Yeni yıl ile birlikte sizce toplu ban affı gelmeli mi?

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her Par ti her görüş seviyeli hakaret etmeden savunabilir . Bır insanın yeterli bilgisi olmasa hakaret etmek, cahil köylü dem ek hiç hoş olmuyor . Bide prof uzman olsam nasıl canınızı yakardim .

Ben geldim, o gider şimdi. Yolunda teşekkürler, sen nasılsın?
İyiyim sağol, salgınla boğuşmaya devam ve her şey aynı şekli ile ilerliyor.
Burada olmana sevinecek çok kişi var ki ben de görünce mutlu oldum. Kalıcı olmanı dilerim.

Hisse senetleri başka bankaya havale ettiriyorum .banka hesabından kaybolmuş .oburku bankaya ne zaman havale olur

Reisle irtibatin varsa şöyle 3500 asgari ücret mi olur .? Yanlış mi gordum m3100 diyen var
Arkadaşlar fazla beklemeniz mantık dışı. Asgari ücret net 3500 olursa diğer maaşları ve emekli maaşlarını da orantılı olarak yükseltmeleri gerekli. Para yok para. Adamlar 15 Temmuzun finansmanı ve planlayıcısı dedikleri ülkenin liderlerinin elini öpüyorlar para versin diye. Biraz mantıklı olun, cep çoktan delik. Enflasyonu önleyemediği sürece istersen 10 bin TL yapsın fayda etmez.

Arkadaşlar konu ban affı olmalı mı olmamalı mı ahajaj.
Ama sorun yok forumda en sevdiğim şey konu başlığının altında farklı muhabbet olması :)
melnur zaten siyasi olmayan bir şey konuşmaz, rüyalarına giriyorlar.
Ay sonuna daha çok var, yorumları yapalım da yönetim belki de değerlendirme yapar.
Düzenleme yapayım adam tribe girmiş, neyse ağlasın sorun yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar konu ban affı olmalı mı olmamalı mı ahajaj.
Ama sorun yok forumda en sevdiğim şey konu başlığının altında farklı muhabbet olması :)
melnur zaten siyasi olmayan bir şey konuşmaz, rüyalarına giriyorlar.
Ay sonuna daha çok var, yorumları yapalım da yönetim belki de değerlendirme yapar.
@Hatem gelmiş, hoş gelmiş. Hatem olmadan tartışma konularının keyfi yok, adamı kimse küstürmesin.
Ağır suç islemeyenin ki kaldırılsın. Nasıl oldumu sayin @Run?

@Hatem hoşgeldin seni gördüğüme inan sevindim.Yukarda soyledigim gibi olaydan şuan ki yönetimde görev alan üst yönetimdeki arkadaslarin bilgisi yok.Bu olayda ne ibrahimin nede sanem' in bilgisi ve haberi olmadı son dakika ya kadar onların suçu günahı asla yok.
O an işlemi yapan rapor da bendim ve arkadaş ile seni konudan uzaklastirdim .postlarınızı sildim.Ancak forum yönetiminde silsile yani alt üst ilişki uygulaması olduğundan dolayı konuda o zamanki süpervizör arkadaşımıza seslendim çünkü o zaman ssaneminde üstü o arkadaş idi. Ibrahim o gün o olay zarfında yoktu seninle özelden konuştuk o günde soyledigim gibi yoğundum son an foruma dönüş yaptigimda arkadaşa attım senin yazdığını ve akabinde senin ve diğer arkadaşın banlandığını farkettim.yfarkettim.yukardada soyledigim gibi kararı veren kişiyi sorgulama lüksüm yoktu.Bu olayı ibrahim yada sanem e yansıtma inan ikisininde haberi yoktu olayda.
Diğer açıklamayı ibrahim veya sanem.yapar.
Tekrar hoşgeldin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri