Günlük Yolunda gitmeyen adam

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
vay canina, kocaman adam olmus, sapsik leave gitmis yerine karizma bi baba gelmis, ustelik ikinci yolda :D zaman diyorum ne hizli geciyor, Allah bagislasin leave,,

Şu an evde kedi dahil hepimiz hanım tarafından cezalıyız.
Selim aykırı davrandığı için ve okula gitmek istemediği için bahçeye çıkması yasak. Kedi perdelere daldığı için dışarı şutlandı, içeri girmesi yasak. Ben tam olarak naptım bilmiyorum her zamanki gibi ama cezalıymışım.

Şu an evde kedi dahil hepimiz hanım tarafından cezalıyız.
Selim aykırı davrandığı için ve okula gitmek istemediği için bahçeye çıkması yasak. Kedi perdelere daldığı için dışarı şutlandı, içeri girmesi yasak. Ben tam olarak naptım bilmiyorum her zamanki gibi ama cezalıymışım.
bütün bu fikirler senden çıkmış düşüncesi oluşmuş :D

Çocuğu olan hemen herkese sorardım. Erkek çocuk mu kız çocuk mu? diye. Bir keresinde hem kızı hem oğlu olan birine sormuştum; "ikisi de evlat ikisi de güzel ama kızımın bana karşı olan sevgisi kadar menfaatsiz saf bir sevgi görmedim" demişti. Selim doğmadan önceydi işte, son bir kaç ay çok heyecanlıydım.Yani ilk aylarda hissedemiyorsun ama sonlara doğru "ulan şaka maka yakında kucağında bir bebek olacak" düşüncesi, şaşkınlık, tedirginlik, stres, heyecan, merak, sabırsızlık her şey bir arada oluyor. Sonra bir anda kucağına alıveriyorsun. Şimdi tecrübeli olduğumdan mıdır bilmiyorum ama son aya kadar hiç o moda giremedim. Yani tamam evet bir takım hazırlıklar var, kontroller var, işte isim düşünmeler, Selim'i kardeşine hazırlamalar falan ama sanki hepsi bir hayal gibi, sanki çoook uzak bir gelecek gibi geliyordu. Şimdi kızımla tanışmak için sadece bir kaç günüm kaldı ve bu tarifsiz heyecan her gece uyumadan önce saatlerce yatakta dönüp durmama neden oluyor. Neden böyle, neden hissedemiyordum diye soruyordum hep kendime. Oysa belki de beni hayatta karşılıksız sevebilecek tek kişiyi bekliyorum.

Arkadaşlar kediden bana hastalık bulaştı. Evde biri beni aradığı zaman, seslendiği zaman falan olduğum yerde saklanıp asla ses çıkarmıyorum. Acayip zevkli oluyor, eğlenmeyi biliyormuş şerefsiz.

Geri