Yerli Otomobil - Milli Otomobil Resimleri

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti

NASIL OLMUŞ?

• Güzel

Kullanılan: 18 78.3%
  • Kötü

Kullanılan: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Araç Euro Ncap testlerine girecekmiş seri üretimden sonra.

Her ne şart altında olursa olsun seri üretimi ülke içine alınmalı, gerisi lafı güzaftır. Bu araçların ilk etapta kamu kurumlarına ve resmi dairele, bakanlıklara bile kullanımı zorunlu olsa milyarlarca liralık kar eder devlet, bakalım goreceğiz.

Son düzenleme:
Harika olmuş. Ülkemize hayırlı olsun. Umarım bir an önce seri üretime geçer ve fiyatlar uygun olur. Suv modeli tarzıma yakın onu almak için şimdiden birikim yapmak lazım:)

Fabrikası yok
Isçisi yok
Nerede üretildiği belli değil.
Ama yerli otomobilimizin ilk sürüşü gerçekleşti.
Hayırlı olsun

2022 de üretime başlanacakmı. (2013 olsun, fark etmez) 15 yılda toplam 5 farklı model olacakmış. Ben en hesaplı olanın çıkmasını bekleyeceğim. Volvo'yu beğendiğim kadar beğendim tabii. Bence gerçek (piyasa) fiyatı 400.000 - 500.000 tL olur. Çünkü hesaplanan bence fabrika çıkış fiyatı ve yine o fiyata da sonradan bazı düzeltmelerin maliyeti eklenir. Fabrika için devlet Kocaeli'de yer/üretim alanı verecekmiş. Yan sanayii üretime katılacakmış.

Son düzenleme:
Neden ben beğenince sorun oluyor?

'Bunu beğenmeyen kafirdir'
diyerek Eski Alaturkayı hatırlattın.

Kaç tane yüzün var? Şizofren misin ?
Yoksa hesabını yobaz Alaturka ve Çağdaş Alaturka olmak üzere iki kişi mi kullanıyor ?

Beğenmeyenlere kafir demek nedir ya :)
Eskiden vatan haini derdin şimdi level atlayıp dini boyuta geçmişsin kafir olarak itham ediyorsun :)

Daha fabrika yok ortada yerli diyorlar ya!

Togg eyi oldu, togg`da guzel eyi oldu taammı, meselam bu yerli araba isiyi coh karistirdilar. Ama aralarinnan bir farh daha vardı o farhinan coh eyi oldu. Ha nasil karistirdilar, senim asgari ucretim buhaddar benim askeri ucretim buhadar. Ha kimse kimsenin askeri ucretine karismaya bi hakki yogdur, herkesin asgari ucreti bidir. Ha, Yerli mal kurban oldugum ya resullahtan gelebilir amma lakin ki oyle degildir. Eyyormlamam buhadar haydi hayirli isler.

Şu kadar söyliyim yigenim. Hyundai bile daha yerli.
Bkz: assan
Bkz: kibar holding

Geri