ÜSözlük yoSun

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Yöneticisi olduğu bir forumda yarışma kazanmıştım ve kitap hediyemi göndermişti bana. Müthiş bir seri olan hush hush serisinin ilk kitabını istemiştim, sonrasında diğer üç kitabı da aldım ve kitaplığın baş köşesinde duruyorlar.
İnişli çıkışlı bir arkadaşlık serüvenimiz olmuş olsa da çizgisini asla aşmayan birisi, haksızlığa uğrayınca da kendisini güzel savunur, bakmayın prenses olduğuna.
Forum işlerinde de iyidir, yönetici olsa faydası olur, her şey gönlünce olsun.

sigarayla yaklaşmayın konuya. uçarsınız.

Yöneticisi olduğu bir forumda yarışma kazanmıştım ve kitap hediyemi göndermişti bana. Müthiş bir seri olan hush hush serisinin ilk kitabını istemiştim, sonrasında diğer üç kitabı da aldım ve kitaplığın baş köşesinde duruyorlar.
İnişli çıkışlı bir arkadaşlık serüvenimiz olmuş olsa da çizgisini asla aşmayan birisi, haksızlığa uğrayınca da kendisini güzel savunur, bakmayın prenses olduğuna.
Forum işlerinde de iyidir, yönetici olsa faydası olur, her şey gönlünce olsun.
Güzel düşüncelerin için teşekkürler...
Kitabın durmasına sevindim...

bu zamana kadar bana karşı tavrını değiştirmemiş nadir hanımlardan biridir. hayat denen bu yolda ayakları yere basan ve sağlam adımlarla yürüyen bir kadın olduğunu düşünürüm. görsellerden güzel yemek yaptığı konusunda fikir yürütebiliyorum ama belki bir gün tatlarına da bakmak nasip olur. benim tam tersime futbola ve tabii ki beşiktaşa aşırı düşkündür. her daim mutlu olmasını isterim. hayat her zaman karşısına kendi gibi insanları çıkarsın.

Dün akşam @Melodram'ın düğününde giydiği mor abiye ile tüm gözleri üzerine çekti.Juju ile yaptıkları tuhaf danslarını kimse anlayamadı.

bu zamana kadar bana karşı tavrını değiştirmemiş nadir hanımlardan biridir. hayat denen bu yolda ayakları yere basan ve sağlam adımlarla yürüyen bir kadın olduğunu düşünürüm. görsellerden güzel yemek yaptığı konusunda fikir yürütebiliyorum ama belki bir gün tatlarına da bakmak nasip olur. benim tam tersime futbola ve tabii ki beşiktaşa aşırı düşkündür. her daim mutlu olmasını isterim. hayat her zaman karşısına kendi gibi insanları çıkarsın.
Koca yürekli Majik güzel dileklerin için teşekkürler ...
Birgün belki hayat sürprizlerle dolu güzel yemeklerle ağırlayabilirim seni :)
Senin yerine de Beşiktaş'ı seviyorum:)
Aslında seninle maç izlemeyi çok istiyorum staddaki tepkilerini merak ediyorum futboldan çok alakasız olduğun için mimiklerin tepkilerin... hahaha kahkaha atmama sebep oldu şuan bunu düşünmek ;)
Kediler bizim en sevdiğimiz bebeklerimiz dostlarımız canımız;)

Dün akşam @Melodram'ın düğününde giydiği mor abiye ile tüm gözleri üzerine çekti.Juju ile yaptıkları tuhaf danslarını kimse anlayamadı.
Bana kırmızıda çok yakısıyor ama mor ile bir başk efso olmuştummmm bebeksu tşkler:)

Bu aralar eskisi kadar sık görmüyorum sanki kendisini nedenn?!
Yosunum, kartaliçem, boncuk gözlüm :emoji_heart_eyes:

Yaşam enerjisini çok sevdiğim, arkadaş canlısı, hayatına(gördüğüm kadarıyla) olumsuzlukları kabul etmeyen canımız ciğerimiz. Hep var ol :emoji_purple_heart:

Bu aralar eskisi kadar sık görmüyorum sanki kendisini nedenn?!
Yosunum, kartaliçem, boncuk gözlüm :emoji_heart_eyes:

Yaşam enerjisini çok sevdiğim, arkadaş canlısı, hayatına(gördüğüm kadarıyla) olumsuzlukları kabul etmeyen canımız ciğerimiz. Hep var ol :emoji_purple_heart:
İşlerim yoğundu şimdi hafifledi bebeğim yıl sonu işlemlerinden yorgun düştüm:(
Canımsın yaa tatlı dilli naif hatuncum... sende hep var ol canımcımmm :*

Tam bir minnoş...
Şaka şaka değil bence ama o kendisini öyle zannediyor.
Bir defa tinerciden minnoş mu olur? Kafa yerinde değil ki olsun.. Yok yok vazgeçtim, gene de minnoş yanları var :D
Bir de formdaki azmanları ponçik zannetmesi var ki bu konuya hiç girmeyeyim.. Bunlardan ponçik mi olur ya hu? Neredeyse hepsi kartlaşmış ( şahsım dahil ) , ponçikliği mi kalmış bunların?

Geri