazmışım oraya… Neymiş efendim alman pastası, neymiş efendim börek…

Bu sen misin yosunkuş*.*

(Bu kadını çok beğeniyorum, incele bir istersen)
Hehe cumartesiye çok var daha değerlendir :D
Hay Allah nasıl buldun beni yaaa tüh herkes ögrendi neyse:)
Alman pastası yap evde bir kez ama ya sonra diyete başla :)
:*

forumla ilgili bir sey soyledigimde "sorununa sonra bakariz, sorununu cozduk" anlamina gelen cumleler kuruyo
oglum ben sorunlu degilim site sorunlu
takintili biri olarak bu konusmalara asssiri dikkat ediyorum
bunun disinda cok kral bi insan cozum uretmesi guzel futbola ilgili orada yarismak guzel on numara bes yildiz :d

forumla ilgili bir sey soyledigimde "sorununa sonra bakariz, sorununu cozduk" anlamina gelen cumleler kuruyo
oglum ben sorunlu degilim site sorunlu
takintili biri olarak bu konusmalara asssiri dikkat ediyorum
bunun disinda cok kral bi insan cozum uretmesi guzel futbola ilgili orada yarismak guzel on numara bes yildiz :d
Sevgili scope o an sorun yasayan sen oldugundan oyle dile getirmisimdir dikkat ederim:)
Tşkler tatli atışmalar güzeldir futbolda:)

sabah sabah hiç duygulanmak istemezdim ama madem konu önüme düştü duygulanayım… kalbindeki merhametli yanı çok konforludur yositomun, çok değerlidir ama merhameti bazen acımasız gerçeklere de dönüşür, keskinleşir. siz bu keskinliği nereden karşılarsanız o kadar hayatında olmaya devam edersiniz çünkü birini çok sevmesi ona karşı her zaman aşkımlar, balımlar diye yaklaşmasından değil gerektiğinde acı gerçekleri, seni düşüren şeyleri de söyleyebilmesinden geçer. iyi ki böyle biri ve iyi ki bazen duymayı istemeyeceğim şeyleri de söylüyor bana. eğer size bir şey söylüyorsa zaten anlıyorsunuz ondaki yerinizi, söylemiyorsa hiç yoksunuz demektir. öpüyorum ateş kızılım :emoji_two_hearts:

Dışarıdan baktığımda yorucu bulduğum oluyordu. Ve mükemmeliyetçi. Sonra işte aradan seneler geçti jdjd Postlarına dikkat ettikçe daha doğrusu onu gerçekten okumaya başladıktan sonra küçük yaştan itibaren bazı sorumlulukları tek başına üstlenmiş, uzun yıllardır bazı şeyleri çoğunlukla tek olarak ele almış genç bir kadın keşfettiğimden bazı şeyleri anladım. Kendisi bana çok güzel şeyler yazmıştı geçen haftalarda, bütün iyi niyetimle- benim için de aynısı geçerli, ekleyecek bir şeyim yok.
Bir üyemiz vardı, climax ona buruşuk derdi hatta jfjf o üye, bir gün malumat’a şöyle bir şey yazmıştı: “hepimiz geçeriz dar boğazlardan zaman zaman” ve sonra bu laf birçoğumuzun hoşuna gitti.
Mucuk.

Böyle şeyleri yazmak artık istemiyorum. Buranın toksik atmosferi beni benden alıyor, şaşırıyorum insanların bu kadar hırs dolu olmasına ya da birilerinin gerçekten iyi ve mutlu olabileceğine inanmamalarına. Ama yosun için istisna her daim yapılır. Çok hassas ve özel bir dönemimde yani bu süreçte beni hiç yalnız bırakmadı, neden bilmiyorum, nasıl gelişti bu iletişim farkında bile değilim, oysaki artık tövbeliydim forum iletişimini dışarı taşımamaya kfjf vefalı ve anaç bir insan, ben bunu bu sürecimde gördüm ve bunu asla unutmayacağım. İyiyi de kötüyü de unutmam :d İyi bir kalbe sahip olduğunu ben tecrübe ettim. Canım benim.
Bugün gözüm doldu çünkü kızıma bir sürü şey hazırlamış, birkaç ufak notla bana kargolamış. O kadar özenli ki. Beni de düşünmüş*.* Bu beni çok duygulandırdı. Sıra dışı şeyler değil bunlar biliyorum ama insan böyle hassas süreçlerde kimin ne yaptığını asla unutmuyor, böyle samimi ve duygusal bir an yaşadım ve biraz da şaşırdım.
Seviyoruz seni yosuncuğum. Gönlünce olsun her şey.

Son düzenleme:
Böyle şeyleri yazmak artık istemiyorum. Buranın toksik atmosferi beni benden alıyor, şaşırıyorum insanların bu kadar hırs dolu olmasına ya da birilerinin gerçekten iyi ve mutlu olabileceğine inanmamalarına. Ama yosun için istisna her daim yapılır. Çok hassas ve özel bir dönemimde yani bu süreçte beni hiç yalnız bırakmadı, neden bilmiyorum, nasıl gelişti bu iletişim farkında bile değilim, oysaki artık tövbeliydim forum iletişimini dışarı taşımamaya kfjf vefalı ve anaç bir insan, ben bunu bu sürecimde gördüm ve bunu asla unutmayacağım. İyiyi de kötüyü de unutmam :d İyi bir kalbe sahip olduğunu ben tecrübe ettim. Canım benim.
Bugün gözüm doldu çünkü kızıma bir sürü şey hazırlamış, birkaç ufak notla bana kargolamış. O kadar özenli ki. Beni de düşünmüş*.* Bu beni çok duygulandırdı. Sıra dışı şeyler değil bunlar biliyorum ama insan böyle hassas süreçlerde kimin ne yaptığını asla unutmuyor, böyle samimi ve duygusal bir an yaşadım ve biraz da şaşırdım.
Seviyoruz seni yosuncuğum. Gönlünce olsun her şey.
Canımsın çok seviyorum seni... güle güle kullansın, kullanın :*
Daha fazlasını yapmak isterdim :kalp:
Bu mesajınla birlikte sözlüğümü komple okudum , duygusallaştım , ponçik kalbim hoş oldu :emoji_hugging:

Geri