Yerli Otomobil - Milli Otomobil Resimleri

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti

NASIL OLMUŞ?

• Güzel

Kullanılan: 18 78.3%
  • Kötü

Kullanılan: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
EMzB-JJXsAIRCfe

EMzB-JHW4AAw44k

EMzB-JJXUAAbetH

EMzB-JJXUAE1h3s

Yandan Volvo'yu andırıyor, önden Jeep'i. Arka görünüm Subaru veya Mitsubishi izlenimi veriyor. Lüx'e giren bir model. Beni aşar.
Ülkemize hayırlı olsun.

Ben direk Volvo'ya benzettim de asgari ücretle almamız mimkin diiiil

Yalnız bunun kaputuna şöyle bi vurduğunda togg togg ses çıkarır. Çok beğendim... Bundan sonra böyle. Kıskanın.
anmG75.png

ahhh ahhhh benim osmanlı dedelerim asyayla avrupayı bir yiğit gibi at sırtında
gezmiş....... şimdi neymiş yerli otomobilmiş..... atalarım gibi at sürmek varken, emperyalist avrupalı gibi araba mı süreceğiz......

Hayırlı olsun. Umarım proje rafa kalkmaz ya da ertelenmez, bir an önce seri üretime geçilir.

Aracın konsept ve makyajı çok iyi olmuş. Daha önemlisi donanım ve dayanıklılık olarakta piyasada ki araçlardan eksiği yoksa eğer rağbet göreceğini düşünüyorum. Tabi uçuk kaçık bir fiyat listesi açıklamazlarsa.
Ülke olarak bu tarz projelere çok ihtiyacımız var. Kanal istanbul vesaire gibi projeler yerine bunun gibi hamleler, fabrikalar, barajlar vs, insanlara daha çok istihdam yaratacak projeler sunmamız gerekir.
Allah utandırmasın diyelim, bunu bir adım olarak görelim ve daha ileriye gidelim umarım

Kaputu ön sınıra kadar uzatmışlar ufak bir darbede büyük hasar alır. Umarım onu da düzeltirler.

Kudurun cehapeliler kanalı da yapacaz hahajaja

Tasarım olarak çok güzel olmuş. Umarım fabrika işini sıkı tutup ilerler.
Güvenlik testi gibi birçok testte ne sonuçlar verecek?
Birdenbire en üst teknolojiye geçiyoruz. Umarım başarırlar bunu.
Bu aracın önce ülke içinde tutulup desteklenmesi lazım ve bunu en önde yapacak devlet. Kamudaki araçları bununla donatabilirler.
Servis, parça gibi işlerin iyi organize edilmesi lazım. İnsanımız takıntılı böyle şeylere.
En önemlisi fiyatı tabi. Ülkenin yarısı asgari ücretli iken bu araba BMW fiyatında giderse alacak olsam BMW alırım yani. Vergilerden ciddi oranda arındırılmalı iç piyasada.
Aracın adı ne?TOGG mu?

Geri