Yerli Otomobil - Milli Otomobil Resimleri

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti

NASIL OLMUŞ?

• Güzel

Kullanılan: 18 78.3%
  • Kötü

Kullanılan: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Adamın ne dediğini anlaman mümkün olmamış alaturka. "muhalefet" dediğin doğası gereği böyle diyor. Bak iki gün akp istanbulda muhalefet oldu hemen başladı elektrik yok su yok metro yavaş diye. Eee? Dün öyle demiyordun.
İnternetten aliexpressten araba kargolatip burada şov yapmaya kalkarsan dalga geçerler.

İmamoğlu da muhalefet yapıyor ama adam gibi yapıyor.
Yerli oto projesi milletin beklentisi
Ortaya bişi konuldu, eksiği, fazlasıyla
Bunları konuşalım ama ön yargılı bir biçimde olmasın
Bu proje çökerse zaten ak partide çöker, kaybeden millet olur
Bunu düşünmek bile istemiyorum

abi ne projesi...... stok arabanın hakları satın alınmış sadece...... vestel çinden telefon beğeniyor, üzerine kendi logosunu bastırıp satıyor ya, bu araç da öyle bir şey büyük ihtimal..... al bak yabancı basın 2018de göstermiş aracı..... birebir aynısı içi dışı..... haberin hiçbir yerinde türklerle birlikte geliştirildi ibaresi de yok..... yapma gözünü sevim ya......

https://www.motor1.com/news/240298/pininfarina-k350-concept-beijing-debut/

abi ne projesi...... stok arabanın hakları satın alınmış sadece...... vestel çinden telefon beğeniyor, üzerine kendi logosunu bastırıp satıyor ya, bu araç da öyle bir şey büyük ihtimal..... al bak yabancı basın 2018de göstermiş aracı..... birebir aynısı içi dışı..... haberin hiçbir yerinde türklerle birlikte geliştirildi ibaresi de yok..... yapma gözünü sevim ya......

https://www.motor1.com/news/240298/pininfarina-k350-concept-beijing-debut/

Senin dediğin gibiyse Ak parti den istifa edeceğim

aracın kontak düğmesinde bile ingilizce start/stop engine yazıyor..... adhajaja onu bile değiştirmemişler.... sosyal medyada biri de demiş o tuş uluslararası standarttır..... adhshajdkd valla abi ister inan, ister inanma..... ama şöyle bir araştır..... sonrası senin fikrin..... :086:

Bu arabada kırmızı led, lpg, bas sistemi, viteste tespih, arka camda osmanlı tuğrası hayal edemedim neresi milli ayol? :ash:
Tofaşçıyızzzzzz

ala'turka ben begenmeden once de kafirdim.

2.begenmeyen kim ben haricinde? Neden begenmedini bilmek isterim. Ozelden atabilir buradan kafir damgasi yemek istemiyor ise.

Ben begendim arabayı. Ha arabalardan zerre anlamam o ayrı. Ama gözüme güzel geldi. Yok akp olayı yok asgari ücret şu kadar takılmıyorum onlara burada. Bir de anlamadigim, fakirlere bak otobüse binerler bu arabayı övüyorlar diyenler çok garip. Hepinizin altında araba mi var be... otobüse minibüse biniyorum diye fakir miyim ben? Hadi fakirim sevinmeye hakkım yok mu ülkem için bu arabayı görünce? Hep zenginler mi sevinsin...

Güzelliği görmeyen, görmezden gelen, üstünü örtene ne diyelim sen öyle

Gormuyor de? Dininiz de kalpleri yanlizca allah bilir denmiyor mu? Senin gibi adama yakisir mi? Bir araba icin din kardesini uzmek? Peygamberin bile kafirlere zulmetmezmis. "allahim sen islah et dogru yola sevk et" dermis brocum. Hakkaniyetli ol, gozlerini ofken kontrol edip de parmaklarina yanlis seyler yazdirmasın. Sonra hesabini kac kisi kullaniyor derler.

Vergisiz 100 bin tl.lik ithal aracı, vergiyle 307 bin tl.ye satın aldığımız ülkemde umarım yerli aracı daha ucuza satın alırız.Tek temennim bu.Beğendim.

Her otomobilin farklı parçaları birbirine benzeyebilir. Bu normal bir şey. En sonunda özgün bir çalışma çıkmış ortaya.
Bu örnek araç üzerinde çalışılıp fabrika üretimine geçilecek. Bursa yerine farklı bir ilde olmasını isterdim. Orada TOFAŞ var zaten. Ülke geneline dengeli ekonomik dağılım şart çünkü!
Edindiğim bilgiler aracın üst düzey olacağını gösteriyor. 3 yıl sonraki teknoloji için uygun gibi duruyor. Henüz bir fiyat biçilmemiş ama vergi indirimleri vs olacak gibi.
İç piyasada gücü yetecekler ve devlet alsa da olur ama dış piyasa amaç olmalı. Ülke kalkınması böyle sağlanır. Teknolojiye ucuz erişimi sağlarsa da memnun olurum bu araçtan. Malum, teknolojiye pahalı olarak sahip oluyoruz.
%51 yerli olacak deniyor, motor üretemeyiz zaten. Diğer parçaları hallederiz gibi.

Araçlar çok güzel sorun yok fakat o tanıtım neydi öyle. Sn Cumhurbaşkanımın izniyle, Sn Cumhurbaşkanımın desteğiyle, Sn Cumhurbaşkanımın emriyle filan demekten araçları tanıtamadılar. Araç hakkında hiçbir bilgi veremediler. Yurtdışından desteğe gelen gençlerin ayağa kalkması için bile "Sn Cumhurbaşkanımız izin verirse" dediler bu cidden rezaletti. En son zaten Erdoğan da sinirlendi kızdı filan. Oraya halkı toplayıp araçlara yaklaşmayın demeleri yine ayrı bir rezaletti. Sadece SUV a önem verip sedanın hiç konuşulmaması yine rezaletti. Bir ürünü dış piyasaya satmak için onu güzel tanıtmak gerek. Hadi ilk tanıtımımız filan tamam da bu kadar da olmaz ki. Araca Erdoğan'la birlikte en azından TRT spikerinin girmesi gerekirdi. Bu araç bize tanıtılmayacaksa neden tanıtım düzenlendi. Oturup aracı internetten filan araştırıyoruz bu iyi bir izlenim değil. Tanıtım satış gücünü artıran en önemli şeydir ve biz en başından battık.

Umarım bu araçları evvela makam aracı olarak devlet büyükleri kullanmaya başlar. Yurt dışına bağımlılığın kalkması bile ciddi bir kâr sebebi.

Tasarımı falan güzel de en önemli etken fiyatı ne olacak. Yerli olup da 50-60 yıllık birikimi olan şirketlerle aynı fiyata satmazlar umarım.

Geri