Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hoş buldum dostum, teşekkürler.Alp hoşgeldin
@Sezen çok sevinecek, çok defa sordu seni...Hoş buldum, teşekkürler.
İyiyim sağol, salgınla boğuşmaya devam ve her şey aynı şekli ile ilerliyor.Ben geldim, o gider şimdi. Yolunda teşekkürler, sen nasılsın?
Tekrar teşekkür ederim Lefty, çok naziksin. Umarım.İyiyim sağol, salgınla boğuşmaya devam ve her şey aynı şekli ile ilerliyor.
Burada olmana sevinecek çok kişi var ki ben de görünce mutlu oldum. Kalıcı olmanı dilerim.
Reisle irtibatin varsa şöyle 3500 asgari ücret mi olur .? Yanlış mi gordum m3100 diyen var@Hatem hoş geldiniz
Arkadaşlar fazla beklemeniz mantık dışı. Asgari ücret net 3500 olursa diğer maaşları ve emekli maaşlarını da orantılı olarak yükseltmeleri gerekli. Para yok para. Adamlar 15 Temmuzun finansmanı ve planlayıcısı dedikleri ülkenin liderlerinin elini öpüyorlar para versin diye. Biraz mantıklı olun, cep çoktan delik. Enflasyonu önleyemediği sürece istersen 10 bin TL yapsın fayda etmez.Reisle irtibatin varsa şöyle 3500 asgari ücret mi olur .? Yanlış mi gordum m3100 diyen var
Ağır suç islemeyenin ki kaldırılsın. Nasıl oldumu sayin @Run?Arkadaşlar konu ban affı olmalı mı olmamalı mı ahajaj.
Ama sorun yok forumda en sevdiğim şey konu başlığının altında farklı muhabbet olması
melnur zaten siyasi olmayan bir şey konuşmaz, rüyalarına giriyorlar.
Ay sonuna daha çok var, yorumları yapalım da yönetim belki de değerlendirme yapar.
@Hatem gelmiş, hoş gelmiş. Hatem olmadan tartışma konularının keyfi yok, adamı kimse küstürmesin.