Sanem
Platin Üye
Cok aciklayici oldu bu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cok aciklayici oldu bu
X mi? HmmKararlari verecek kisi ben degilim bu konu beni aşar kamkim X bey bilir
Tartışmayı bilmeyen, her koşulda küfre başvuran, kendini süresiz banlatmayı becermiş insanların tekrar aramızda olması çok da mantıklı değil de o yüzden.Neden yooo?
Sizin jüriligi burada kullanabilir miyizgelsin hep aynı tiplerden sıkıldık üf.
Geçmişe sünger çekilmeli, olabilir bir an gaflete düşüp küfür etmişler, insanız sonuçta, insanların yanlışını hatasını yüzüne vurmak doğru değil sonuçta gelişime değişime açık varlıklarızTartışmayı bilmeyen, her koşulda küfre başvuran, kendini süresiz banlatmayı becermiş insanların tekrar aramızda olması çok da mantıklı değil de o yüzden.
"Bana göre"
Elimizde sunger kalmadi, sungerin maliyeti cok yuksekGeçmişe sünger çekilmeli, olabilir bir an gaflete düşüp küfür etmişler, insanız sonuçta, insanların yanlışını hatasını yüzüne vurmak doğru değil sonuçta gelişime değişime açık varlıklarız
O zaman gazlı beze ihtiyacınız olacak onun maliyeti daha yüksek..Elimizde sunger kalmadi, sungerin maliyeti cok yuksek
O zaman gazlı beze ihtiyacınız olacak onun maliyeti daha yüksek..
Bilemiyorum utanırla mı...Bizi bu hale getirenler utansin ne diyelim
Umudumuz o yöndeBilemiyorum utanırla mı...