Ayırca bağlanacak kadar da uzadı ;)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Rüyamda kızım olmuştu. Açık kahverengi gözlü, bembeyaz tenli, küt saçlıydı. Saçlarının sapsarı olduğunu anımsıyorum. Sanırım üç yaşlarında ve elimden tutmuş bir yerlerden evimize giderken bana gördüğü her şeyle ilgili bir soru soruyordu. Bilirsiniz işte, beginner seviyesinde klasik çocuk soruları. Bu kez abisinden referans olduğu için sarışın oluşunu yadırgamıyorum. İlk başarısızlığımdan sonra doğacak çocuklarla ilgili tahmin yürütmeyi bıraktım. Esmer ten baskın falan değilmiş kıçımdan uydurduğum bir bilgiymiş sadece. Rüyamda kızım elimden kurtulup karşımızdaki binaya doğru koşmaya başlıyor. Binanın beşinci katında açık bir pencere var ve içerisinde çocukların oynadığını görüyorum. Binaya doğru koşup tırmanmaya başlayınca dizlerimin bağı çözülüyor. Yalvarırcasına bağırıyorum çıkma nolur düşersin diye. Sonuçta bir şekilde kendisini o eve ve çocukların yanına atınca içim rahatlıyor. Abisinden aldığım referanslardan sonra kızımın yaptığı bu harekete şaşırmıyorum. Sadece ne zaman büyüyecekler de rahatlayacağım diye düşünüyorum.Rüyamda oğlum olmuştu. Renkli gözlü, bembeyaz tenli, kısacık saçları yusyuvarlak kafası vardı. Saçlarının kumral olduğunu anımsıyorum, tam 5-6 aylık ve ailemden bir kaç kişiyi anımsıyorum. Kucaktan kucağa dolaşıp etrafa gülücükler saçıyordu. Bilirsiniz işte klasik bebek mimikleri... Gözleri tıpkı annesi gibi hatta eşimin anneannesine benzetiyorum nedense. Kocaman yuvarlak ela gözleri var ama ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim şimdiye kadar. Esmer ten her zaman daha baskındır, benim çocuğum %99 kara olacaktı. Bu nası olur? diyordum kendi kendime. Eşim pis pis sırıtıyordu, kendine benzeyeceğini söylüyordu falan. Son olarak kucağıma almak istiyorum gel oğlum gel babaya diyorum ellerimi uzatıyorum. E eh diyor hayır anlamında kafasını çeviriyor. Oha be olum diyorum konuşmayı ne zaman öğrendin.
horladığım kısmı yalan.
Ay okurken hem üzüldüm hem kahkaha attım acı ve sevinç böyle olsa gerek yaaa sağlığına kavuşmasına çok sevindim ama kızartma türü şeyler zaten ona dokunur dikkat etmeniz lazım :=) Ev ortamına fazla adapte olmuş evet sizden biri gibi davranmaya başlamış ama Selim öncelikli yani bilmesi lazım benim aşkım önce o sonradan geldi insan gibi değilde biraz daha kendi gibi davranması lazım fıstığın yoksa olmaz yane:=) neyse düzelmiş en azından bundan sonra daha dikkatli olursunuz seni de baya uğraştırmış ama duyarlılığına hayran oldum teşekkür ederim iyi ki varsınız.@yoSun Profiline yazdığım mesaj 1000 karakteri geçtiği için kabul etmedi ben de buraya yapıştırdım
iftarda kızartma yedirdi seninki. ben az yedi sanıyorum meğerse çok yemiş. sahurda baktım titriyor. karnına dokununca ağlıyor. veterinere götürdüm sabah. patatesten olmuştur dedi mide koruyucu verdi. akşama kadar uyudu halsiz bi şekilde. poposuna ayaklarına karnına dokununca ağlıyordu arka ayaklarına basamıyordu. başka veterinere götürdüm gece 12de. ateşi yüksek çıktı kan aldı röntgen çekti. ateş düşürücü ve antibiyotik iğne yaptı. enfeksiyon var dedi. fip olabilir dedi canımı sıktı. iki gün iğneye gittik geldik gecenin körü. şimdi yaramazlığa devam ediyor. dün de iç parazit ve dış parazit aşısı oldu. şimdi eski sağlığına kavuştu çok şükür.
ayrıca bu kedi kendini cins sanıyor. mama seçiyor en iyi mamayı aldım burun kıvırarak yiyor suyu bayatlayınca içmiyor değiştirince içiyor. ayrıca selimle biz napsak aynısından yapmak istiyor. muhtemelen kendini insan sanıyor ya da bizi kedi sanıyor. selimle birbirlerini aşırı kıskanıyorlar. selimin arada ona sert davrandığını görüp kızıyorum ama fıstık da selim masum masum otururken gidip ona sataşıp kaçıyor. selimi kucağıma alınca diğer tarafa da hemen o gelmek istiyor. almayınca arıza çıkarıyor.