Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok bunu tamamen yanlış hissetmişsin :=)ben yerine geçince bir ara bana ufak bir ayar oldu hissettim.
yok bunu tamamen yanlış hissetmişsin :=)
Swat'ın adaletsiz tutumları , gazla çalışması ( ki bunu öğrendik) ben kendim için değil ama emek veren herkesle helalleşirsin . Eklerken nasıl sorup ekliyorsan , vedalaşınca da teşekkür edersin. Adam admin özele yazıyor adamlara yazıyı görmeden adminliklerini alıyor... Kimse neden silindiğini bilmiyor. Bana kendisi seni tutayım filan dedi dedim yooo ne istiyorsan yapabilirsin. Sana akıl verenlerin izinden git
akıl verende dalga geçen de aynı kişilerin olması mutlu etti beni ama
Yetkilik bir durum yoktu yani tamamen haksızlıklara karşı tutum benim ki...
Şurada çoğu insan bilmez neden silindiğimizi... sevenlerimiz üzülür, sevmeyenler zafer ilan eder bak nasıl sildirdik yosunu hgahahahah. Ben sevmediğim, muhatap olmadığım insanların da işini çözdüm. Nick name bakarak işlem yapmamazlık yapmadım. Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok zaten. Kimseye bir şey ispat etmek için burada değildik , hatır gönül işine başladık sonra iki yüzlü şeytanların hepimizi araştırmasıyla son buldurduk hikayemizi...
Ben en çok scope üzüldüm bu olayda aslında kendisine değil emeklerine adam bir şey öğrenmek için çabaladı , fikirleri güzeldi , yazılımcı olduğundan zehir gibiydi onu bile harcadılar hepsi hemde...
yani senlik durum yoktu beni silebilirdi evet ama scope silinmemeliydi zaten çoğu şeyi öğrenmişti benden daha iyiydi artık... lawyer silinmemeliydi...
kendi sözlüğümde neler yazdırdın bana ayar oldum sana![]()
tepkim sana hiç olmadı dedim işte hahahaKonu
Yuhhh. Beklemiş bunları demek için sözlüğe yazmami...
Swatin sözlüğüne yaz bunları 😂
Bakın arkadaslar sahitsiniz konuşmanın içinde hiç RK yok :p
evet heheh çünkü gereksiz milletin saçma sapan işlerini yapıp üstüne suçlu ilan ediliyorsun:pben seni seviyorum ama silindiğine mutlu oldum yosun
ilk kez katıldım pleskegüç zehirlenmesi yaşıyordu, neyse ki indirdik yönetimden.
güç zehirlenmesi yaşıyordu, neyse ki indirdik yönetimden.
ilk kez katıldım pleske
alı kıran baş kesen olmuştu
yosun 2 adım kay oturalım diyemiyorduk
Battal gazi kesilmişti başımıza
rk banlar mısın şunu artık gkdjdjd
Bütün sırrı döktün ortaya şimdi hangi nickte yöneticilik yaptığımı arayacaklarBı bakmışsın o banlar seniii. Ona göre yaz ciz yosuna 😂 gizli yönetici o.