Günlük Yolunda gitmeyen adam

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Acil 3-4 tane daha çocuk yapıp kendimi boşa çıkarmam lazım. Evde çok göze batıyorum.

Cumartesi çalışmamak dünyanın en büyük nimetlerinden biridir biliyorsunuz dimi?
Neyse ufaktan tatil moduna geçelim.

Rüyamda apartman toplantısı düzenliyorum. Komşular arasında Nihat Doğan var. Sürekli sorun çıkaran çok bilmiş komşu modülünde. Nihat Doğan bir süre sonra Neymar'a dönüşüyor. **Spam/Adversiting** Neymarı para diye öldün milyon yuroları kazanıyorsun 35 TL aidata çok diyorsun diye sinirlenerek uyanıyorum. İyi değilim diyorum bilinç altım çok sıkıntılı diyorum kimse inanmıyo.

**Spam/Adversiting** beyaz tişörtünü ne zaman giysem mandalina lekesi oluyor.

Arkadaşlar akşam bi halt yedim ama ne inanın ben de bilmiyorum.
1585126493179.png

Ekli dosyalar

• 1585126446499.png
    1585126446499.png
    111.1 KB · Görüntüleme: 5
Hanım'ın dün akşam "yazın selim'e bezi bıraktıracağım" demesi beni bir anda dünyanın en mutlu insanı yaptı.
9 Ocak 2019'dan beri geldiğimiz nokta;
Bezini alırken ısrarcı bir şekilde lazımlığa koşup çişim demesi, bir süre oturduktan sonra gelip kendini tekrar bezletmesi, istiklal marşı ve kapanış.

Hesabımın şifresini sıfırlayamıyorum bu biiiir
Üyeliğimin bağlı olduğu mail adresim cortladı bu ikiiiii
Du bakalım çözcez.

Kayınvalidem depresyona girmiş. Ne zaman arasak uyuyorum diyor. En sonunda dayanamadım hanımla konuşurlarken araya girmek zorunda kaldım. Kedi misin sen ya sürekli uyuyorsun diye seslendim uzaktan. Miyav diye cevap geldi. Artık her konuşmamızın sonunda miyavlamasını istiyorum. Bir kere bile itiraz etmedi :liv:

Son düzenleme:
Oooooo kimler gelmisss, gunlugunu sevdigimin kisisi, miyavliyan kaynanani sevsinlerrrr, kaybolma gozumuzun onunden, yigenimiz buyumustur bez parasindan kurtulmussundur umarim .) yengeye selamlar, bebiki op benim icin.

Geri