Yerli Otomobil - Milli Otomobil Resimleri

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti

NASIL OLMUŞ?

• Güzel

Kullanılan: 18 78.3%
  • Kötü

Kullanılan: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
1 ben kotu oylamisim ulan, herkes olumsuz yorum yapmis!

Bu konu sağ sol çatışmasına doğru yol alır.
Haydi piste.

Twitter'da çok güzel açıklamalar var, oradan okuyup bilgi sahibi olunabilir. Çarpıcı detaylar var gerçekten.

kıçına giyecek donu olmayan adamlar milli otomobile çok iyi diyor. .ppp

2500lira maaşlı adam milli otomobil heyoo diye seviniyor. 250bin liraya arabayı almaya karar verecek. Önce devlete ötv olarak bir araba alacak, sonra kredi çekip 2 araba parası da bankaya verecek, komedi ya.

Velevki milli araba.. veya değil.. iki türlü de sana bir faydası yok.

500T’ye binen adamın avrasya tünelini övmesi gibi aynı. Arabayı bedava versen bile bakımını, mtv parasını denkleştiremeyecek milyonlar var.

Gerçekten bu ülkede bir insanın başına gelebilecek en kötü şey fakir olması, daha da kötüsü hem fakir hem aptal olması, hatta daha da beteri bu ikisinin bile farkına varabilecek kadar protein sentezleyememesi.

Bu mal sanıyor ki Almanya da herkes son model bmw Mercedes e biniyor

Almanya'da işçi bile bmwye biniyor evet. Hatta bizim kapıcılık yapan Almancı akrabalarımız da. Bu normal. Adamların yerli milli arabası BMW. Micra mi alsın alman?

benim de almanya binminde kasiyerlik yapan akrabam audiye biniyor valla...... audi a3.... sıfır almış..... türkiye fiyatı 300 bin küsür lira.... türkiye biminde çalışan akrabamı soracak olursanız onun da tofaşı var işte..... ama yerli ve milli arabaya çok sevindi.... :pengu:

Benim de Almanya da teyzemlerin araba şirketi var -araba şirketi mi deniliyordu?ahahaha
En düşük modelli araç BMW...
Buralara nasıl geldiler?Almanya da pazarcılık yaparak.
Ama bizim Türk milletimiz İphone'nin en son çıkan modelini almak için bile kredi çekip borcun altına girmeyi sever....
10.000 tl'yi aldığı asgari ücretle ödemeye çalışır.....
Sonra açız,ya hu tabii ki aç kalırız!Azcık aklımız olsa sadece yerli bir üretim olduğu için -yersek- sevinirdik.

'Bunu beğenmeyen kafirdir'
diyerek Eski Alaturkayı hatırlattın.

Kaç tane yüzün var? Şizofren misin ?
Yoksa hesabını yobaz Alaturka ve Çağdaş Alaturka olmak üzere iki kişi mi kullanıyor ?

Beğenmeyenlere kafir demek nedir ya :)
Eskiden vatan haini derdin şimdi level atlayıp dini boyuta geçmişsin kafir olarak itham ediyorsun :)

Kafir kelimesinin değişik mânâlarını öğren derim

Begenmeyince kafir oluyormusuz, oylemi? :)

Inanin bu ulkede sandigimizdan tahmin ettigimizden hayal ettiğimizden çok daha fazla ahmak insan var.

2022’de cikacakmis yollara, bakin iyi izleyin su sarj istasyonlari ihalesinde bile kimlerin nasil cepleri dolacak. AKP = RANT benim gozumde ve bu bitik curumus yapinin vatan millet lehine herhangi bir hamle yapabilecegine inanmiyorum.

Begenmeyince kafir oluyormusuz, oylemi? :)

Inanin bu ulkede sandigimizdan tahmin ettigimizden hayal ettiğimizden çok daha fazla ahmak insan var.

2022’de cikacakmis yollara, bakin iyi izleyin su sarj istasyonlari ihalesinde bile kimlerin nasil cepleri dolacak. AKP = RANT benim gozumde ve bu bitik curumus yapinin vatan millet lehine herhangi bir hamle yapabilecegine inanmiyorum.

https://youtu.be/U8NWLDZa81c

Adamın ne dediğini anlaman mümkün olmamış alaturka. "muhalefet" dediğin doğası gereği böyle diyor. Bak iki gün akp istanbulda muhalefet oldu hemen başladı elektrik yok su yok metro yavaş diye. Eee? Dün öyle demiyordun.
İnternetten aliexpressten araba kargolatip burada şov yapmaya kalkarsan dalga geçerler.

Geri